Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Dolenjska

andrej

Priporočene objave

:worship: Oooo, pa smo jih le zvabili na plano! :D

Dopoldne na Krk v lužo, zvečer pa v Brege na čevape... Roman, Marko, Pero ?! :krneki:

Še kdo iz MKNM ? Kdo drug ?

ZA kdaj točno planiraš tole? Krk oz. jadran čez vikend bi bil zanimiv...

Evo mene, jaz sem nazaj - včeraj sem imel izpit, pa sem bil odklopljen od sveta. V nedeljo zato žal nisem mogel priti na tradicionalno kafe z MKNM na prepih.

V soboto zvečer se lahko kaj zmenimo za Brege, prej ne. Jaz bi šel pogledat.

V nedeljo imam v planu cel dan bit ali na motorju, ali it proti morju (Krk, Crikvenica) malo se namočit. Če ima kdo kako dobro idejo, se lahko zmenimo skupaj.

V zelo kratkem so v planu kratki skoki v dolomite ali kaj podobnega (izključno sobota in nedelja).

Nekje od 20. julija naprej sem 1 mesec na dopustu (razen prvih nekaj dni moram bit v SLO, potem mi je vseeno), pa upam na kako res dolgo furo. Če je kdo za, lahko kaj na hitro splaniramo, možnosti so predvsem evropa najdlje do katerekoli skrajne točke. Piksna, Roman, Andrej, ostali, imate kaj v mislih???

Piksna, a ste v nedeljo kaj rekli glede tistega piknika v Posočju???

:rolleyes:

Jaz imam sicer krizo, ker kaže, da julij-avgusta verjetno ne bom mogel koristiti dopusta, vendar ga bo več ostalo za pozno poleti.

Zadnje čase niti ne najdem čas za motor, tako da me že sladko trga in rabim svojo dozo. :headbang:

V nedeljo bi se pridružil kaki celodnevni varijanti proti jadranu, samo povejte kje in kdaj se dobimo...

ZA kako vikend varianto dolomitov sem tudi v igri...Me pa strašno zanima kaka skrajna točka evrope, vendar verjetno bo to zame izvedljivo šele septembra.

Vglavnem preden kam greste le sporočte, morda se pridružm v zadnjem trenutku!!! :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni se te dni po glavi mota ena taka bolj hitra varianta do Nordkappa konec julija, v začetku avgusta. To je bolj skrajna variatna, čim hitreje do skandinavije in po norveški navzgor. Če se dogovorimo za kaj bližje, južneje, razna alpsko-dinarska gorstva, pa tudi ni problema. Če pa je kak junak za Nordkap, smo lahko na vezi. Zdaj me to že tolko drži, da razmišljam pičit tudi sam, če bo treba. Planov še ni nobenih - motor, neki keša, volja in dogodivščinam naproti.

Roman, v nedeljo grem jaz ziher na furco, verjetno proti morju se malo namočit. Se slišmo.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

skandinavija je draga...lepa tud, zelo, amapk predvsem draga. sicer nisem bil gor, govorim iz izkušenj znanca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Predvidoma bom šel v soboto le na Krk (lizat rane/opekline, ki sem jih dobil prejšnji vikend). Bo enodnevna varianta.

Potem pa cca. ob 21.00 izpred Deteljice (Dobruška vas) na Brege... Če bo še kdo ZA, se srečamo na parkingu in gremo skupaj v "support"... Dobrodošli vsi, sportaši, čoperisti, tourerji in vsi ostali kotaleči-se osebki,..., vožnja bo skupinska - a vsak na svoji mašini. :ninja:

(En kolega je reku: "Če vas ne bo velik, dam za pir! :P )

Jaz bom terminsko frej konc julija/zač. avgusta -> kolektivni dopust. Barth -koliko km/dan pa misliš naredit ? Oz. koliko km v koliko dneh (sumasumarum) ?

Kar se pa tiče Dolomitov in weekend variante - count me in !

O pikniku nebi vedu nič - zarad opeklin nisem mogu niti oblečt motoopreme, da bi šu na kofe... :devil:

Popravljeno . Popravil Piksna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lahko bi se nas dobilo kaj več, pa gremo skupaj tja dol...samo malo prej kot ob 21. tukaj nas je nekaj "moje generacije" pa bi se odpravili enkrat popoldne mal pogledat dol...

(mislim za v krško na motozbor :krneki: )

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom terminsko frej konc julija/zač. avgusta -> kolektivni dopust. Barth -koliko km/dan pa misliš naredit ? Oz. koliko km v koliko dneh (sumasumarum) ?

whatever it takes (zaenkrat je plan ''avanturi na proti'', pa karkoli prinese) - se verjetno v soboto vidmo ob 21.00 pa rečemo kaj več.

Ni3ous - načeloma grem v nedeljo zjutraj na pot - najkasneje ob 10.00 na kufe na prepih, pa od tam naprej. Želja je proti morju, lahko se dogovorimo, da se gremo malo vržt v morje pa maske in plavutke sprobat. Kamorkoli na hrvaško obalo. Jutri še malo prečekiram po telefonu, če se kdo pridruži.

:krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Morda pa res...

Kje je kej stara garda... so se vsi stari borci poskrili, noben dolenc nč več ne piše v našo temo :krneki:

Prmejdunej, bo treba res it na kak zbor, da se ga pošteno nacedimo in utrdimo naša poznanstva :whistle:

Smo še živi, srečno plavali in se sončili sredi tedna po Jadranu, za vikend, kot sem ti napisal, pa smo mopedinali po Alpensstrasah. Slike sledijo, samo potopisa ne bom pisal, mi ne gre tako dobro od rok kot tebi, zato, to prepuščam tebi. :OK:

Zdaj pa prihaja na vrsto Črna gora. :grim

LP, Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sezona je na višku. Sem malo razposlal sms-je, če se nam kdo pridruži, in sem dobival odgovore v stilu "sem že nekaj dni na furci po tujini".

Edino pravilno.

No naš del sekcije je včeraj uspešno izpeljal trip do Crikvenice.

Kljub temu se nas je nabrala peterica..

Imeli smo se fajn, sonce je bil pa močn za popizdit. Nam je malo nakurlo kožo.

Slikc nimam nobenih pametnih... bom popoldne pogledal, ce se vseeno kej najde...

Robert dej slikce prpopi!!! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sezona je na višku. Sem malo razposlal sms-je, če se nam kdo pridruži, in sem dobival odgovore v stilu "sem že nekaj dni na furci po tujini".

Edino pravilno.

No naš del sekcije je včeraj uspešno izpeljal trip do Crikvenice.

Kljub temu se nas je nabrala peterica..

Imeli smo se fajn, sonce je bil pa močn za popizdit. Nam je malo nakurlo kožo.

Slikc nimam nobenih pametnih... bom popoldne pogledal, ce se vseeno kej najde...

Robert dej slikce prpopi!!! :yea1:

Še dober da dežuje, da sem imel čas naredit album, ampak vseh komentarjev pa še ni.

Album štirje prelazi. :worship:

LP, Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Robert, tole mi napiše... :hmm:

V tej kategoriji še ni albumov!

Direkten link :kva2:

Roman, vidiš tale Janis pa po naših dolenjskih cestah vozi HD, da se ne boš preveč čudvav, kva je to za ena.

Pa še v naših krajih je živela, sicer pa tudi jaz do ponedeljka nisem vedel , da je to ona, sva se po naključju srečala v MKG.

LP, Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

EJ dolejnci....ker iz skupine NM GSXR,ki se je peljala v nedeljo KRK-Delnice, tukaj? Je blo prav luštn tolk istih mopedinov videt na kupu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo se še jst oglašam!

Dej Roberto še kšn zemljevid najd pa pot označ: kuga pa več mogoč bova z mojo staro kdaj odrajžala čez moje bivše kraje:: khe khe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Direkten link :kva2:

Roman, vidiš tale Janis pa po naših dolenjskih cestah vozi HD, da se ne boš preveč čudvav, kva je to za ena.

Pa še v naših krajih je živela, sicer pa tudi jaz do ponedeljka nisem vedel , da je to ona, sva se po naključju srečala v MKG.

LP, Robert

Vem ja, samo nekako nama ne rata da bi se srečala... :beer1:

EJ dolejnci....ker iz skupine NM GSXR,ki se je peljala v nedeljo KRK-Delnice, tukaj? Je blo prav luštn tolk istih mopedinov videt na kupu :D

Štirje motorji smo se vozil tam, takrat, vendar ni blo GSXa z nami, je pa se eden prdružu za par ovinkov :hmm:

evo se še jst oglašam!

Dej Roberto še kšn zemljevid najd pa pot označ: kuga pa več mogoč bova z mojo staro kdaj odrajžala čez moje bivše kraje:: khe khe

Pozdravljen na forumu!! :photo:

A se poznamo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo se še jst oglašam!

Bom zrisal pot, lahko grem pa za mopedinskega vodiča deset metrov pred vama :naughty:

Baje bo vikend lep ! :kva2:

LP, Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vikend se bliža - kaka ideja za 1 ali 2 dnevno furco? Če ne, bom spet zajadral proti Crikvenici ali Krku.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem ja, samo nekako nama ne rata da bi se srečala... :beer1:

Štirje motorji smo se vozil tam, takrat, vendar ni blo GSXa z nami, je pa se eden prdružu za par ovinkov :hmm:

A se poznamo?

Ja pred njimi so naju "preleteli"mislim da fz1, pred njim neki črnega :hmm: za njim nimam pojma kaj :)

Ma sej vseen....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vikend se bliža - kaka ideja za 1 ali 2 dnevno furco? Če ne, bom spet zajadral proti Crikvenici ali Krku.

Do Senja po AC pol mal naprej nižje po "d ovinkih" (magistrala), pol malo na plažo...& back. Al pa kam proti severu, severo-zahodu..., seveda brez plaže. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js jutri žal nimam časa... Celodnevna varjanta za nedeljo pa...Count me in! :yea1:

Pero je tudi v igri.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem za, kot je piksna predlagal - ali na J ali na S in SZ (npr. Nockalmstrasse, Golica). :hmm:

nedelja zjutraj, odhod?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Golica oz. v tisto smer naprej, je odličen predlog. Tja se odpravljam že 2 leti pa mi še ni uspelo pridet do tja. Če smo sklepčni, predlagam zbor v Šentjanžu, pr Milčku (Gostilna Majcen) na kofet ob 9.30?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!