Piksna Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 (popravljeno) "Čestitam! Dobili ste Kviska." ® oz. :OK: :hmm: Čak mal, a nisi bla ti tam ?! Vidim, da potuješ bolj v smislu "za prvo gumo" pa pol po karti iščeš kje si bla... :P Pa še nakaj - kdaj pa je blo Celje na dolenjskem ?! :slap:<---- ( preberi to !! )Men se zdi, da ti doma ležiš, pa si samo poslala izvidnico. Mam prav ?! :glare: Popravljeno Oktober 26, 2006. Popravil Piksna
Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 (popravljeno) ma ne nisem bla jz u vaših krajih dijo bono že 13dni nisem bla na motorju,in res sem od tega 10dni preležala na polno... drgač imaš pa prav ja ponavad potujem v smislu za prvo gumo :grim in če bo vse po sreči,bomo vidli kaj bo zdravnica jutr povedala ga mislim zajahat in jit na en giro mogoče prav v ta konc :hmm: drgač pa sem fotko najdla na netu. a boš dau za kofe če uletim slučajno tja :hmm: aja pa lahko mi napišeš najbl fino cesto do tja tko da bo en krog :grim Popravljeno Oktober 26, 2006. Popravil Sanda7
Ni3ous Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Danes pač ni ratala začrtana tura ... jebiga je bilo treba nujno gume premenjat(poplatnusevozitinipametno). Vulkanizer rekel, da kaj takega pa še ne- konec oktobra je premontiral gume na treh motorjih v enem dnevu...No pa da ne bom čist off topic....Glede na to da indijansko poletje še kar vztraja, predlagam zaključno turo zaključne ture. Zgodila se bo v soboto prevozili pa naj bi nekaj najslajših odsekov(ovinkov) v Sloveniji, kot je cesta Dvor-Kočevje, Kalce-Col-Godovič, čez Idrijo v Poljansko dolino in proti Škofji Loki, potem magari proti Jezerskem in proti Železni Kaplji, potem naprej po izbiri proti Velenju-Prebold, preko odličnih ovinkov Marija reka do prelaza Vrhe, nato se spustimo do Trbovelj, Radeče in poljubno proti Ljubljani oz. proti domu, seveda lahko kak odsek dodamo ali črtamo kontekst vožnje pa naj le ostane. Vreme bo optimistično dobro, temperature zadovoljivo visoke za kako kolenčkanje. :xx: Turca je dolga cca 400-500 km in jo bomo lahko z užitkom prekruzal brez problemov. Zbirna točka je v soboto ob 8. 30 zjutraj v kafiču na barjanski južni bencinski postaji, tam ruknemo eno kafe in natančneje določomo kurs potem pa sportsko-turistički odpeketamo po okvirno začrtani poti. Več kot nas bo boljše bo, tko da kar na plano... Žal pa mi je za tiste, ki ste motorje odjavili že pred meseci. Nekateri imamo še srečo...nekateri. Zagotovo bo enkratno doživetje... :kva2: Lp, Roman
Piksna Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Ja, jaz ti priporočam, da greš čez Cerkno na Kočevje, pa pol tam preden prideš v Kočevje, zaviješ levo pa greš v smeri NM tam čez hosto - super cesta! :OK: Pol pa ko prideš čez Smuko na Dvor... naprej je pa karta na PM. Nazaj boš šla pa z busom. :D Pa prej se kaj oglas, ker sem za vikend bolj leteč. Kofe? Ti boš kr lepo čajčkala :P - al pa prid za kaj dlje, pa vržemo kakšen kostanj nad žerjavco... Glede pa, da si na nekih "happy pills" pol ne boš nič pila ?! Naj ti že prej povem, da mamo pr nas bolj malo vode... :lol: ....Žal pa mi je za tiste, ki ste motorje odjavili že pred meseci. Nekateri imamo še srečo...nekateri. Zagotovo bo enkratno doživetje... :kva2: Lp, Roman Indijanci in poletje, ja res škoda. Ej, kaj pa če bi vzel preizkušnjo ? :? O "sreči" : -vidim, da moram iz dneva v dan večje kompromise sklepat. :glare:
Barth Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) Naj ti že prej povem, da mamo pr nas bolj malo vode... :lol: piksna, kaj je šlo vse v cviček??? :hmm: Ni3ous, dobro si to zastavil. Jaz se žal ne bom pridružil, ker je fazer odjavljen in v pripravah za prodajo. XTjka je pa tud gola po zadnji gumi. Če pa bo kdo interesent za motoshow v Milanu, naj sporoči. Mene ponovno vleče tja. Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil Barth
Piksna Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 O vodi: ;) in :nono: Za Milano - count me in. Sporoč kdaj se kaj planira, pa se kaj zmenmo.
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 ja pogledala karto :OK: kr lušna turca,sploh un del kočevje-dvor :D ja no danes mi ne bo zneslo oz ne upam glih na daljšo,ne vem če sem že čist za motor,tko da bom verjetn probala jit do morja pa nazaj,bom pa uno turo enkrat drug let nardila,sam spomnte me :grim
Piksna Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Ni problema - itak so me povabil na fešto, pa me najbrž nebi blo... :P Sej pravm, mal prej poklič. Saj je še cel vikend/poletje in indijancev je še nekaj... .)
Ni3ous Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Evo, da ne bo več dvomov, še okviren plan, kam odpeketamo jutri.... [attachmentid=85008] zaklju_namap1.doc
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 mal pa sem se res klatla po dolenskem k na morju je blo megleno pa nč kej prijetno no sej ne vem če je kočevje,pa turjak glih dolenska,sam po moje bi znala bit :hmm: bom prej najavla svoj prihod,da boste lahko rdeč tepih razvil :lol1: .)
Ni3ous Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 pa godba pa mažoretke bodo tut! :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 v bistvu bo kr v redu upam, da bojo igralci godbe goli :naughty: pa v končni fazi so lahko tud mažuretke,da še mal za vas poskrbim :lol1: zdej pa se poslavljam za par dni,uživejte maximalno
andrej Objavljeno Oktober 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2006 Vožnja zame odpade, ker je motor že odjavljen. Gremo pa nujno spet v Milano čez dobra dva tedna. Kar začnite si planirat :) LP.
C4V4L13R Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=2042 nism brau prejšnjih postov, tku d ne vem o čem ste debatiral, prov tku ne vem kej dost o dolenjski sekciji, ztu bi prosu, če si pogledate tale topic, še posebej 125-karji :D
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ups.... :blush: tule bo taprav link http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...mp;#entry821157
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 kwa je dolenci a ste zmrznli :hmm:
Piksna Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) Od strahu mislš ?! (glede, da cele praznike al misliš na dnar / al pa na mrliče - kako se vse to skupaj v eni povedi čudn sliš ?! :blink: ) Sej drgač nam ni (še) nič pozeblo... .) Popravljeno November 2, 2006. Popravil Piksna
bigi Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Ša malo pa bo 11.11. 11 minut do 11-ih. Pa začnemo Martinvat. Sral ga bomo vse tja do Pusta.
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ma ne neki sem po radiju poslušala da v Velkih laščah naletava sneg :P da pa je vseno cviček na varnem aja jutr pa bo dan D oz dan ko bo sanda oblizovala prste :grim
Piksna Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Samo prste praviš.. ?! Pa sem se mislu kaj oglast, ... O:-)
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 za enkrat bom kr pr prstih ostala :grim lahko pa se vseno oglasiš :D
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 a imaš ti kakšne...................probleme .) mi smo tuki, da ti pomagamo :grim
Ni3ous Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ja u bistvu res rabim pomoč. Zadnji izpit moram :BUA: narest. Znaš Kemijo? :rolleyes: Rabim inštrukcije, pa so dragi za popizdit. :cry:
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ah ne kemija to pa res ne če rabiš kej od sexologije al pa motomanije pa kr povej,lahko tud mal prakticiramo .) u mater sem se najedla.........................a rabm govort koga še zdej sem mastna okol ust,a prste sem skrbno oblizala en mal ga je še za jutr ostalo,sam mrzel mi glih ne sede preveč k ne pridejo prsti tolk mastni :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se