corser Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sej vem, da je tole popolnoma narcisoidno a tako pač je.
Alla Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alla
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Tudi meni ne. Odkar so sošolke v gimnaziji odkrile, da si ližem obrvi, sem nenadoma postal popularen. Ne vem zakaj... :oops:
corser Objavljeno April 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2003 Ste pa face! :D :D Dobri odgovori. So me ful zanimali prvi komentarji! ha ha
Mačica Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Najprej preden sem prebrala avtorja posta, sem mislila, da ga je nekdo drug napisal. Sam se zadnje čase bl mal tle gor javlja.
Lucky Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Ma preveč dela z otepanjem bejb :!: :D :D
Zarja Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 corser, te cist razumem... :roll: :lol: :lol: Najbrz je vzrok brezov'ska voda... :P :lol: :lol: :roll:
SiR Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sej vem, da je tole popolnoma narcisoidno a tako pač je. Dolgcajt :) A ni fajn, če se malo upirajo ?
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 "einbildung ist auch eine bildung"....... pravimo tukaj. :twisted:
kekec III Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Tudi meni ne. Odkar so sošolke v gimnaziji odkrile, da si ližem obrvi, sem nenadoma postal popularen. Ne vem zakaj... :oops: Tudi sam sem postal sošolkam v gimnaziji popularen,ko so odkrile ,da ližem kot Lessie....
Nagaya Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 hehe....GUT ONE :lol: :lol: :lol: :lol:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Hočeš komentar ?! evo ga : HAHAHAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA ....... :lol: :D :lol: :D Zaj pa bol resno : Vbistvu te jaz še nisem vidla in nevem kakšen si (lasnosti, izgled in ostalo) pa pač zato ne morem glih preveč komentirat .... ampak dejstvo je da nihče ne more dobit vsakega ki si ga želi .... belive me !! Ampak mislim da si vseeno preeeeveč samozavesten .... mislim si vsaj no .... pričakujem pripombe .... predvsem iz moške strani :twisted: :roll: :twisted: Ampak nevem če bi kakšna takšna palila nate : Lp biba :roll: :idea: 8)
Max Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 .... pričakujem pripombe .... predvsem iz moške strani Lp biba :roll: :idea: 8) Biba sm vedu, da si fejst baba :oops: :!: :?: :idea: :arrow: :D :D :D 8)
Max Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ...Odkar so sošolke v gimnaziji odkrile, da si ližem obrvi... :oops: A ti si stisti brez nosa :lol: :lol: :lol:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Biba sm vedu, da si fejst baba :oops: :!: :?: :idea: :arrow: :D :D :D 8) Hvala :oops: Na podlagi česa pa ti to sklepaš ?! :roll:
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 .... pričakujem pripombe .... predvsem iz moške strani Lp biba :roll: :idea: 8) Biba sm vedu, da si fejst baba :oops: :!: :?: :idea: :arrow: :D :D :D 8) Najs fotka. To je Bibika, ko je bila par let starejša.
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ...Odkar so sošolke v gimnaziji odkrile, da si ližem obrvi... :oops: A ti si stisti brez nosa :lol: :lol: :lol: Noup. Če pozorno pogledaš moj avatar, boš opazil krepak, klasično grško oblikovan nos.
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 .... pričakujem pripombe .... predvsem iz moške strani Lp biba :roll: :idea: 8) Biba sm vedu, da si fejst baba :oops: :!: :?: :idea: :arrow: :D :D :D 8) Najs fotka. To je Bibika, ko je bila par let starejša. Ni slabo aaa ?! Sej se nikol ne ve .... bomo vidli čez 10 let .... pol pa vas povabim k meni na kamenje poležavat :roll: Vljudno vabljeni :twisted:
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ...cez 10 let bom prestar za na kamenju polezevat.... :roll:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ...cez 10 let bom prestar za na kamenju polezevat.... :roll: Kaj sem rekla da moreš prit ?! :roll: :twisted:
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ko me vljudno vabijo sem prevljuden,da ne bi prisel.... heh :roll: poklicna deformacija.shit happens. :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se