motofil Objavljeno April 19, 2022 Opozori Objavljeno April 19, 2022 Opažam, da nekateri Piaggioti, kateri najbrž stojijo zunaj, imajo zbledele šipe, da praktično ne vidiš skozi. Je to možno sanirat brez menjave z novo?
Kaldu Objavljeno April 19, 2022 Opozori Objavljeno April 19, 2022 pred eno uro, motofil pravi: Opažam, da nekateri Piaggioti, kateri najbrž stojijo zunaj, imajo zbledele šipe, da praktično ne vidiš skozi. Je to možno sanirat brez menjave z novo? Kar zamenjati za motor, tam te težave ni!!😅😅😅 Če je vetrobran iz pleksi stekla, potem je zamajava edina rešitev.
Zivnorc Objavljeno April 19, 2022 Opozori Objavljeno April 19, 2022 ... je zamudno... ampak sem spoliral luči v nulo.... https://www.ka3.si/avtokozmetika/turtle-wax/headlight-lens-restorer-kit
minifish Objavljeno Maj 15, 2022 Opozori Objavljeno Maj 15, 2022 (popravljeno) Zdravo, kaj pa tiste plasticne dele motorja, ki so zbledeli od sonca? Se njih da tudi lepo spolirati oz. kako drugace sanirati? Popravljeno Maj 15, 2022. Popravil minifish
Zivnorc Objavljeno Maj 15, 2022 Opozori Objavljeno Maj 15, 2022 ... kako mehansko "drgnjenje" ala poliranje pomoje da za plastiko ne pride v poštev..... sevede, če je to tista "mat" črna plastika.... enkrat sem nekaj pogrel s fenom, pa je bilo bolje... poskusiti bi moral še s kakim peskanjem s finimi steklenimi kroglicami.... soda bikarbona... ali kake druge primerne "substance"....bi bilo fino vprašati kake profi majstre... ala speskaj.si... ... če je sijajna barvasta plastika, verjetno pride v poštev klasično poliranje....pa kak premaz čez za poživitev barve... minifish 1
motofil Objavljeno Avgust 28, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2022 Jaz sem zbledelo črno plastiko na AA500 pošprical s sprejem za armaturko. Presenetljiv rezultat, drži že par mesecev. Vsako toliko bom obnovil postopek, pa je.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se