Tedybear Objavljeno Maj 14 Opozori Objavljeno Maj 14 14 minutes ago, DAMI34 said: zdej si pa že mal nestrpen a ne. No upam da bo čimprej Ja in ne. Te dni ( tedne) imam prenovo v bajti, pa malarja, vodovodarja, mojstre od Lesnine. ...
DAMI34 Objavljeno Maj 14 Opozori Objavljeno Maj 14 pred 26 minutami, Tedybear pravi: Ja in ne. Te dni ( tedne) imam prenovo v bajti, pa malarja, vodovodarja, mojstre od Lesnine. ... adijo šoldi a si 100% vplačal al je sam nek avans pri nabavi?
Matjaž10 Objavljeno Maj 14 Opozori Objavljeno Maj 14 pred 7 urami, Tedybear pravi: Ne vem, če to verzijo že dostavljajo pod Alpe. Jaz sem ga naročil 1.3. Kdaj pride...vesta bog in ciganka, pa še tadva nista ziher. Vem le, da je uvoznik rekel, da " pred sezono". Mogoče smučarsko....🤪. Pošiljka prihaja v roku 2. Tednov v Slo, najbrž je tvoj vmes 😉 Tedybear 1
kasti Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 Ob 14. 5. 2024 ob 12:14, Matjaž10 pravi: Menda mama Guzzi pripravlja akcijo glede možnega vibriranja pleksija in bo ta malenkost rešena... Kje pa si izvedel za ta info?
Andrejcer Objavljeno Maj 15 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15 Zaenkrat nič ne piše na uradni strani. Kot sem že napisal, se zadeva z vezicami zelo izboljša, se ne vidi, in hkrati ohrani funkcionalnost premikanja. Matjaž10 1
Matjaž10 Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 pred 2 urami, kasti pravi: Kje pa si izvedel za ta info? Info iz Italije, neuradno seveda...
Matjaž10 Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 Status naročen, zdaj pa čakamo, pošiljka naj bi drugi teden prišla v Slo 💯 Tedybear in Andrejcer 2
Tedybear Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 (popravljeno) Dobro zate. Ko sem ga jaz naročal ( marca) so rekli, da je zadnji čas, da ga dobim pred sezono. 🤔 Marketinški trik? Ali slabo načrtovanje uvoznika/proizvajalca? Popravljeno Maj 16. Popravil Tedybear
Hytech Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 pred 5 minutami, Tedybear pravi: Dobro zate. Ko sem ga jaz naročal ( marca) so rekli, da je zadnji čas, da ga dobim pred sezono. 🤔 Marketinški trik? Ali slabo načrtovanje uvoznika/proizvajalca? oboje😄 Tedybear in Kugelschreiber 2
Matjaž10 Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 pred 1 uro, Tedybear pravi: Dobro zate. Ko sem ga jaz naročal ( marca) so rekli, da je zadnji čas, da ga dobim pred sezono. 🤔 Marketinški trik? Ali slabo načrtovanje uvoznika/proizvajalca? Ne, bo najbrž kar držalo, kar pride je vse prodano, zadnjega so mi po vezah "spraskali" 😜😉, naslednja pošiljka naj bi prišla čez dober mesec, predvidoma...SLO je majhen trg, povpraševanje v tujini pa je ogromno, po drugi strani pa Moto Guzzi tudi ni mega tovarna, ni tekoči trak varianta, je praktično pol ročna izdelava in so številke omejene. Tudi to dela Guzzije posebne, to dobro vemo tisti, ki jih vozimo... Tedybear, kasti, Andrejcer in 2 others 5
Luka66 Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 pred 1 uro, Matjaž10 pravi: Tudi to dela Guzzije posebne, to dobro vemo tisti, ki jih vozimo... Dobro, ne pretiravat, vemo to in še kaj drugega, o tej znamki in njihovih motorjih, tudi drugi, kljub temu, da jih ne vozimo in tudi kakšna druga znamka ima podobno maloserijsko proizvodnjo, za današnje čase..... proizvodnja-sestava bajka je seveda v celoti ročna, kot pri vseh ostalih proizvajalcih tovrstnih bajkov, kakšna pa naj bo, roboti še ne morejo tlačit kablovje pod okvir (to običajno počnejo ženske, ker so spretnejše s prsti, kot moški 😉), montirat agregat in kolesa, itd sestavljanje bajka pa zagotovo poteka po nekem proizvajalcu prilagojenem sistemu "tekočega traku".....proizvodnja pa je seveda odvisna od več faktorjev, vizije, kapacitete in zmožnosti tovarne, planov lastnikov..... vsekakor zelo všečen motorček, ravno prav robato oblikovan v zaključeno celoto, znajo to lahi narediti, s pravo mero vsega, od opreme, karakteristik bajka in legendarnega imena..... sodoben bajk znamke s tradicijo, kot bi rekli nekateri z dušo 👍 ima relativno "pošteno" ceno v današnjih časih norih cen....bo nedvomno prodajan uspešnica, še posebej pri naših zahodnih sosedih, ki dajo nekaj na svoje znamke in zgodovino le teh.....se pa danes za denar vse dobi, smo v EU, ki je relativni velika, v D so za kupit že testni, tako, da potencialni kupci brez panike .......pri nas je majhen trg in posledično nas proizvajalci tudi tako obravnavajo, v smislu, malo prodaje, malo dobička, odvisno tudi od pogodb in generalnega uvoznika..... Srečno vožnjo in obilo užitka....pri vožnji z njim Tedybear, Matjaž10 in vandrovec 2 1
Andrejcer Objavljeno Maj 17 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17 Zelo slabo so se pripravili z zalogo motorja, kot samega, tako z opremo. Kovčka še zdaj nisem dobil, pa sem ga plačal zdaj že skoraj pred mesecem dni. Na vseh spletnih straneh, ko iščem, piše da izdelek ni na voljo. Niti drugega kovčka ne moreš dat gor, GIVI recimo nosilca za Stelvio še sploh ni izdelal.
Hytech Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 Sej ploščo si lahko sam narediš pa kupiš drug kovček in je. Tako si je veliko folka naredilo na ktm adv,ker je oem rada počila pa so naredili svojo,celo boljšo diy pa gas..
kasti Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 pred 43 minutami, Andrejcer pravi: Zelo slabo so se pripravili z zalogo motorja, kot samega, tako z opremo. Kovčka še zdaj nisem dobil, pa sem ga plačal zdaj že skoraj pred mesecem dni. Na vseh spletnih straneh, ko iščem, piše da izdelek ni na voljo. Niti drugega kovčka ne moreš dat gor, GIVI recimo nosilca za Stelvio še sploh ni izdelal. Jaz sem bratu namontiral univerzalno Givi Monokey ploščo, dokler ne pride prav tipska za Stelvio.
Matjaž10 Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 pred 5 urami, Andrejcer pravi: Zelo slabo so se pripravili z zalogo motorja, kot samega, tako z opremo. Kovčka še zdaj nisem dobil, pa sem ga plačal zdaj že skoraj pred mesecem dni. Na vseh spletnih straneh, ko iščem, piše da izdelek ni na voljo. Niti drugega kovčka ne moreš dat gor, GIVI recimo nosilca za Stelvio še sploh ni izdelal. Jaz se bolj kot gledam nagibam originalom, stranski ne potrebujejo nosilcev in ko jih ni lepo vse zgleda, v vsakem stoji integralna čelada, kar je plus top case pa bi 37 litrski, 52 litrski nekako nesorazmeren deluje, je la veliko prostora, ma mislim da ne potrebujem toliko... Alu kovčki ne vem kako bodo izpadli? Spodaj je konfiguracija z zgoraj opisano varianto (37 l kovček). Meni lepo in lično izpade?
Matjaž10 Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 Tako pa zgledajo alu od Mytech HyperJack in Tedybear 2
Tedybear Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 Mene trenutno zanima samo zadnji kovček. Letos NE nameravam kam daleč, zato bodo stranski v planu, ko bo tudi več izbire. Aja.....še prej bi bilo pa dobro sploh dobit stroj...😄 Matjaž10 1
Andrejcer Objavljeno Maj 17 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17 pred 3 urami, Tedybear pravi: Mene trenutno zanima samo zadnji kovček. Letos NE nameravam kam daleč, zato bodo stranski v planu, ko bo tudi več izbire. Aja.....še prej bi bilo pa dobro sploh dobit stroj...😄 Mene tudi, najbolj zaradi moje življenjske sopotnice. In počakal bom na original, sem malo gledal danes kovčke, pa mi noben drug ni všeč.
kasti Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 Ravnokar sem govoril z Aures d.o.o.. Kappa ima že narejen nosilec zadnjega kovčka in je že na zalogi v tovarni, samo naročiti ga je treba. Taisti nosilec je ustrezen tudi za Givi Monokey kovčke. https://www.kappamoto.com/My-motorcycle/?mo=Stelvio-1000-24&ma=MOTO-GUZZI Matjaž10 in Rdeči 2
Tedybear Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 On 5/14/2024 at 8:14 PM, Matjaž10 said: Pošiljka prihaja v roku 2. Tednov v Slo, najbrž je tvoj vmes 😉 Tvoj vir zadel v " nulo". Par minut nazaj dobil klic, da je že pri prodajalcu. Scarabeo 500, DAMI34, toma in 6 others 7 2
Tedybear Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 (popravljeno) Bentiš, Robi.....pa ravno mojega si slikal.... Da ni na poti med Italijo in Gorenjsko zavil še v "Idrje"?.. Popravljeno Maj 22. Popravil Tedybear Matjaž10 in RobiRoberto 2
Matjaž10 Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 Moj je tudi že v KP...😁😁 toma, RobiRoberto, ProdriveR in 2 others 4 1
Matjaž10 Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 Še malo, v pripravi...🤪🤩 Andrejcer, MiNa, DAMI34 in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se