krucymucy Objavljeno Oktober 16, 2018 Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 (popravljeno) 8 minutes ago, Zok said: Kaksne so pa zivljenske dobe manj zlahtne barve? Sem slisal, da je svedsko zlatje treba nonstop obnavljat, ker je to pac dirkaska roba, in ma roba za plebejstvo bolj krampaste semeringe, ki dlje drzijo, pac povzrocajo malo vec trenja... ...je to res? 30.000km ali 3 leta pise v manualu zadnjega sveda. Isto kot original smetje od kyb, showe ... s tem da se ohlinsa obnovi, originalnih se pa ne da vseh. 1 hour ago, Kugelschreiber said: Za švedsko zlatje? Jp Popravljeno Oktober 16, 2018. Popravil krucymucy sesir in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 5 urami, krucymucy pravi: 30.000km ali 3 leta pise v manualu zadnjega sveda. Isto kot original smetje od kyb, showe ... s tem da se ohlinsa obnovi, originalnih se pa ne da vseh. Jp Wilbers ti ne diši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Oktober 16, 2018 Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 6 urami, Zok pravi: Kaksne so pa zivljenske dobe manj zlahtne barve? Sem slisal, da je svedsko zlatje treba nonstop obnavljat, ker je to pac dirkaska roba, in ma roba za plebejstvo bolj krampaste semeringe, ki dlje drzijo, pac povzrocajo malo vec trenja... ...je to res? Finese so v trenju in penjenju olja. Huda vilca z recimo SKF semeringi (ki so 4x drazji od navadnih) bo lepo amortizirala ze lastno tezo ce jo spustis iz male visine na tla. Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 16, 2018 Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 56 minutes ago, Borutt said: Wilbers ti ne diši? Imel na BMW-ju. Odlicno. Nimajo za spredaj nic. V bistvu sploh nimajo za 2018 nic uradno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2018 Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 pred 34 minutami, krucymucy pravi: Imel na BMW-ju. Odlicno. Nimajo za spredaj nic. V bistvu sploh nimajo za 2018 nic uradno. To si pri Čarmanu preveril? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 7 hours ago, Borutt said: To si pri Čarmanu preveril? Jp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Jp. On motorje servisira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 26 minutes ago, Borutt said: On motorje servisira. Ja. V katalog pa zna pogledati kaj lahko ponudi. Wakasaki in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 Kakorkoli. Je kar je, narocil sem. Upam da se nisem nategnil in je roba dobra. Med original vzmetenjem na GS-ki in wilbersom je bila razlika ogromna, na bolje. Tukaj bi morala biti se vecja, ker je original vzmetenje na yamahi slabse kot na bmw, naroceno pa naj bi bilo precej boljse kot wilbersi. Do spomladi itak ne bo nic, tam nekje proti koncu prve polovice leta povem pa kaj vec. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 19, 2018 Deli Objavljeno Oktober 19, 2018 Dejmo se kej o vzmetenju rect. Proizvajalec vzmetenja priporoca prednji sag 30-40mm spredaj in 25-35mm zadaj. Bomo probal, sam da roba pride. Tako bom se malo na visini dobil, ker spredaj sedaj na original vzmeteh sploh ne morem priti tako visoko. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Toliko casa bom dvigoval to yamaho, da ne bom vec do tal dosegel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Pravkar, krucymucy pravi: Toliko casa bom dvigoval to yamaho, da ne bom vec do tal dosegel. ne ga srat, a si končno ugotovil ,da si preveč poseda zadaj naredil? Men je bila defolt kul (zadaj), spredaj pa (bohpomagaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Spet ne razumes.Sag je ok zadaj. Ampak sem vzvode menjal da je visja in da bolj naprej visi. Iz Valsbyja pa priporocajo svoje. Po moje bo treba original dog bone dat nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Spet ne razumes.Sag je ok zadaj. Ampak sem vzvode menjal da je visja in da bolj naprej visi. Iz Valsbyja pa priporocajo svoje. Po moje bo treba original dog bone dat nazaj. jp razumem Kompliciraš. To tut razumem. Sam višji cigu migu je Da premal naprej visi sem pa že povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 3 minutes ago, krucymucy said: Spet ne razumes.Sag je ok zadaj. Ampak sem vzvode menjal da je visja in da bolj naprej visi. Iz Valsbyja pa priporocajo svoje. Po moje bo treba original dog bone dat nazaj. Nisi dobro naredil, višino boš pravilno nastavil ( pri ŠVEDU ) z zato namenjenim vijakom ( sprememba dolžine med očesoma amortizerja ). Menjava "pasjih kosti" je hudo zasilna rešitev in podre geometrijo in delovanje paličja amortizacije zadnjega blažilca. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 5 minutes ago, DAMI34 said: jp razumem Kompliciraš. To tut razumem. Sam višji cigu migu je Da premal naprej visi sem pa že povedal. Če trdi, da ga je zadaj dvignil, ta trditev verjetno ne drži ...... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 1 hour ago, Lipstick said: Nisi dobro naredil, višino boš pravilno nastavil ( pri ŠVEDU ) z zato namenjenim vijakom ( sprememba dolžine med očesoma amortizerja ). Menjava "pasjih kosti" je hudo zasilna rešitev in podre geometrijo in delovanje paličja amortizacije zadnjega blažilca. Ja sam sveda se nimam. Na original vzmetenju sem ga dvignil zadaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 pred 1 uro, Lipstick pravi: Če trdi, da ga je zadaj dvignil, ta trditev verjetno ne drži ...... preload je najprej znižal. Tovarniške nastavitve, potem pa znižal. Takole je tule zapisal: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Ob 19. 10. 2018 ob 9:39, krucymucy pravi: Dejmo se kej o vzmetenju rect. Bomo probal, sam da roba pride. Tako bom se malo na visini dobil, ker spredaj sedaj na original vzmeteh sploh ne morem priti tako visoko. .....jebenti...jest sem pa mislil, da sem že vse zvedel o vzmetenju... ..a to ti o trampolinu govoriš? Mavti in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 A o termle govorita sesir, thumper, bosa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 (popravljeno) 6 minutes ago, Zivnorc said: .....jebenti...jest sem pa mislil, da sem že vse zvedel o vzmetenju... ..a to ti o trampolinu govoriš? Ola norc. Kaxi? Popravljeno Oktober 22, 2018. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred 17 urami, krucymucy pravi: Ola norc. Kaxi? ...mah...tko no.......že celih 17 ur nč nowga o vzmetenju... notranc, sesir, bojc84 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 Pa napisi kaj. Pameten si jako, neke dodane vrednosti v temi pa ni videti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred 1 uro, krucymucy pravi: Pa napisi kaj. Pameten si jako, neke dodane vrednosti v temi pa ni videti. ....sej ne vem...a nej to vzamem kot kompliment...al kuko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 36 minutes ago, Zivnorc said: a nej to vzamem kot kompliment... Seveda. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se