Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 (popravljeno) On 9/22/2023 at 11:08 AM, Shillien said: Smo videli ata rossija na dukatiju pa tud zadna leta na yamahi kako je rihtal ja Sej vidmo tud zdej, brez skrbi. Kar je ata 46 pocel je za zgodovino, to valanje sedaj pa za zjokat... Ze dejstvo, da ne mores brez atata pove prav vse. 👍 P.S. - ce ta post naenkrat izgine je vse jasno. Popravljeno September 24, 2023. Popravil Rossi
vandrovec Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Kmalu bo začetek, navijam za Bagnaio in Ducati... Rossi 1
ukica Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 4 minutes ago, vandrovec said: Kmalu bo začetek, navijam za Bagnaio in Ducati... jaz pa za Beza, Martina.. ma bi bilo fenomenalno vidt da je nekdo iz satelita prvak! Rossi 1
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 (popravljeno) Generalno Bagnaia ampak ja, Bezechi naj danes zlička 😃 Popravljeno September 24, 2023. Popravil Rossi
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 (popravljeno) Valavček (Marc Marquez) že začel... medtem pa Valentino Rossi (VR46 team z Bezechijem na čelu) suvereno prvi. Jihaaaa! Popravljeno September 24, 2023. Popravil Rossi
KennyJR Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Poglejte, tako se hladi... Hahahahah Mogoče pa ni namenoma odpel kombinezona? Hahahaha Bagnaia pa v svojem stilu... ukica 1
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Valavcek (Bagnaia) se nadaljuje... Drama sezone bo tako klanje do konca, dobesedno.
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Bezechi (VR46 team) grande! Pa Valentino se v pokoju meša štrene, pa ker CAR je ta človek 😃 Bagnaia danes za MM tudi sam izvedel markeza, ni kaj. Če želi osvojit prvenstvo bo moral pokazat več. Drama s tem samo pridobiva, za razliko od F1, katera je en sam dolgčas 😂. Čestitke seveda tudi Martinu, Fabiu!
KennyJR Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Bil je popolnoma spran 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Kaj bi blo ce dirka ne bi bla krajsana, najbrz bi z motorja padu.
DAMI34 Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 pred 2 urami, Rossi pravi: P.S. - ce ta post naenkrat izgine je vse jasno. izginevanje postov ni povezano s tem, koga si fan. Zato naj bo dovolj jokanja okrog tega. FQ bo pa mirno spal, končno
corleone48 Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Viva Bezechi....in pohvala Quarti....navijama za Bezechija,pa sem star prdec....z vsem spoštovanjem....Lp DAMI34 in Rossi 2
Rossi Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 4 hours ago, DAMI34 said: izginevanje postov ni povezano s tem, koga si fan. Zato naj bo dovolj jokanja okrog tega. FQ bo pa mirno spal, končno Ok. Si pa postekal upam foro. Drugace pa sem si ogledal danasnjo F1... kaksna zalost je to postalo... drnč, totalni.
vandrovec Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 Bezechiju privoščim tudi naslov prvaka, samo da ni španec. Ducati bo itak, še vedno pa menim, da je Bagnaia najbolj konstanten in si zasluži naslov... Joker, Shillien, Rossi in 1 other 2 2
Kugelschreiber Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 (popravljeno) Naslov brani in v prvenstvu vodi dirkac s petimi nulami. Na 13ih dirkah. Pet nul. Skoraj 40% velikih nagrad je v pesku. IMO je Dani lepo nastavil ogledalo. Po petih letih pride na dirko penzič in konča tik pod štengami. Fabio je (koncno) prisel do enakega zakljucka kot Rossi in Dovi. Hecno. Vale je 4-5 let jamral nad gripom, in Dovijeva prva opazka je bla enaka. Problem je manjko oprijema, ne konji. Fabio in Jorge sta s svojim nacinom dirkanja stvar kompenzirala, zdaj ne gre vec. https://www.crash.net/motogp/news/1036731/1/quartararo-i-could-really-see-our-weak-point-could-not-give-more-fight Popravljeno September 25, 2023. Popravil Kugelschreiber Shillien 1
Kugelschreiber Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 (popravljeno) kostoloma kljucnice se ze dolgo ne spomnim. Airbagi pomagajo, al niso vsemogocni. Popravljeno September 25, 2023. Popravil Kugelschreiber
DAMI34 Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 dober udarec v ramo, pa poči. Jaz gledam "nedolžne" padce. Polete čez motor z vsaj 3m višine, pa ohohoho dolžine. In trde pristanke. Res, da majo dobro opremo, sam fantje so terminatorji. vsi po vrsti. Z lahkoto trdim. Sem malce tut sam letel, pa me 8 mesecev ni blo v službo, cca 2 leti, da so problemi izginili, tile norci pa naslednji dan na moped sedejo..kot bi reku komentator na kanalu A: ne moreš verjet, kaj to delajo, kak to letijo in preživijo bojc84 1
DAMI34 Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 še mal, pa bo ktm vozu: braaaap ps. bravo, za njega navijam v prvenstvu, takoj za tem pa za Martinatorja
ukica Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 (popravljeno) 28 minutes ago, DAMI34 said: dober udarec v ramo, pa poči. Jaz gledam "nedolžne" padce. Polete čez motor z vsaj 3m višine, pa ohohoho dolžine. In trde pristanke. Res, da majo dobro opremo, sam fantje so terminatorji. vsi po vrsti. Z lahkoto trdim. Sem malce tut sam letel, pa me 8 mesecev ni blo v službo, cca 2 leti, da so problemi izginili, tile norci pa naslednji dan na moped sedejo..kot bi reku komentator na kanalu A: ne moreš verjet, kaj to delajo, kak to letijo in preživijo Nisi imel airbaga….nisi treniral padcev, niti priblizno nisi/nismo fizicno tok pripravljeni kot oni.. Popravljeno September 25, 2023. Popravil ukica DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 pred 29 minutami, ukica pravi: Nisi imel airbaga….nisi treniral padcev, niti priblizno nisi/nismo fizicno tok pripravljeni kot oni.. niti 1% toliko kot so sami z upoštevanjem razmer nisem pripravljen. Čeprav ne spadam med"2pussi" generacijo . Po tleh se že znam mal valat, in se dokaj redno (al pa izredno). Recmo da kak % vrže varovalna oprema, ki je na boljšem nivoju kot moja, ma razni trki, v nogo, bok in podobno z norimi brzinami (masa je le masa) ti tudi vsi airbagi sveta ne pomagajo. Carji so.
ProdriveR Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 Kaj je blo pa z A.Espargarojem , ker se je (spet) nekaj razburjal po boksih?
ukica Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 59 minutes ago, DAMI34 said: niti 1% toliko kot so sami z upoštevanjem razmer nisem pripravljen. Čeprav ne spadam med"2pussi" generacijo . Po tleh se že znam mal valat, in se dokaj redno (al pa izredno). Recmo da kak % vrže varovalna oprema, ki je na boljšem nivoju kot moja, ma razni trki, v nogo, bok in podobno z norimi brzinami (masa je le masa) ti tudi vsi airbagi sveta ne pomagajo. Carji so. Sori se ne strinjam. Ti se ne valas po pisti, drugace bi te ze kje srecal.. pisi, risi, airbag ogromno odnese. In masa ni masa, probaj se vrzt iz 5m na tla, ali pa na blazino. Ni enako..
DAMI34 Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 pred 45 minutami, ukica pravi: Sori se ne strinjam. Ti se ne valas po pisti, drugace bi te ze kje srecal.. pisi, risi, airbag ogromno odnese. In masa ni masa, probaj se vrzt iz 5m na tla, ali pa na blazino. Ni enako.. sm se vrgu z 10m na tla..brez airbaga, posledice groza Sem drsel po asfaltu, brez airbaga in lahko komentiram: turizem (paq še vedno sem bil cel črn in razbolel naslednji dan, da sem se komaj premikal) V glavnem (vstavi sam%, do kje jim sežem pri občutkih) četudi je pista bojl varna , so brzine večje in poleti daljši..ni zabavno. In udarec v bok, nogo, udarec motorja , bo airbag zlo malo pomagal. In tam igra sila (masa + hitrost) veliko vlogo.
corleone48 Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 Vsi,ki se vsedemo na motorno kolo,smo potencialni poškodovanci oziroma....z eno nogo v jarku,drugo na štapci.Jaz ku se vsedem na moj moped,se vsedem z strahospoštovanjem.Ko sem imel 3 desetletja manj,smo pilili ovinke ku zadeti.Zdaj pa vozim koz penzionerji.Čudim se pilotom v GP,da so tako nabrušeni,da se po padcih,spet zavihtijo na motor.Zato pa fantom vsa čast,od prvega do zadnjega.... Pa tudi padcev ni manjkalo Shillien in DAMI34 2
Joker Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 Ob 24. 9. 2023 ob 18:01, vandrovec pravi: Ducati bo itak, še vedno pa menim, da je Bagnaia najbolj konstanten in si zasluži naslov... Najbolj konstantno nule seka. Srečo ima, da res ni nobenega konstantnega... Shillien 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se