krucymucy Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 4 minutes ago, Snečer said: Banjaja pa, eh. No, lahko bi se shoblalal. Se ne morem odlociti kdo je kriv. IMO Vinales?
TakeALookAround Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 (popravljeno) Dobr mu je slo ja, ker so 4je ven leteli, da je mel stajerc mal upanja, Shili pa tudi. 😂 Popravljeno Maj 14, 2023. Popravil TakeALookAround
mladench Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 No pa je Rossi dobil še 1000i GP. Marko pa komot počasi zaprosi za penzijo... invalidsko. Pač ne zmore več. Nič takega.
vandrovec Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 MM je bil ovira na stezi dobro, da mu je Bezzecchi pobegnil...spet je pretiraval s svojim kaskadiranjem, dokler ni poskakadiral
Snečer Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 9 minutami, krucymucy pravi: Se ne morem odlociti kdo je kriv. IMO Vinales? nope, rdeči se je zaletel pred 10 minutami, TakeALookAround pravi: Dobr mu je slo ja, ker so 4je ven leteli, da je mel stajerc mal upanja, Shili pa tudi. 😂 Spet močen stavek, pa še tega si moral popravljat Shillien 1
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 ...sem spet gunđal nad nebulozo Petra Kavčiča ob izjavi, da je MGP Kontaktni šport... ...no..se mu iskreno opravičujem...ko sta se FB in MV skoraj stepla tam v pesku... Buschi in Joker 2
TakeALookAround Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Ja, sem eno crko L zgresil, pa sem jo dodal, se mi je zdel fer Zgleda si se pa ze sprostil po moderatorski blamazi in filanju ega 😂
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 20 minutami, krucymucy pravi: Se ne morem odlociti kdo je kriv. IMO Vinales? meni je zgledalo da Peco, ampak..tut on ni bil..šit hepens bi moral met na blatnikih.
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 15 minutami, vandrovec pravi: MM je bil ovira na stezi dobro, da mu je Bezzecchi pobegnil...spet je pretiraval s svojim kaskadiranjem, dokler ni poskakadiral Bezzecchi je bil ovira, saj je oviral cel grid za sabo.
vandrovec Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Bezzecchi je bil ovira, saj je oviral cel grid za sabo. Potem praviš, da navijaš za vse na gridu...samo nekateri ti gredo na živce
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 5 minutami, vandrovec pravi: Potem praviš, da navijaš za vse na gridu...samo nekateri ti gredo na živce kje sem pa napisal, da mi gre kdo na živce? MM se je vozil na 2 mestu in ti praviš, da je bil ovira? Ja pol je bil zmagovalec največja ovira
Snečer Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 8 minutami, TakeALookAround pravi: Ja, sem eno crko L zgresil, pa sem jo dodal, se mi je zdel fer Zgleda si se pa ze sprostil po moderatorski blamazi in filanju ega 😂 Opla, kar dva stavka, polna napak Tu ni več kaj za moderirat, že dolgo časa, sano se čaka, da bo ugasnilo. Zdaj pa hitro flaško pogret... Shillien 1
vandrovec Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: kje sem pa napisal, da mi gre kdo na živce? MM se je vozil na 2 mestu in ti praviš, da je bil ovira? Ja pol je bil zmagovalec največja ovira A nisi gledal kdo je koga oviral, prvi je imel toliko prednosti, da ni bil nobenemu v napoto...od drugega naprej je bila pa gužva 🙂
TakeALookAround Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Ravno tvoji prispevki so za moderirat 😂 prej si ti nase, ker si jih lahko, pa so ti na zalost vzeli ta privilegij. 💪😁 fish1968 1
kawamoto Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Dons smo še kavčkomentatorji lahko videli, da je Honda čist nekonkurenčna. Noben duce je ni mogu prehitet po ravnem kaj šele yamaha. 🤔😂🤣 TakeALookAround 1
Darko3g Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Hudo me jezi, ko dirkači odpadajo po tuji krivdi. MM je vsaj sam povzročil padec, čeprav je do takrat dobro dirkal, pa očitno brez pretiravanja ne bi mogel parirati. Škoda za takšen izpad. Ko pokažejo sliko dirkača po padcu, bi morali imeti en posnetek, kjer se jezi, ne pa smehlja.
Kugelschreiber Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Fernandes GasGas THE MAN! Škoda da ne bomo nikoli vedeli kaj bi naredil Vinales. Za tisti čikenfajt u pesku, pa 5000€ po glavi v dobrodelne, takoj!
KennyJR Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 pred 58 minutami, Kugelschreiber pravi: Fernandes GasGas THE MAN! Škoda da ne bomo nikoli vedeli kaj bi naredil Vinales. Za tisti čikenfajt u pesku, pa 5000€ po glavi v dobrodelne, takoj! 30 let nazaj so ornk obračunali, pa ni bilo nobenega pompa okrog tega... Zdej pa takoj pizdarija, k se dva mal bl na glas pomenta... S tem, da sta šla, tko k 30 let nazaj oba z istim skuterjem nazaj na pir... Kurc... bojc84, GeeSXer, TakeALookAround in 1 other 3 1
Joker Objavljeno Maj 14, 2023 Opozori Objavljeno Maj 14, 2023 Če si je Binder danes zaslužil kazen, so vsem poslali zelo slabo sporočilo. Namreč, ko se je zabremzal in posledično posekal pol šikane je pogledal nazaj, spustil Mullerja naprej in zapeljal na stezo s precej večjim zaostankom, kot ga je imel prej. Skratka športno, tako kot naj bi se normalen človek obnašal. In kaj je nauk oz. sporočilo take kazni? Po mojem to, da v takem primeru samo našponaš gas, da iz tega profitiraš toliko, da te tudi dolgi krog ne vrne mesto nazaj. Kugelschreiber, Zivnorc, ukica in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno Maj 15, 2023 Opozori Objavljeno Maj 15, 2023 To me je zanimalo nek cajta. A so Hondini grušti Kalexovo delo in znanje, ali so nemci angažirani kot izdelovalci, po Hondinih načrtih. Suppo pravi da so Kalex samo obrtniki, najeti zradi lažje logistike in krajsih realcijskih casov za razvoj…
boshell Objavljeno Maj 16, 2023 Opozori Objavljeno Maj 16, 2023 kdo pa komentira na video pass motogp ?
Shillien Objavljeno Maj 16, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2023 4 minutes ago, boshell said: kdo pa komentira na video pass motogp ? Angleška komentatorja, ista dva kot če gledaš kak posnetek na njihovi spletni strani
Shillien Objavljeno Maj 17, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2023 On 5/16/2023 at 1:25 PM, boshell said: kdo pa komentira na video pass motogp ? Angleška komentatorja, ista dva kot če gledaš kak posnetek na njihovi spletni strani Kaj pa pravite na pecca in njegovo izjavo da bi morali biti poltovarniški motorji pocasnejsi od tovarniskih?
Kugelschreiber Objavljeno Maj 17, 2023 Opozori Objavljeno Maj 17, 2023 1 hour ago, Shillien said: Kaj pa pravite na pecca in njegovo izjavo da bi morali biti poltovarniški motorji pocasnejsi od tovarniskih? Upam da je to zakasnela posledica hudega pretresa. Shillien 1
Shillien Objavljeno Maj 17, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2023 2 minutes ago, Kugelschreiber said: Upam da je to zakasnela posledica hudega pretresa. Se strinjam, meni se ta njegova izjava zdi tako glupa da je neverjetno da je sploh res.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se