andrej Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Posavci imajo svojo sekcijo, korošci svojo, mariborčani svoj krožek, o ljubljančanih pa sploh ne gre izgubljati besed. Prišel je torej skrajni čas, da se bolje organiziramo tudi dolenjci. KOLIKO NAS SPLOH JE in iz katerih delov dolenjske? Lahko bi se dobili za kakšne skupnje vožnje ali kako pijačo. Razpišite se :lol: Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Kaku lepu je spet slisat tapravu slovensku besedu... 8) Joj joj nej vse taku crnu k je ze zgledal :wink: Dolejnci evo led je biu prebit zdej pa ce cmu prezvet se je treba zment kaku pa kaj :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 khm, no..... sam tko by the way http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...hlight=dolenjci dokler je še Vrtnica tlele harala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 khm, no..... sam tko by the way http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...hlight=dolenjci dokler je še Vrtnica tlele harala OOOOO mačka kuga pa ti kle delas?... a ti Dolenci disijo? :twisted: :twisted: BTW... Sem sicer bliz (vcasih preblizu :twisted: ) Ljublane doma, ampak se vedno na dolenjskem konci. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 khm, no..... sam tko by the way http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...hlight=dolenjci dokler je še Vrtnica tlele harala OOOOO mačka kuga pa ti kle delas?... a ti Dolenci disijo? :twisted: :twisted: BTW... Sem sicer bliz (vcasih preblizu :twisted: ) Ljublane doma, ampak se vedno na dolenjskem konci. :wink: Si pa res ne predstavljam Mačico v njeni "štajerščini" z dolenjskim narečjem, hahaha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 khm, no..... sam tko by the way... No samu taku baj d vej smo prsli sm prou is tm :wink: V ta namen odprl temo v "motosvet zadeve" http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...4426&highlight=. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Ja sorči no, da nisem takoj opazla. OK OK ne bom se več vmešavala. Sam tko, k glih urejam temo Srečanja motosvetovih sekcij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Posavci imajo svojo sekcijo,.......... PA MATRRR :shock: :twisted: :roll: ......Kje si ti vidu sekcijo POSAVCEV :?: :shock: :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Vcasih smo se zbiral v Novem mestu na Loki sam nas je malo prslo pa smo pol opustili Ce se boste zmenil kej vas pridem kej pogledat dokler sem se na tem koncu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Vcasih smo se zbiral v Novem mestu na Loki sam nas je malo prslo pa smo pol opustili Ce se boste zmenil kej vas pridem kej pogledat dokler sem se na tem koncu :) Ne me sekat 8) 8) 8) pa ne da je Vrtnica še živa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Vcasih smo se zbiral v Novem mestu na Loki sam nas je malo prslo pa smo pol opustili Ce se boste zmenil kej vas pridem kej pogledat dokler sem se na tem koncu :) Ne me sekat 8) 8) 8) pa ne da je Vrtnica še živa? Svašta :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Zaključni izpit, pa pike je potrebno zbrati za ustrezni vpis, pa zmanjka časa za motosvetovsko udejstvovanje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Kuga je zdej primorci in posavci, stajerci, gorenjci ste vsi postal dolenjci al kaj 8) :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Ja kdo pa spada med dolenjsko??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2003 Ne morem verjet. Nič dolenjcev? Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 izgleda,da jim zima ni bila naklonjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 Verjem da je dost Dolenjcev sm ti ne ves zanj?!?!?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 Smo Dolenjci , smo. Ampak se sm vozmo ,pa nimamo časa na forum pisat LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 Smo Dolenjci , smo. Ampak se sm vozmo ,pa nimamo časa na forum pisat LP Taku je, najprej motoristi po srcu kmalu po tem pa se racunalnicarji :wink: Taku nej tudej ustane 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elektronik Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 Iz Nm. Skupinske vožnje? Moj motor(ček) se ne strinja. Ga bo treba zamenjat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Sej je menda en klub tud v N.mestu. Pa ne vem,kje se zbirajo in kaj kej pocnejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 Sej je menda en klub tud v N.mestu. Pa ne vem,kje se zbirajo in kaj kej pocnejo Včasih je bil motoklub Novo mesto (kar veliko članov): prirejali so srečanja, vožnje, vsako leto otvoritev sezone na Novem trgu. Zdaj že kaki dve leti (odkar se je šef in glavni organizator polomil pri padcu) ni kaj dosti aktivnosti. Ne vem pa če se še kje zbirajo. Drugi so Road patriots. Imajo svojo web stran ampak že nekaj časa ni bila obnovljena. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 Iz Nm. Skupinske vožnje? Moj motor(ček) se ne strinja. Ga bo treba zamenjat :) Če je podatek v profilu pravi, pol te čist razumem :) Nekaj se nas je že nabralo. Za skupinske vožnje bo treba pa mal počakat.. vreme nas mal jebe te dni. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Kuker jst vem za Road Patriots se fura, srečuje medsabo, v mestu ji parkrat vidm. Slišala sem pa tud, da mislijo eni turo po Dolenjski in Beli Krajini nardit. Bomo še videl kako???!!!!?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2003 Kuker jst vem za Road Patriots se fura, srečuje medsabo, v mestu ji parkrat vidm. Slišala sem pa tud, da mislijo eni turo po Dolenjski in Beli Krajini nardit. Bomo še videl kako???!!!!?!? Kdo so to "eni"? ;) Kako.. najbrž z motorji. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se