Piksna Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Da eno kost vržem..., v soboto @ Firestarters... :yea1:
Guest Brumer Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 tejle je moglo bit pa res vroče VERJEM BOLJ VROČE JE BILO ONIM ODZADAJ (pa še olečen so-hlače tesne -prtisk maximalen)!!!!!!!! :eek: Gregc 1
Ni3ous Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 KA to jo je u križ uščenil, al kaj se tko sključeno drži? :D :D
Guest Brumer Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 KA to jo je u križ uščenil, al kaj se tko sključeno drži? :D :D Aja kakšen kriš prpravla se je za odzad una dva odzad pa spita a NEVIDIŠ :OK: Gregc 1
motoristek Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Aja kakšen kriš prpravla se je za odzad una dva odzad pa spita a NEVIDIŠ :OK: Hočko je v transu... :lol1:
Guest Brumer Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Hočko je v transu... :lol1: Pred SPANJEM . :OK: :OK: Gregc 1
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 PIKSNA dej mi pošl že une fotke no
Piksna Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 Zdaj potešena ?! :blush: SMS Reply: -ja zoprna ! :P (Pomoliš prst pa gre roka.. :doze: )
Ni3ous Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Se vidi da luna pojenja in da jutranja budilka kliče po dremežu, potem ko stisnem na slavni gumb, se obrnem, in pokrijem s toplim koutrom čez glavo in še mal podremam v tem deževnem jutru. Dolenjci auf in se malo pretegnimo in razmigajmo po dolenjski sekciji motosveta. :grupni: :010 Oeem... ke smo že ostal?
Barth Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 a ob 3 popoldneh je zate jutro :blink: kaj pa šef pravi?
Ni3ous Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) Tako sem napisal zato, da preverim, če je kdo od prisotnih tudi priseben! :blush: Šef se pa ne jezi, njemu se pa še niti dan ni naredu. :fredy: Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil Ni3ous
70robert Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 To lahko jaz rečem, ko glih ta teden nočne delam - jutro. Malo sem brskal po zavarovanjih, glih za avto mi poteče, pa sem videl ponudba zavarovalnice Maribor za moto klub Novo mesto, da dobiš veliko popusta na zavarovanjih motorja, če imaš pri njih registriran avto. ( pripel sem priponko ). Zanima me, če je že kdo izkoristil te ugodnosti v PE Novo mesto. LP, Robert zavarovanje.DOC
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Zdaj potešena ?! :blush: SMS Reply: -ja zoprna ! :P (Pomoliš prst pa gre roka.. :doze: ) ja sam si pa res en, da ne napišem kaj... sm mislila,da boš kej več k prst ponudu,čeprov zna tud prst zadovoljit :naughty: no dej pa pošl mi še kakšno na mail........dijo bono še letos,prosim
Piksna Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 ja sam si pa res en, da ne napišem kaj... sm mislila,da boš kej več k prst ponudu,čeprov zna tud prst zadovoljit :naughty: no dej pa pošl mi še kakšno na mail........dijo bono še letos,prosim Hvala za kompliment - doziraj previdno, ker sem pokvar(jen?!)ljiv. :P Ja, jaz sem še zmeraj z mislimi pri črtici... :OK:
Ni3ous Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ej vidva, dosta romantike, skinita si gače! :P ----------------- 70Robert vzadnč smo se mel pa kr fajn... A ti je Pingo že povedal kako sem mu vrnil za uno foro, k sta me vidva fajn dobila? Mal ga vpraši, je reku da ni mislu da mu bom tko hitr vrnu. He he :D
70robert Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ej vidva, dosta romantike, skinita si gače! :P ----------------- 70Robert vzadnč smo se mel pa kr fajn... A ti je Pingo že povedal kako sem mu vrnil za uno foro, k sta me vidva fajn dobila? Mal ga vpraši, je reku da ni mislu da mu bom tko hitr vrnu. He he :D Ja piz.............da, me je glava bolela, pa ne po jogurtu, pingo je cel dan preležal ( baje gripa :grim ), za kaj druzga pa se ni pohvalil. Danes sem dobil ponudbo zavarovalnice MB. Za moj V strom pride zavarovanje neverjetnih 117 € :OK: , ko pridem domov prilepim ponudbo gor. Takole nahiter, služba. LP; Robert
Ni3ous Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Po jogurtu... :lol1: (internaforapress) 117 €! :eek: Fak, to je pa res ful ugodna ponudba zavarovanja!!!
70robert Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Po jogurtu... :lol1: (internaforapress) 117 €! :eek: Fak, to je pa res ful ugodna ponudba zavarovanja!!! Tukaj ponudba :OK: Bom pingota vprašal, če je kaj novega, še dober da sem samo jogurt jedel iz dva deci kozarca. LP, Robert
Sanda7 Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 dobr tole dobr,a pol uni evri ki so ostali bojo pa za odojka :hmm: dej še nam povej kej več iz prve roke k tam u uni temi je tolk nabijanja da je kr joj itak bom mogla en motor reg k sem svojga prodala tko da bi kakšna info prav prišla,k zdej če bom šla nad 72kw bo kr kriza kljub 50%bonifikacije
Barth Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 itak bom mogla en motor reg k sem svojga prodala tko da bi kakšna info prav prišla,k zdej če bom šla nad 72kw bo kr kriza kljub 50%bonifikacije ma daj, kakšna kriza :huh: 50% maš, pa se pritožuješ neki :glare: tistemu, ki se pritožuje, da ima premalo, je potrebo še vzeti :evilgrin:
Piksna Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 ma daj, kakšna kriza :huh: 50% maš, pa se pritožuješ neki :glare: tistemu, ki se pritožuje, da ima premalo, je potrebo še vzeti :evilgrin: True, true. :glare:
70robert Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 dobr tole dobr,a pol uni evri ki so ostali bojo pa za odojka :hmm: dej še nam povej kej več iz prve roke k tam u uni temi je tolk nabijanja da je kr joj itak bom mogla en motor reg k sem svojga prodala tko da bi kakšna info prav prišla,k zdej če bom šla nad 72kw bo kr kriza kljub 50%bonifikacije Ne vem, kje je zadnje dva dni Ni3ous, mogoče se še zdravi :grim ,ampak v petek smo se zmenili, če nam rata izlet za prvomajske praznike po Bosni, je Pingo obljubil od veselja, da časti za odojka. Tolk o ihanskem brancinu. Poglej tukaj imam tel. številko od agenta zav. Maribor - predstavništvo Novo mesto, 041 467 510 Turk Ivan, ga pokličeš in se vse dogovoriš glede zavarovanja. Siguren bo kaj za ihanca ostalo, pa še za bieeeeeeeeeeer. :OK: LP; Robert
Sanda7 Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 True, true. :glare: ti pa kr tih bod,se ti ponujam še pa še pa me nočeš :P
Piksna Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Ne vem, kje je zadnje dva dni Ni3ous, mogoče se še zdravi :grim ,ampak v petek smo se zmenili, če nam rata izlet za prvomajske praznike po Bosni, je Pingo obljubil od veselja, da časti za odojka. Tolk o ihanskem brancinu. LP; Robert Ni3ous ima po neuradnih informacijah cirozo jeter - in se do nadaljnega vozi s samokolnico (kerimaprepoveddelaztežkomehanizacijopress). :P ti pa kr tih bod,se ti ponujam še pa še pa me nočeš :P Za S7 sem pa slišal, da ima te dni raje prevoze z avtobusom..., zato sodeč po št. sedežev nisem več v igri ?! :kva2: :lol1: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se