Kugelschreiber Objavljeno April 12, 2023 Opozori Objavljeno April 12, 2023 Zanimivo. Zalo majhno kost je zlomil, poravnali so mu jo z operacijo, pa po treh tednih se vedno ne gre dirkat. So se kaj naucili, ali je to kalkulacija s kaznijo? Pol, Marc in Bastianini so out, nadomescajo Folger, Bradl in Pirro. Oliveiro jutri caka pregled.
Shillien Objavljeno April 12, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2023 9 minutes ago, Kugelschreiber said: Zanimivo. Zalo majhno kost je zlomil, poravnali so mu jo z operacijo, pa po treh tednih se vedno ne gre dirkat. So se kaj naucili, ali je to kalkulacija s kaznijo? Pol, Marc in Bastianini so out, nadomescajo Folger, Bradl in Pirro. Oliveiro jutri caka pregled. Dvomim da je kalkulacija z kaznijo, nekaj pik je še vseeno bolše kot 0 pik. Rezultat pritožbe pa se mi zdi nekako logično da bi moral bit znan najpozneje v soboto pred kvalifikacijami.
ukica Objavljeno April 12, 2023 Opozori Objavljeno April 12, 2023 4 hours ago, Nightmare said: Za stanje in pomikanje po boksih so motocikli vedno na cestnih gumah, zakaj točno ne vem ampak močno dvomim, da tokrat ne bi vozili na slick gumah ker sam test ne bi imel nobenega smisla. Lp, Samo Smiselno ja
Kugelschreiber Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 Stefan u penzjonu ne najda časa za počitek. Joker in bojc84 2
Darko3g Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 Po zvoku ugotovi na katerem dirkališču se vozi. Verjetno tako dobro poznajo vsako stezo in vedo, kje se pospešuje in kje zavira: https://www.instagram.com/p/CpuTamPoKbO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again Zivnorc, Shillien in Kugelschreiber 3
TakeALookAround Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 Gaber je reku, da je Martin za Yamaho podpisal?
ukica Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 (popravljeno) 3 hours ago, TakeALookAround said: Gaber je reku, da je Martin za Yamaho podpisal? In kam gre TR? Vam pravim, da sem skoraj 100%, da Yamaha sumi da bo FQ odsel in delajo rezervni plan(“na skrivaj”). Jaz bi rad videl FQ na Apriliji.. bi blo zanimiv! Jaz mal dvomim da bi sel v Duceta, ker nima smisla biti zraven svojega najvecjega “rivala”.. sam en ma lahk top pozornost… bi kaj hitro videli spet kaksno steno v boxu.. Popravljeno April 13, 2023. Popravil ukica
Shillien Objavljeno April 14, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2023 Stena v boxu kar naj bo, če bo s tem več rivalstva. manj sterilnega kroženja in več prehitevanj ne bo škodilo.
Kugelschreiber Objavljeno April 14, 2023 Opozori Objavljeno April 14, 2023 16 hours ago, ukica said: In kam gre TR? Vam pravim, da sem skoraj 100%, da Yamaha sumi da bo FQ odsel in delajo rezervni plan(“na skrivaj”). Jaz bi rad videl FQ na Apriliji.. bi blo zanimiv! Jaz mal dvomim da bi sel v Duceta, ker nima smisla biti zraven svojega najvecjega “rivala”.. sam en ma lahk top pozornost… bi kaj hitro videli spet kaksno steno v boxu.. Crutch se je lani vozil med 10 in 15im mestom, na testu ga je nabil za 0,7. Ce bi bil Toprak odgovor na yamahine probleme, bi moral ze bit tam-tam, ce ne spredaj. Rookie Fabio je v prvem treningu nabil Morbidellija. IMO Toprak v GP lahko ujaga tocke. Zmage najbrz ne. de ne bom narobe razumljen, Toprak je sigurno vrhunski pilot. Al GP fantje so vsi vrhunski. Yamaha za factory team nuca enga k bo sposoben pridet med 5. ukica 1
ukica Objavljeno April 14, 2023 Opozori Objavljeno April 14, 2023 1 hour ago, Kugelschreiber said: Crutch se je lani vozil med 10 in 15im mestom, na testu ga je nabil za 0,7. Ce bi bil Toprak odgovor na yamahine probleme, bi moral ze bit tam-tam, ce ne spredaj. Rookie Fabio je v prvem treningu nabil Morbidellija. IMO Toprak v GP lahko ujaga tocke. Zmage najbrz ne. de ne bom narobe razumljen, Toprak je sigurno vrhunski pilot. Al GP fantje so vsi vrhunski. Yamaha za factory team nuca enga k bo sposoben pridet med 5. Jup, se strinjam. Tko k sm prejsnic napisu, na gridu je zdle ene par res dobrih pilotov..
KennyJR Objavljeno April 14, 2023 Opozori Objavljeno April 14, 2023 A je Folger pozabu šaltat u 6. na ravnini, da ga je takoj skuru? Haha
KennyJR Objavljeno April 14, 2023 Opozori Objavljeno April 14, 2023 Včeraj bi blo treba poknit na Rinsa enga stotaka. Hehe...
Kugelschreiber Objavljeno April 16, 2023 Opozori Objavljeno April 16, 2023 Dalec najslabsi motor na gridu spet starta iz prve vrste in je ucer spet zborbal med tri u sprintu. A ce bi bil marc tle, bi ble dve v prvi vrsti in v sprintu dva med tri? Skoda za fabia. Nervoza ni OK.
Fantocci Objavljeno April 16, 2023 Opozori Objavljeno April 16, 2023 (popravljeno) Kak mi gresta na onega ta dva napovedovalca... en ima antipatičen glas drugi pa pojma nima. Najraj bi na Mute gledal. Popravljeno April 16, 2023. Popravil Fantocci vandrovec 1
KennyJR Objavljeno April 16, 2023 Opozori Objavljeno April 16, 2023 "Poglej David, kako poplesuje Alexov motocikel, vidi se, da je povsem na limitu. Res noro, kako se ti fantje peljejo." Pa dej no... A to je strokovni komentator? To je moja mat, k prvič vid nekoga pelat motor.. Pa ne me ebat no... ukica in bojc84 2
ukica Objavljeno April 16, 2023 Opozori Objavljeno April 16, 2023 “Tukaj v prvem sektorju ni mogoce prehiteti, res ni mozno” in Rins poc dol Aleixa..
KennyJR Objavljeno April 17, 2023 Opozori Objavljeno April 17, 2023 A noben ni gledal? Hahaha. A ni bla dirka kao v prime time? Pa ja niste aprila ob 9ih zvečer ovinkov polagal zuni? Haha
Lipstick Objavljeno April 18, 2023 Opozori Objavljeno April 18, 2023 Starcu je ponagajalo.... https://www.crash.net/motogp/news/1024382/1/aleix-aprilia-need-solve-it-raul-had-same-problem
Lipstick Objavljeno April 18, 2023 Opozori Objavljeno April 18, 2023 pred 1 uro, greg570 pravi: Marquez je se kamot prvak... Bi rekli oni spodaj : Nikada, pa ni tada......
Kugelschreiber Objavljeno April 26, 2023 Opozori Objavljeno April 26, 2023 https://www.crash.net/motogp/news/1024647/1/marc-marquez-will-not-race-spanish-motogp-jerez Pedrosa se sprasuje, a je to še povezano z zlomljenim prstom?
Shillien Objavljeno April 26, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2023 Kazahstan za letos odpade, niso napisali da bi bila namesto kazahstana katera druga dirka tako da bo verjetno dirka manj na koledarju
vandrovec Objavljeno April 26, 2023 Opozori Objavljeno April 26, 2023 pred 5 urami, Kugelschreiber pravi: https://www.crash.net/motogp/news/1024647/1/marc-marquez-will-not-race-spanish-motogp-jerez Pedrosa se sprasuje, a je to še povezano z zlomljenim prstom? Bolj zanimivo bi bilo gledat kako je marquez na dirki poražen samo očitno nam tega veselja ne privoščijo...🙂 Stayerc 1
KennyJR Objavljeno April 27, 2023 Opozori Objavljeno April 27, 2023 Ob 26. 4. 2023 ob 10:04, Kugelschreiber pravi: https://www.crash.net/motogp/news/1024647/1/marc-marquez-will-not-race-spanish-motogp-jerez Pedrosa se sprasuje, a je to še povezano z zlomljenim prstom? Ob dveh bo povedal... Če bo sploh še kdaj dirkal...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se