Brrrm Objavljeno April 22, 2003 Objavljeno April 22, 2003 Kaj ti, Marijan, po domače pravijo rdeči petelin :?: :wink: :lol:
pupa Objavljeno Maj 4, 2003 Avtor Objavljeno Maj 4, 2003 No, ko bova gradila hišico, imam vse predloge in komentarje na enem kupu..... fino!! JAZ SEM PA ŠE VEDNO SREČNA!!! :D :D :P B)
dave the wave Objavljeno Maj 4, 2003 Objavljeno Maj 4, 2003 pupa kaj pa je zdaj vzrok tvoje sreče? :blink: Rodila je :unsure: :P :P :D
AREA Objavljeno Maj 4, 2003 Objavljeno Maj 4, 2003 pupa kaj pa je zdaj vzrok tvoje sreče? :blink: Rodila je :unsure: :P :P :D Svojega? :o :blink: :lol: :lol:
dave the wave Objavljeno Maj 4, 2003 Objavljeno Maj 4, 2003 pupa kaj pa je zdaj vzrok tvoje sreče? :blink: Rodila je :unsure: :P :P :D Svojega? :o :blink: :lol: :lol: Ne, INTERSPAR-ovega. Instant varijanta za mikrovalovno :P
AREA Objavljeno Maj 4, 2003 Objavljeno Maj 4, 2003 Ne, INTERSPAR-ovega. Instant varijanta za mikrovalovno :P Baje ne smemo delat reklame tak da.. ;) :blink: :D No kakorkoli, zelim ji dost veselja in srece se naprej! :lol:
bauca Objavljeno Maj 5, 2003 Objavljeno Maj 5, 2003 Ne, INTERSPAR-ovega. Instant varijanta za mikrovalovno :P Baje ne smemo delat reklame tak da.. ;) :blink: :D No kakorkoli, zelim ji dost veselja in srece se naprej! :lol: Se pridružujem ćestitkam ;) Lp
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 No spet novi razlog za mojo srečo :D :D :D Včeraj sem bila na poroki in sem poročni šopek ujela. No ja, ujela.... bolj se mi je zapletel med prste - kot bi mi bil namenjen ;) Sedaj imam eno leto, da se poročim :D :D :D No samo to sem hotela deliti z vami B) :D
AREA Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Včeraj sem bila na poroki in potem je svizec vrgo tisti sopek? :o :blink:
Pravokotar Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Včeraj sem bila na poroki in sem poročni šopek ujela.... Aha, in koliko nesrečnic je v tej bitki pohabljenih obležalo na prizorišču?? ;) :D :D :lol:
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 NO, hvala bogu, da imam očividce, ki bodo potrdili, da sem samo stegnila roke in se mi je šopek ujel med prste.......... :P ;) :D
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 Včeraj sem bila na poroki in potem je svizec vrgo tisti sopek? :o :blink: Ne, ni metal svizec............ :huh: :blink:
AREA Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Ne, ni metal svizec............ :huh: :blink: Porocno prico ze mas? Se priporocam! :unsure: :lol:
Alla Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Ne, ni metal svizec............ :huh: :blink: Porocno prico ze mas? Se priporocam! :unsure: :lol: Se ti je čist zmešalo???? :blink: :blink: :blink: Milsim.....a se ti zavedaš, da te zna tole še drago stati? <_< :P B) Alla B)
AREA Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Se ti je čist zmešalo???? :blink: :blink: :blink: Milsim.....a se ti zavedaš, da te zna tole še drago stati? <_< :P B) Ce ze svoje poroke ne bom mel bi pac rad aktivno sodeloval na kaki drugi...to bi mi blo v cast :rolleyes: :unsure: :blink: :lol:
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 Če ni skrivnost - zakaj pa ne boš imel svoje poroke?? :huh: :huh: :unsure: :unsure:
Pravokotar Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Naybrž fant dobro opazuje & mu je vse yasno. Al pa perverzno uživa v nesreči drugih. Al pa key tacga... BTW Pupek, ustrahovanje očividcev & napeljevanje na krivo pričanje je, kolikor yst vem, kaznivo :P
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 Naybrž fant dobro opazuje & mu je vse yasno. Al pa perverzno uživa v nesreči drugih. Al pa key tacga... BTW Pupek, ustrahovanje očividcev & napeljevanje na krivo pričanje je, kolikor yst vem, kaznivo :P no no no.. Pepolino, se bova midva tole na samem zmenila, ok?? ;) Sicer pa, kaj si imela AREO na telebajskovem tečaju Pepolino?? :o ;)
Pravokotar Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Sicer pa, kaj si imela AREO na telebajskovem tečaju Pepolino?? :o ;) Vse je B) , samo gornjega vprašanja nisem popolnoma razumel(-a) :wacko:
Alla Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Jaz sem tudi srečna.........ker je sonce........in ker cvetijo kostanji....... :rolleyes: Alla B)
pupa Objavljeno Maj 11, 2003 Avtor Objavljeno Maj 11, 2003 Sicer pa, kaj si imela AREO na telebajskovem tečaju Pepolino?? :o ;) Vse je B) , samo gornjega vprašanja nisem popolnoma razumel(-a) :wacko: Tiskarski škrat - imel in ne imela..........se opravičujem :huh: Telebajskov tečaj pa bi pri tebi predvidevam da potekal v smislu: učimo se neželeti se poročiti :D :D :D :D :P :P ;)
AREA Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 (popravljeno) Če ni skrivnost - zakaj pa ne boš imel svoje poroke?? :huh: :huh: :unsure: :unsure: Se mi zdi nepotreben strosek in v njeno bistvo ne verjamem. Za ta dnar lubico rajsi peljem na eno lepo potovanje :P :P :P :P :P Popravljeno Maj 11, 2003. Popravil AREA
Alla Objavljeno Maj 11, 2003 Objavljeno Maj 11, 2003 Milsim, da Area ne rabi učnih ur o tem.........Zgleda, da ima kar dobre učke in dar za opazovanje......-----> rezultati so namreč na dlani..... :rolleyes: Alla B)
Priporočene objave