Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

JA pjača je res zanimiva reč... zdej se že več dni skrivam od sramu, ker sem v alkoholni ihti sprejel povabilo da grem zraven v Bosno, obenem pa pozabil na Bartha in ostale, k sva se dogovarjala za Črno Goro isto za prvomajske praznike. :blush: Zdej pa nevem kako... :headbang:

Eh Jetra bodo pa še zdržala do naslednjih kolin, potem pa jih itak od prasca not vmontiram. :rolleyes:

:whistle: Piksna ka to je bla fatamorgana vzadnč, al sva se res srečala v KMŠ-ju. :beer1: Mejdun je dogajal.... :xx: :beer2: Ajejej a sva vsaj kak pir skp spila? :D

Objavljeno

:whistle: Piksna ka to je bla fatamorgana vzadnč, al sva se res srečala v KMŠ-ju. :beer1: Mejdun je dogajal.... :xx: :beer2: Ajejej a sva vsaj kak pir skp spila? :D

Ne, ni bla ne Fata- ne Morgana - > P I K S N A !

Ja, kaj naj rečem, nisva dolg govorla, pol je pa tebe odnesl, nekdo pa je moral vzdrževat javni red (in mir).. :rolleyes: :whistle:

Pir - kaj je že to ?! :glare: (pasajnisimelcajtpress)

Objavljeno

JA pjača je res zanimiva reč... zdej se že več dni skrivam od sramu, ker sem v alkoholni ihti sprejel povabilo da grem zraven v Bosno, obenem pa pozabil na Bartha in ostale, k sva se dogovarjala za Črno Goro isto za prvomajske praznike. :blush: Zdej pa nevem kako... :headbang:

Eh Jetra bodo pa še zdržala do naslednjih kolin, potem pa jih itak od prasca not vmontiram. :rolleyes:

Ma stari, kaj kompliciraš, vse združmo skupaj (ČG in Bosno), pa je stvar rešena. Pa tud več nas gre, tem bolje (saj na koncu, ko treba it, zmeraj par junakov odpade). Pa tud če bi šli v ČG, je pot (tja ali nazaj) obvezno skozi BIH (tam una nova pot ki gre čez Jajce - menda je ''must'' varianta)

KMŠ še obstaja :hmm: :kva1:

ajde, drug teden na kak pir, pa rečemo kakšno na to temo

:fredy:

Objavljeno

Hawk! :beer2:

Mi pa smučkat,na jedilniku pa na en geren knidel mit vanilijen zus in goles supe, še nekaj sem pozabu pomfri mit winer šnicel und 10 kleijnih biru, pol pa taku.:drunk:

Dost klatem klanfe. En teden me ni :010, po domač ppovedan.

LP, Robert

Objavljeno

Jaz sem tudi interesent za prvomajsko bosno. Koliko dni planirate?

Barth, že nabavil makino?

Objavljeno

Jaz sem tudi interesent za prvomajsko bosno. Koliko dni planirate?

Barth, že nabavil makino?

ne še, sem pa odločen, da bom pod POGOJEM, da ne bom kupil stanovanja (za to zvem upam da v roku enega tedna). Če ne bo nič s stanovanjem, grem takoj naročit, pa čeprav ne bom dobil za testirat. Potem je zgolj problem, ali bom dobil makino v doglednem roku (vsaj 14 dni pred 1. majem, da lahko še utečem).

sploh pa ni problema, za 1. maj gremo v vsakem primeru - jaz imam vedno na razpolago tudi XTjko. Mene sicer vleče v črno goro, čeprav bolj kratko varianto, pa grede nazaj čez Bosno.

andrej, se slišmo.

Objavljeno

Upam, da bo ratal biznis s FJRjko. Rabljenih ni kakih ugodnih ponudb?

Jaz nabavljam material in bom v prihodnjih dneh motor pripravil na sezono. Olje, filtri, svečke, ipd. Pol pa gas :OK: Če bo šlo vreme tko naprej registriram marca.

LP.

Objavljeno

niti ne gledam rabljene, ker hočem prenovljen model (2006 pa še nihče ne prodaja).

sploh pa še težko rečem karkoli, ker se lahko še hitro premislim - za ta denar imam na razpolago še nekaj kar zanimive konkurence (npr. bmw)

Objavljeno

k je kod kšna evidenca kulk ns dolencu je sploh tle gor?

Objavljeno

Vse Dolenjce obvešam,da se boste lahko včlanili v moto klub Nm.Popust pri zavarovalnici Maribor za člane MK DODATNIH 50% popusta pri celoletnem zavarovanju. Več info na Gsm 040/70 23 70. :OK:

Objavljeno

pa kje je sploh ta motoklub novo mesto :?

kolkšn je ta klub (št. članov) :?

kako zgleda, da si član tega kluba :?

kšna www stran :?

karkoli, info :?

Objavljeno

pa kje je sploh ta motoklub novo mesto :?

kolkšn je ta klub (št. članov) :?

kako zgleda, da si član tega kluba :?

kšna www stran :?

karkoli, info :?

MK Nm naslov Vandotova 8 ( Novoteksovo naselje) 8000 Novo mesto.Tel 07/3323024.Email verbicp@email.si

Največ članov 72 je imel MK takoj od začetka leta 1995.Zaradi različnih interesov(predvsem čoperistov) se je pojavil nov klub (Roth Patriot) in še par manjših nelegalnih klubov.Danes nas je še ca 15 članov,dobrodošel bo vsak nov,pristopnina bo več ali manj simbolična,članarina naj bi bila ca 20 EUR.

V petek 02.03.07 imamo še en sestanek in takrat bomo vse dorekli v zvezi z,izkaznicami,nalepkami,članarino,dejavnostjo v letu 2007 (otvoritvena vožnja,izleti,druženja) itd.itd.

Objavljeno

o zakon :OK:

20 € članarine...to na mesec al na leto?

ampak 15 je nekolk malo... .)

125-karja mate kšnga?

Objavljeno

Sam, da kupem novo mašino pa se včlanem :D

Objavljeno

o zakon :OK:

20 € članarine...to na mesec al na leto?

ampak 15 je nekolk malo... .)

125-karja mate kšnga?

Članarina 20EUR je seveda letna članarina bo pa nekaj še pristopnina.Članov bo zgleda kmalu preveč saj neprestano kličejo,čeprav je še malo prezgodaj za registracijo saj ponavadi tak čas je bil vedno še kakšen sneg. :OK:

Zaradi 125 ccm se nesekiraj,vedno ko gremo na kakšen izlet se vozi skoraj po predpisih in je dovolj tudi 125 ccm. :OK:

Objavljeno

hja sej lih to je...mam 4T, ki ma končno kot kašno staro zgonjeno kljuse :P (no sej upam, da bom to popravu v bližnji prihodnosti)...pa tud tko je...fino je, če vsaj koga poznaš, al pa da je nekje generacija ne...sej zastopte .)

da se ne počutim tam kot nekakšen smrkavc..češ...kaj pa misliš...heh

no...bom malo spremlov bol to temo, pa bomo vidli, ko pride taprava pomlad :OK:

Objavljeno

Malo več informacij lahko dobite na sestanku dne 03.03.07 ob 18,30 učilnica Daba Kandijska 4 Novo mesto.

post-9445-1172411963_thumb.jpg

Objavljeno

:OK:

ne vem sicer, če se bom lahko udeležil tega sestanka, bom pa lahko kasnej kontaktirov nekoga izmed predstavnikov, ne :?

super

Objavljeno

Brumer, hvala za vabilo, se morda udeležim. Včlanitev me zanima.

Objavljeno

Nekam ste mi zaspan dolenjci, proti koncu tedna bo 15 stopinj, ste že kaj registriral.

Lp, Robert

Objavljeno

Pozdravljen vsi skupaj, ja je kr toplo že :OK: .

Tako, da bo treba kmalu na kakšno daljšo vožnjo, ne samo okoli hiše (tako sem se danes mal zapeljal za dušo), treba najprej registrirat. Tudi mene mal zanima članstvo v MK, se vidimo na sestanku oz. na kaki pijački, da se mal pomenimo o planih za prvomajski izlet.

Lp

Borut :yes:

Objavljeno

Pozdravljen vsi skupaj, ja je kr toplo že :OK: .

Tako, da bo treba kmalu na kakšno daljšo vožnjo, ne samo okoli hiše (tako sem se danes mal zapeljal za dušo), treba najprej registrirat. Tudi mene mal zanima članstvo v MK, se vidimo na sestanku oz. na kaki pijački, da se mal pomenimo o planih za prvomajski izlet.

Lp

Borut :yes:

count me in

Objavljeno

MK Nm naslov Vandotova 8 ( Novoteksovo naselje) 8000 Novo mesto.Tel 07/3323024.Email verbicp@email.si

Največ članov 72 je imel MK takoj od začetka leta 1995.Zaradi različnih interesov(predvsem čoperistov) se je pojavil nov klub (Roth Patriot) in še par manjših nelegalnih klubov.Danes nas je še ca 15 članov,dobrodošel bo vsak nov,pristopnina bo več ali manj simbolična,članarina naj bi bila ca 20 EUR.

V petek 02.03.07 imamo še en sestanek in takrat bomo vse dorekli v zvezi z,izkaznicami,nalepkami,članarino,dejavnostjo v letu 2007 (otvoritvena vožnja,izleti,druženja) itd.itd.

Po sestanku, prosim napiši sem kaj ste dorekli, in kakšni so plani....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!