Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
On 9/22/2023 at 11:08 AM, Shillien said:

Smo videli ata rossija na dukatiju pa tud zadna leta na yamahi kako je rihtal ja

Sej vidmo tud zdej, brez skrbi. Kar je ata 46 pocel je za zgodovino, to valanje sedaj pa za zjokat... Ze dejstvo, da ne mores brez atata pove prav vse. 👍

P.S. - ce ta post naenkrat izgine je vse jasno.

Popravljeno . Popravil Rossi
Objavljeno
4 minutes ago, vandrovec said:

Kmalu bo začetek, navijam za Bagnaio in Ducati... :OK:

jaz pa za Beza, Martina.. 

ma bi bilo fenomenalno vidt da je nekdo iz satelita prvak!

Objavljeno (popravljeno)

Generalno Bagnaia ampak ja, Bezechi naj danes zlička 😃

Objavljeno (popravljeno)

Valavček (Marc Marquez) že začel... medtem pa Valentino Rossi (VR46 team z Bezechijem na čelu) suvereno prvi. Jihaaaa!

Objavljeno

Poglejte, tako se hladi... Hahahahah

Mogoče pa ni namenoma odpel kombinezona? Hahahaha

Bagnaia pa v svojem stilu... 

Objavljeno

Bezechi (VR46 team) grande! Pa Valentino se v pokoju meša štrene, pa ker CAR je ta človek 😃

Bagnaia danes za MM tudi sam izvedel markeza, ni kaj. Če želi osvojit prvenstvo bo moral pokazat več. Drama s tem samo pridobiva, za razliko od F1, katera je en sam dolgčas 😂.

Čestitke seveda tudi Martinu, Fabiu!

Objavljeno

Bil je popolnoma spran 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Objavljeno
pred 2 urami, Rossi pravi:

P.S. - ce ta post naenkrat izgine je vse jasno.

izginevanje postov ni povezano s tem, koga si fan. :P Zato naj bo dovolj jokanja okrog tega.

FQ bo pa mirno spal, končno :D

Objavljeno

Viva Bezechi....in pohvala Quarti....navijama za Bezechija,pa sem star prdec....z vsem spoštovanjem....Lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
4 hours ago, DAMI34 said:

izginevanje postov ni povezano s tem, koga si fan. :P Zato naj bo dovolj jokanja okrog tega.

FQ bo pa mirno spal, končno :D

Ok. Si pa postekal upam foro. Drugace pa sem si ogledal danasnjo F1... kaksna zalost je to postalo... drnč, totalni.

Objavljeno

Bezechiju privoščim tudi naslov prvaka, samo da ni španec. Ducati bo itak, še vedno pa menim, da je Bagnaia najbolj konstanten in si zasluži naslov...

Objavljeno (popravljeno)

Naslov brani in v prvenstvu vodi dirkac s petimi nulami. Na 13ih dirkah. Pet nul. Skoraj 40% velikih nagrad je v pesku. IMO je Dani lepo nastavil ogledalo. Po petih letih pride na dirko penzič in konča tik pod štengami. 

Fabio je (koncno) prisel do enakega zakljucka kot Rossi in Dovi. Hecno. Vale je 4-5 let jamral nad gripom, in Dovijeva prva opazka je bla enaka. Problem je manjko oprijema, ne konji. Fabio in Jorge sta s svojim nacinom dirkanja stvar kompenzirala, zdaj ne gre vec. 

https://www.crash.net/motogp/news/1036731/1/quartararo-i-could-really-see-our-weak-point-could-not-give-more-fight

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno (popravljeno)

kostoloma kljucnice se ze dolgo ne spomnim.  Airbagi pomagajo, al niso vsemogocni.  

C500ADC1-1A6A-403E-8806-3AE70CD4CE0E.jpeg

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

dober udarec v ramo, pa poči.

Jaz gledam "nedolžne" padce. Polete čez motor z vsaj 3m višine, pa ohohoho dolžine. In trde pristanke. Res, da majo dobro opremo, sam fantje so terminatorji. vsi po vrsti. Z lahkoto trdim. Sem malce tut sam letel, pa me 8 mesecev ni blo v službo, cca 2 leti, da so problemi izginili, tile norci pa naslednji dan na moped sedejo..kot bi reku komentator na kanalu A:

ne moreš verjet, kaj to delajo, kak to letijo in preživijo :D

Objavljeno

še mal, pa bo ktm vozu: braaaap :P

ps. bravo, za njega navijam v prvenstvu, takoj za tem pa za Martinatorja

383008198_780554944076884_8870501462774387631_n.jpg

Objavljeno (popravljeno)
28 minutes ago, DAMI34 said:

dober udarec v ramo, pa poči.

Jaz gledam "nedolžne" padce. Polete čez motor z vsaj 3m višine, pa ohohoho dolžine. In trde pristanke. Res, da majo dobro opremo, sam fantje so terminatorji. vsi po vrsti. Z lahkoto trdim. Sem malce tut sam letel, pa me 8 mesecev ni blo v službo, cca 2 leti, da so problemi izginili, tile norci pa naslednji dan na moped sedejo..kot bi reku komentator na kanalu A:

ne moreš verjet, kaj to delajo, kak to letijo in preživijo :D

Nisi imel airbaga….nisi treniral padcev, niti priblizno nisi/nismo fizicno tok pripravljeni kot oni..

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno
pred 29 minutami, ukica pravi:

Nisi imel airbaga….nisi treniral padcev, niti priblizno nisi/nismo fizicno tok pripravljeni kot oni..

niti 1% toliko kot so sami z upoštevanjem razmer nisem pripravljen. Čeprav ne spadam med"2pussi" generacijo . Po tleh se že znam mal valat, in se dokaj redno :? (al pa izredno). Recmo da kak % vrže varovalna oprema, ki je na boljšem nivoju kot moja, ma razni trki, v nogo, bok in podobno z norimi brzinami (masa je le masa) ti tudi vsi airbagi sveta ne pomagajo. Carji so.

Objavljeno

Kaj je blo pa z A.Espargarojem , ker se je (spet) nekaj razburjal po boksih? 

Objavljeno
59 minutes ago, DAMI34 said:

niti 1% toliko kot so sami z upoštevanjem razmer nisem pripravljen. Čeprav ne spadam med"2pussi" generacijo . Po tleh se že znam mal valat, in se dokaj redno :? (al pa izredno). Recmo da kak % vrže varovalna oprema, ki je na boljšem nivoju kot moja, ma razni trki, v nogo, bok in podobno z norimi brzinami (masa je le masa) ti tudi vsi airbagi sveta ne pomagajo. Carji so.

Sori se ne strinjam. Ti se ne valas po pisti, drugace bi te ze kje srecal.. pisi, risi, airbag ogromno odnese. In masa ni masa, probaj se vrzt iz 5m na tla, ali pa na blazino. Ni enako..

Objavljeno
pred 45 minutami, ukica pravi:

Sori se ne strinjam. Ti se ne valas po pisti, drugace bi te ze kje srecal.. pisi, risi, airbag ogromno odnese. In masa ni masa, probaj se vrzt iz 5m na tla, ali pa na blazino. Ni enako..

sm se vrgu z 10m na tla..brez airbaga, posledice groza :P Sem drsel po asfaltu, brez airbaga in lahko komentiram: turizem (paq še vedno sem bil cel črn in razbolel naslednji dan, da sem se komaj premikal) :P

V glavnem (vstavi sam%, do kje jim sežem pri občutkih) četudi je pista bojl varna , so brzine večje in poleti daljši..ni zabavno. 

In udarec v bok, nogo, udarec motorja , bo airbag zlo malo pomagal. In tam igra sila (masa + hitrost) veliko vlogo.

Objavljeno

Vsi,ki se vsedemo na motorno kolo,smo potencialni poškodovanci oziroma....z eno nogo v jarku,drugo na štapci.Jaz ku se vsedem na moj moped,se vsedem z strahospoštovanjem.Ko sem imel 3 desetletja manj,smo pilili ovinke ku zadeti.Zdaj pa vozim koz penzionerji.Čudim se pilotom v GP,da so tako nabrušeni,da se po padcih,spet zavihtijo na motor.Zato pa fantom vsa čast,od prvega do zadnjega....

Pa tudi padcev ni manjkalo

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 24. 9. 2023 ob 18:01, vandrovec pravi:

Ducati bo itak, še vedno pa menim, da je Bagnaia najbolj konstanten in si zasluži naslov...

Najbolj konstantno nule seka. Srečo ima, da res ni nobenega konstantnega...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!