Virko Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Moto klub Trebnje ima novo spletno stran www.mk-trebnje.si
Ni3ous Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 To pa so tapravi heroji! Tist tasreden ni za ženitne ponudbe, skrajna dva pa sta pripravljena na nove avanturce. Tako da punce navalite na njiju, "tako kot prašič na buče". :lol1: LP Borut Če ne bo tapravga odziva, pa lahk pošljem ženitno ponudbo na uredništvo revije Ognjišče... that's it !!! :OK: ampak ti manjkaš na sliki :hmm: ampak zgledamo malo skrokani :doze: - naporen večer, zjutraj pa še z vrha Dubrovnika peš do Straduna Jao ni nobene fotke k bi meu js to majco na seb. No ena je pa ne vem če bi jo prpopu, k sem videt k zombi..hehe Jao ka smo bli mi ena zanimiva posadka :D
Virko Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Zanima me kje kupujete gume (v mislih imam Dunlop GP in Qualifier) ?
70robert Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Pri furlanu v Dobovi, se da dobit ugodno dunlop Ker bi nekega dne šel v Dolomite, sem naletel na zanimiv članek o italijanskih policajih :hmm: . Neprijazna Italija? Zadnje mesece je slišati vse več zgodbic o nadležnih italijanskih varuhih reda. Besedilo: Mateja Komar Italija doživlja postopni zakonski, davčni, finančni in sodni preporod, vse od konca velikih obračunov s celicami organiziranega kriminala. Počasi se prilagajajo zahtevam z vrha Evropske unije, ki od zasanjanih Apenincev zahteva več reda na vseh področjih. Kot odziv na stalna opozorila iz Bruslja, se vladajoča stran pač obnaša impulzivno. A to je lahko le prvi vtis. Z enim zamahom so izkoreninili preganjanje s skuterji brez čelad. Komur grozi odvzem prevoznega sredstva ne bo pomišljal ali naj na betico natakne še tisti kos plastike. Iz najnovejše serije agresivnih varnostnih ukrepov so izrazito poostrene kazni za motoriste, ki lahko desetkratno presežejo ceno podobnih prekrškov pri avtomobilistih. Pozabljen varnostni pas vas stane med 30 in 40 evri, pozabljena čelada motorja, prehitevanje stoječe kolone (tudi počasno) pa 300 ali 400 evrov. A to še ni vse, motorist mora imeti ves čas vožnje roke na krmilu, zadnjico na sedežu. Voziti pa ne sme niti samo po zadnjem, niti samo po prednjem kolesu. Razumljivo, dokler so varuhi reda strpni in ne iščejo vsakega, ki pomaha sopotniku ali za trenutek spusti kri v premrlo zadnjico. Krožijo zgodbe o motoristih, ki so zaradi podobnih, povsem nenevarnih manevrov plačali mastno kazen in za 30 ali 60 dni zaslužili zaplembo motocikla. Včasih celo zaplembo vozniškega dovoljenja. Nesmisel ali skrb za varnost? Namen strogih zakonov je resda povečanje varnosti na cestah, zmanjševanje objestnosti, kriminala in umirjanje prehitrih voznikov. Rezultat je ravno nasproten. Prihaja do upora, zamer, prave negativne propagande proti Italiji in velike užaljenosti predvsem nemških voznikov. Saj poznate cesto, ki se vije z Brennerja in vsak poletni dan v deželo špagetov pripelje nenormalno množico severnjakov. Tam kjer so radarji nastavljeni na evropske tablice z oznako D in se rojeva gnev do naših zahodnih sosedov. Uradna oblast (Carabinieri in Polizia Stradale) je res senzibilizirana za Nemce, ki so zaradi italijanskega renomeja pač prepričani, da je mogoče južno od avstrijske meje z nekaj moledovanja in pregovarjanja vse urediti. Še pred kratkim so se sodelavci nemškega AutoBilda javno pohvalili kako prijazni so na primer slovenski policisti, ki jim kljub očitni prekoračitvi hitrosti (omejitev 70 km/h, dejanska hitrost ~ 110 km/h) niso napisali kazni. Od policista Helmuta iz recimo Hannovra tega nihče ne pričakuje, ne? Sever in jug sta tako zelo različna, da ju bo skupna evropska politika le stežka zlila v eno. Ko in če se bo to dejansko zgodilo, pa bomo z menijem vsi nezadovoljni. Tam bo bolgarsko pivo, slovenska solata, nemško vino, italijanske klobase, francoske testenine, britanska pica in irski sir. Skratka vse, ampak v čudnih kombinacijah. Lp, Robert
Ni3ous Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Sicer bolj pozno ampak enako v redu... Še naše slike iz potepanja po Bosni in Dalmaciji, avtorske pravice imajo vsi ostali člani naše odprave, jaz samo popam... Kmalu sledi tudi nekaj besed, kako smo doživljali ta trip. Veliko užitkov ob gledanju. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=344
Ni3ous Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 Kul!! Se bomo moral zment za kak deci cvička, pa da poveš kako je kej bilo na showu! :beer1:
Ni3ous Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Sekcija kdaj jo kej mahnemo v dolomite za kak podaljšan vikend?? Men se že počas sline cedijo... :rolleyes: :naughty: Pa še kaka tease fotka...
C4V4L13R Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kua je zdej podgruci, porkamast, k vsi spite al kuga je zdej tu
Ni3ous Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ooo končno se je nekdo javil.... Kavalir dejmo mal tole sekcijo na noge postavt... :010 Hja se pač vozimo in nismo dost na netu :rolleyes:
C4V4L13R Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ooo končno se je nekdo javil....Kavalir dejmo mal tole sekcijo na noge postavt... :010 Hja se pač vozimo in nismo dost na netu :rolleyes: ne vem, kolk se kej furate...js se ne dost preklet dež!!! #$%#@ :angry: :ninja: Javite se člani MK Novo mesto. :hmm: nisem ravno član...a vseeno velja, če sem iz nm :krneki:
soncy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Javite se člani MK Novo mesto. a ostali dolenci pa ne pridemo v poštev? :whistle:
mir Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Seveda se lahko javite,zanime me pa, kdo je v klubu NM
C4V4L13R Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Heej! Tale fotka je pa izpred Verone v Žabji vasi :OK: ...200 metrov naprej pa js živim :D kdaj je blo pa to posneto?
mir Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) Kar verjet ne morem,200m naprej tudi jest živim.Slika pa je posneta 21.4 Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil mir
Guest Brumer Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 MOTOKLUB_Novo_mesto.htmMOTOKLUB_Novo_mesto.htmVsak se nam lahko pridruži " zaželjno " saj tako pridobimo nove člane, več nas bo bolj bo zabavno zdaj nas je ca 55.Dobivamo se na Prepihu vsako nedeljo "lepo"(brez dežja) odhod na vožnjo ob 10,oo prej pa kavica,za pijačo plača vsak 1 EUR.V kratkem bomo organizirali izlet na Vršič z malico ob Soči, izlet dvodnevni na Grosglockner,dogovarjamo se tudi da bi šli organizirano ob sobotah na nekatera bližnja srečanja motoristov,mogoče še kakšen piknik in seveda kot vsako leto tudi silvestrovanje. :OK: Gregc 1
mir Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Dobra reklama ,pa se link http://motoklub-nm.com/
C4V4L13R Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Kar verjet ne morem,200m naprej tudi jest živim.Slika pa je posneta 21.4 Od kod pa si pol? Prov iz Žabje vasi al si nazaj v Gotni vasi?
Guest Brumer Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Od kod pa si pol?Prov iz Žabje vasi al si nazaj v Gotni vasi? Jaz sem prav iz Žabje vasi rojen,odraščal in živel v Žabji vasi na številki 11, potem nova številka(okoli 60-desetega leta)14,danes hiša podrta zaradi križišča,stala je med Župevčevo in Purebrovo,zdaj sem v Bučni vasi(Novoteksovo naselje).Seveda nesprašuješ mene ampak vseno mogoče te pa le zanima,jaz se spominjam,ko je Žabja vas imela od spomenika pri TP-veju pa do cikave 17 hiš,takrat je bil od Kandijskega mostu pa do Zagreba makedam,tabla Nm pa je stala pri Hadlovi vili. :worship: Gregc 1
C4V4L13R Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Župevčeva dva ate pa mama sta moja pradedek pa prababica...naša hiša je pa cca 5 metrov stran za njihovim kozovcem - Knaflečeva 20, prej Pot na Gorjance 17. :rolleyes:
Guest Brumer Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Župevčeva dva ate pa mama sta moja pradedek pa prababica...naša hiša je pa cca 5 metrov stran za njihovim kozovcem - Knaflečeva 20, prej Pot na Gorjance 17. :rolleyes: Če je res,kar si napisal ,potem se tvoj star oče in staramama pišeta Bele Darko in Anica (dekliški primek-Župevec)- moja sošolka! PS.reci Anici,da jo pozdravlja bivši sosed Marjan in še pradedka pozdravi on me je naučil delat dobre salame. OK. Gregc 1
C4V4L13R Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Tako je res in moj oče je Mirko :D
garfield Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Bok dolenčki :D Mam eno zelo slabo novico... Mel sm prometno, nč kriv ampak precej nastradal... Zarad bolečin ne morem spat, se pa zd obračam na vas za kak info. Zelo bi bil vesel kakšnega nasveta, npr. kerga odvetnika mi priporočate (če se da okol Trebnjega)... tuki sm dokaj podrobno opisal situacijo.... Hvaležen bom vsacga nasveta :D Počasa pa z užitkom :D... Predvsem pa previdno na cest! tut če pelš po predpisih lahk zarad pijanih in butastih voznikov avtov nastradaš :headbang: LP Marko
C4V4L13R Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Glede zdravnika nimaš kej premišlevat! Gre zate, za tvoje zdravje! Če te karkoli boli, da je nevzdržno, takoj nazaj, pa vse povedat, tud če ni druzga kot udarec, boš dobil vsaj nekaj proti bolečinam, da boš lažje spal. Tukaj se nimaš kaj zajebavat. Glede ostalega pa tako ne...ponavadi je kriv vinjeni, zdej je stvar bol v povojih, ker je tip pač policaj, sej vsi vemo kako je s tem pr nas. Če je dal kuponček pa da je poročilo izpolnjeno, kar bi js reku, da to je, ker ponavadi se to nardi takoj pri nesreči, potem verjetni nimaš kj dost nardit okol tega. Kakšen dan še počakaj, da vidiš, če se bo kaj rešilo, najbolš je pa seveda se z odvetnikom zmenit. Zapisnika pa bogve zakaj nisi vidu...lahko samo sklepaš, da je bil prirejen. To tud upoštevaj, če slučajno pride do sodišča.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se