mir Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Planiram v soboto naskok na Golico-route69.Če je še kdo interesent naj mi javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Kaj ste vsi dolenjci obmolknili? A je trgatev na vrhuncu? Vikend lepo kaže glede vremena. Pri nas je bila trgatev prejšnji teden, tako da upam, da se kak stric ne spomni prosit za brente nosit. Če me ne bo kaj zajebalo, bi realiziral plan za letos in šel soboto in nedeljo v Dolomite. Ima kdo podobne načrte? :krneki: Daj, ne dražit :cry: . Drug teden imam izpit, pa še nč ne znam... Me pa tako prsti srbijo za Dolomite, da je kr groza. Še prej morm pa servis narest, k že zamujam. Jao!! Upam da Dolomite vseeno letos še enkrat vidim. Če se odpraviš, pa srečno pot! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Daj, ne dražit :cry: . Drug teden imam izpit, pa še nč ne znam... Me pa tako prsti srbijo za Dolomite, da je kr groza. Še prej morm pa servis narest, k že zamujam. Jao!!Upam da Dolomite vseeno letos še enkrat vidim. Če se odpraviš, pa srečno pot! :yea1: kot kaže gremo za 2 dni, sobota zjutraj odhod, potem čez najboljše prelaze in v nedeljo nazaj. Interesentov je zaenkrat malo, ker je trgatev v polnem teku. 2 sva ziher, ostali štrajkajo. Vreme kaže odlično, temperature bodo ravno prave. Mogoče bo to celo zadnja priložnost letos za dolomite. Plan je treba izpolnit. :rolleyes: lp :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Mikavno, ni kej! Kdo je ta drug kanditat? Piksna? Ker ne manjka dost da se prdruž še tretji kandidat!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Yes, piksna. Danes zvečer začrtam pot, jutri zjutraj ob kofetu pregledamo, potem pa giro di italia Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 :headbang: Kriza! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 pravkar sem pogledal vremensko napoved za dolomite. Neverjetno, vendar kot kaže, nam bo vroče. Jupiiii... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Akhmm...hmnja... :naughty: Torej, kdaj se dobimo na Barjanski bencinski jutri zjutraj? A bomo spali v apartmaju? Podajta potrebne info, da bom ustrezno pripravljen. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Akhmm...hmnja... :naughty: Torej, kdaj se dobimo na Barjanski bencinski jutri zjutraj? A bomo spali v apartmaju? Podajta potrebne info, da bom ustrezno pripravljen. :yea1: kaj res greš? S piksno sva zmenjena ob cca 7.00 na otočcu, potem pa naprej. verjetno bova ob cca 8.15 na barju v smeri proti zahodu. Ne vem še, če se še kdo pridruži. jaz bom vzel samo ruzak, kjer bo plac za čevlje, da bom zvečer lažje se sprehajal do lokala, navadne hlače ter flis. Nič kompliciranja, samo keš za sobo (cca 25-30 eur) + bencin. Če gremo na drei zinnen pa še 10 eur vstopnine. če bo karkoli, me pokliči kadarkoli do polnoči. karte imam jaz. over and out log off till monday :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 (popravljeno) Akhmm...hmnja... :naughty: Torej, kdaj se dobimo na Barjanski bencinski jutri zjutraj? A bomo spali v apartmaju? Podajta potrebne info, da bom ustrezno pripravljen. :yea1: Dobil tvoje sporočilo, če bi dva dni prej vedel , ampak na žalost delam ta vikend. Pa srečno, pričakujem foto - :beer2: LP, Robert Popravljeno September 14, 2007. Popravil 70robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 No pa pejmo! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 No pa pejmo! :yes: Jaz grem pa zdajle proti hrvaškim dolomitom ! LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 V nedeljo(če bo lepo vreme) organizira MK Nm izlet v Portorož odhod 23.09.07 ob 8,oo BTC Nm. :whistle: Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 No pa pejmo! :yes: In smo šli... :naughty: Prevozil 950 km, Piksna in Barth pa še dobrih 100 km več. Nekaj Passo-tov, ki smo jih videli ta vikend... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Pa še nekaj lepih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Dober, daj malo pot opiši, sicer pa najboljše da enkrat spet skupaj pridemo. Barth, ko smo se včeraj vračali iz Tuheljskih toplic ( HR ), smo malo naprej od tvojih Grobelj opravili preizkus alkoholiziranosti pri vaših policajih. Zadevo opravili z odliko 0.00. :OK: LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Slike s prelazi povedo okvirno kaj smo prevozili, je bilo pa še nekaj drugih prelazov, ki niso poslikani, bilo je okoli 15 prelazov.. Mejo smo prečkal na Predelu, enako za nazaj, preko Passo Mauria do Tolmezza in direkt v samo jedro verige prelazov. Prvi dan smo prevozil nekaj čez 400 km, prespali smo v hotelu Alpe v kraju Alba Delba, poleg Canazei-ja. Nočitev z zajtrkom in podzemno garažo=21 Eur. Ponudba je v redu! Drug dan smo krožili po prelazih do 4 ih, potem pa direkt skoraj po isti poti domov... pred 8 uro sem bil že v Lj. Skupni stroški nekaj manj kot 150 Eur. Če te že kaj zanima vprašaj. Enkrat lahko ob pivu malo po karti pogledamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Barth, ko smo se včeraj vračali iz Tuheljskih toplic ( HR ), smo malo naprej od tvojih Grobelj opravili preizkus alkoholiziranosti pri vaših policajih. Zadevo opravili z odliko 0.00. :OK: LP, Robert Nič čudnega, čakamo samo še, da bodo na tisti ravnini zgradili svojo kasarno, ker so non-stop tam. Pa še zdi se mi, da so ti palicaji z našega konca preveč by-the-book. Slike s prelazi povedo okvirno kaj smo prevozili, je bilo pa še nekaj drugih prelazov, ki niso poslikani, bilo je okoli 15 prelazov.. Mejo smo prečkal na Predelu, enako za nazaj, preko Passo Mauria do Tolmezza in direkt v samo jedro verige prelazov. Prvi dan smo prevozil nekaj čez 400 km, prespali smo v hotelu Alpe v kraju Alba Delba, poleg Canazei-ja. Nočitev z zajtrkom in podzemno garažo=21 Eur. Ponudba je v redu!Drug dan smo krožili po prelazih do 4 ih, potem pa direkt skoraj po isti poti domov... pred 8 uro sem bil že v Lj. Skupni stroški nekaj manj kot 150 Eur. Če te že kaj zanima vprašaj. Enkrat lahko ob pivu malo po karti pogledamo... Ni3ousa, potrebuješ inštrukcije geografije. - mejo smo prečkal v Ratečah, zavili levo mimo Predelskega jezera (ali Predilskega) ter nadaljevali prek Sella Nevee. Nato je bil Tolmezzo, Ampezzo ter nato Passo Mauria. Nato smo nadaljevali proti jugu ter z južne strani napadli sam center dolomitov okoli Canazeia - Sella group, Marmolada group nato nazaj do Canazeia ter čez Fedaio in Giau do Drei Zinnen in domov. - prvi dan sem jaz prevozil 572 km, torej je Ni3ous naredil slabih 500 km oziroma obstaja možnost da števec nekoga laže še bolj, kot takrat, ko smo kruzali po črni gori. Bo treba naslednjič načrtno kalibrirat števce ob odhodu, pa da vidimo. Piksna, koliko je tebi pokazalo skupaj km??? Me že malo skrbi, da jaz preveč na gosto delam servisne intervale?!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Uff, se vidi, da sem preveč na brzino spisal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Canazeia ter čez Fedaio in Giau do Drei Zinnen in domov. - prvi dan sem jaz prevozil 572 km, torej je Ni3ous naredil slabih 500 km oziroma obstaja možnost da števec nekoga laže še bolj, kot takrat, ko smo kruzali po črni gori. Bo treba naslednjič načrtno kalibrirat števce ob odhodu, pa da vidimo. Piksna, koliko je tebi pokazalo skupaj km??? Me že malo skrbi, da jaz preveč na gosto delam servisne intervale?!! Možno, da ma Ni3ous kak km več zarad powerslajdanja ?! :D Moja ura pravi 1080 (+1) km. Od tam - iz ogleda "roadsterja" aka Drei Zinnen, smo krenili pa pri 740km kar pomeni, da smo prav po Dolomitih (beri gorovju) naredili okol 400km ?! :blink: Pa še ena zadeva, o bajkah in povestih kolk je italjanski bencin boljši in podobne ter posledično okol porabe: -najnižja je bila, ko sem se peljal domov in sicer 6,1L, v Dolomitih pa 7,5L. Ja, in oboje, je blo narejeno z ITALJANSKIM bencinom. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Nič čudnega, čakamo samo še, da bodo na tisti ravnini zgradili svojo kasarno, ker so non-stop tam. Pa še zdi se mi, da so ti palicaji z našega konca preveč by-the-book. Ni3ousa, potrebuješ inštrukcije geografije. - mejo smo prečkal v Ratečah, zavili levo mimo Predelskega jezera (ali Predilskega) ter nadaljevali prek Sella Nevee. Nato je bil Tolmezzo, Ampezzo ter nato Passo Mauria. Nato smo nadaljevali proti jugu ter z južne strani napadli sam center dolomitov okoli Canazeia - Sella group, Marmolada group nato nazaj do Canazeia ter čez Fedaio in Giau do Drei Zinnen in domov. - prvi dan sem jaz prevozil 572 km, torej je Ni3ous naredil slabih 500 km oziroma obstaja možnost da števec nekoga laže še bolj, kot takrat, ko smo kruzali po črni gori. Bo treba naslednjič načrtno kalibrirat števce ob odhodu, pa da vidimo. Piksna, koliko je tebi pokazalo skupaj km??? Me že malo skrbi, da jaz preveč na gosto delam servisne intervale?!! Ker kar dobro poznam tisti del okoli Bovca, se mi je čudno zdelo, da ste šli skozi Bovec, Predel - Sella Nevea. Ne vem že koliko let hodim tja smučat in :beer2: , zato mi je bila ta trasa malo čudna, pa še za dva dni, ....... Se mu oprosti zemljepisno znanje, drugič vam posodim zumota, ta naj bi kar točno kazal kilometre, da ne bo krega. Bom to traso v naslednjih dneh pregledal po zemljevidu. Res mi je žal, da za to pot nisem vedel par dni prej. Po slikah sodeč, je bilo super. Barth, upam da veš koliko je vicev o policajih, ......................................... LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 listje odpada odojek pa še kar živi in se redi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 listje odpadaodojek pa še kar živi in se redi :whistle: Čaka na želod,da odpade OK. :whistle: Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 listje odpadaodojek pa še kar živi in se redi :whistle: ni še čas za koline, se mora še malo shladiti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 dolenci in dolenke vabljeni na furo,ki jo organizira Kačje ride team več v tejle temi http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...5&start=495 in pa v temi kačje ride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se