Skoči na vsebino

Nobena ženska, ki me zanima, se mi ne more upreti


corser

Priporočene objave

prah je del zemlje, iz zemlje je narejen človek, pa tudi zelja brez nje nebi bilo

malo prahu, malo zemlje, veliko prahu, precej podgan??kaj zdaj..zlata sredina

in kje tukaj nastopi ženska?, jah, če ima vsaj 2 nogi, je v sredi vedno nekaj, kar se ne glede na zunanje obličje in barvo trikotnika več al manj da obojestransko koristno uporabit

zakaj bi face menjal, če pa s premikanjem kože naletiš na vedno podobno zadovoljstvo (preskoči Postojno in njeno znamenitost v prenesenem pomenu)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...rule No.1: ne pričakujte preveč od nekoga, ki mu je ime PEPE

Aha, točno to, to ja. Potem pa Vika P. razširi noge in orgije se prično.

Karle niso namenjene vsakomur. Karlam je potrebno biti dorasel.

Se ne strinjam popolnoma z »Minimalni vloženi napori za takorekoč isti učinek. Pustimo estetiko ob strani.«. To mogoče drži za bežno avanturo, kaj plitvejšega, vendar ko se začno stvari poglabljati in razvijati, potem estetika izgublja na pomenu. Odvisno od vpletenih karakterjev in zahtev po kvaliteti zveze, pri nekaterih estetika hitreje oz. več in pri drugih manj izgublja na pomenu za zvezo med dvema. Življenje je polno preizkušenj in je uspešna vožnja med njimi precej lažja, če si dva pomagata. Da pa si dva res pomagata, je pa zelo malo zasluga estetike.

Prevečkrat sem že imel priliko občutiti grdobo »lepih« deklet in lepoto »grdih«. Estetika je za tretje osebe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rafiniert, D.J. Einfach rafiniert :!: :wink:

Evo, glavnino podgan sem že poslal na zrak, še urico dela s prahom, pa malo v mižule, zvečer sem pa pripravljen za totalni razvrat. Dame vseh mogočih barv in oblik že oprezajo okoli hiše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje miške majcene,

so edina stvar, ki mam jo še,

pravijo mi, da nisem zdrav,

le, da bi miške jim dal.

Kaj ste zopet preveč opoja zaužili tam v Ribnem. Saj vem, vas je zeblo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Karle niso namenjene vsakomur. Karlam je potrebno biti dorasel.

Se ne strinjam popolnoma z »Minimalni vloženi napori za takorekoč isti učinek. Pustimo estetiko ob strani.«. To mogoče drži za bežno avanturo, kaj plitvejšega, vendar ko se začno stvari poglabljati in razvijati, potem estetika izgublja na pomenu...itditd... Estetika je za tretje osebe.

Levči, ljuba duša, pa saj to isto vendar že ves čas trdim :!: A sem se spet šlampasto izrazil :?: :?: Karla je bila vendar samo navidezno manj lepa. In mi, butci mozoljasti, tega nismo zapopadli, dokler je ni legendarni A.M. z minimalnimi napori potegnil iz nezasluženega mirovanja in ji s tem dal neko (za nas) novo vrednost. Učinek je bil torej dosežen. In bila sta opazno srečna celih 14 dni :!: Morda se sliši malo, vendar pomisliva, da bi marsikdo dal marsikaj za 14 dni čiste sreče. Karla je bila vendar simbol nekega časa, simbol neke (moje) mladosti, neke (spet moje in ne samo moje) zablode in nekega (hvalabogu mojega) spoznanja. Sem bil zdaj kaj bolj jasen ali naj vržem tipkovnico v smeti :?: :?:

Madonca sem zmatran. Karla, Karla, kaj mi delaš, po toliko letih :!: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PEPE sem že v prelepi zgodbi zapopadel tvoje sporočilo in ne, nisi se "šlampasto izrazil". Nikar ne meči tipkovnice v smeti, ker potem te ne bom mogel več brati, to pa ZELO rad počnem. Tvoje besedilo je jasno.

Tista "minimalna energija" me moti, če jo želim videti v slabši luči ;) .Daje nek prizvok, da se je z "neopaznimi" osebami (ne le ženske, ker je to uni sex problem) potrebno manj truditi za začetek nekega razmerja, za začetno obdobje tipanja, kot da si ne bi zaslužili najboljše. Govorim o gradnji trajnejšega intimnega odnosa dveh ljudi in ne o splošnem stiku. Predstavljam si kot, da bi neki "opazni" deklici nesel njeno torbo, "neopazni" bi pa pustil, da se sama matra. To le pomeni, da nisem dozorel svojim željam oz. še nisem razčistil kaj pravzaprav hočem, želim, k čemu stremim. Nasedel sem "naravni človekovi reakciji" t.j. trenutnemu ugodju, kar estetska lepota nedvomno je. Res je, da so lastniki "estetske lepote", kakorkoli je že definirana in v katerih očeh tako videna, priviligirani, ker imajo več potencialnih kandidatov in boljšo začetno "pogajalsko" pozicijo (naravni magnet, ki privlači interes kandidata), vendar ko je potrebno polagati karte na mizo smo vsi enaki. Zopet je res, s koliko in kakšnimi kartami sta dva zadovoljna in z njimi lahko shajata. Pri gradnji trajnejšega odnos dveh je zato po mojem pravično le najboljše, kar v danih okoliščinah premoremo (življenje ni samo iskanje partnerja, je tudi skup drugih problemov, ki nas težijo in nam krojijo razpoloženje), od prvega trenutka dalje. Sedaj se pa pojavi problem, ker ponavadi med dvema ne preskoči iskra kar v prvem trenutku, ampak kasneje, ko se malo "ovohata". Ali to pomeni, da bodimo do vseh prijazni in "lepi"? Ne vem. DA, bi bilo kar preveč lepo, če že ne osladno. Mogoče pa ne, ker okolje smo ljudje in pri normalnih ljudeh velja, da kar daš to dobiš oz. ti je vrnjeno.

Menim, da lahko skoraj vsak, ki je "neopazen" in si želi postati "opazen", to lahko tudi postane, samo malo mora po svojem podstrešju pospraviti.

... Prevečkrat sem že imel priliko občutiti grdobo »lepih« deklet in lepoto »grdih«...

Resnici na ljubo moram dodati še lepoto "lepih" ;) :idea: in grdobo "grdih".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V zgodovini je bilo dosti žensk "femme fatal".

Moški so se limali na njih kot vešče okoli sveče. Ponavadi tudi tako končali kot vešče.

Če kronike ne lažejo, niso bile vse lepotice, nekatere skorajda nasprotno.

Pa saj za moške velja isto.

Ker je ravno Frida aktualna :

njen frajer znani slikar Diego de Rivera - nobena se mu ni mogla upreti.

Tip za pogledat nikakršen.

Poleg zanemarjenega videza še debel in slabe zobe.

V čem je štos ?

Pri vsem tem pa govorimo v končni fazi za telesno privlačnost, ki je predpogoj za uspešen sexualni odnos.

Mislim, da se nobenemu moškemu ne dvigne na : punca ima zlato srce.

Mislim da vem v čem je štos.

Pa ne povem. Vsaj ne takoj.

Pojdite Frido gledat, bo vse jasno.

8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko bom reku

ženske tipa "Karla" so res lahko OK, še posebej če si mlad, neizkušen, željan, divji (to pa smo vsi motoristi:razen neizkušeni... 8) :lol: )

samo, problem lahko nastopi pri ugotovitvi, da so ženske tega tipa lahko pri oni stvari neutrudne (kar je na začetku the best, ko jo test(is)iraš, ampak ko začne enkrat mišica boleti, auuuuuuuuu)

z večanjem obsega vodenja ljubezni pa lahko postanejo kaj hitro tudi "trudne", to pa ni fantov namen, če ni deklina očesu vsaj malo prijazna (pustimo pogled na notranjost, ta se dokončno razvije šele po par letih)

dobro, tablete, tablete-problem je rešen si rečeš, ampak pri tistih letih??

tvoj izsek obdobja je lepo prebrati in se nanj čustveno odzvati, seveda v lepi luči - še en tabu...lepa luč in ne nelepa luč

človeštvo funkcionira na lepoto, zdravje, moč, premožnost in redki so, ki cenijo vrlino, dobroto, predanost pomoči soljudem-od tega ni kruha, kruha ni brez moke in moka zraste iz zemlje, katere del je prah- prišparaj ga malo tudi za kasnejše rodove

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz corserju kar verjamem, ampak naslov tele teme še vedno razumem tako kot da ga sploh ne zanima nobena ženska... :twisted: :P :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišuka vas je fajn brat, samo kaj ko pa je potrebnih toliko nečloveških naporov, da se pustite izbezat na sonce :lol: Vam bom zaupal eno skrivnost: zgodba o Karli je popolnoma izmišljena. Ampak to še ne pomeni, da ni resnična. Prepričan sem, da natanko veste, kaj hočem povedat :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišuka vas je fajn brat, samo kaj ko pa je potrebnih toliko nečloveških naporov, da se pustite izbezat na sonce :lol:  Vam bom zaupal eno skrivnost: zgodba o Karli je popolnoma izmišljena. Ampak to še ne pomeni, da ni resnična. Prepričan sem, da natanko veste, kaj hočem povedat :D  :D  :D

yep........se zdaj te zvija. :P :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

yep........se zdaj te zvija. :P  :twisted:

Zvija ali meče :?: :?: Ledenko, če boš žleht, ti ne bom nikoli zaupal zgodbe o svoji romanci z ..............ah nič, bom raje skrivnostno tiho, pa naj te firbec matra :twisted: :twisted: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vrž pol še kako kost

Zar ti ja ličim na Šeherezadu :?: :?: Moje pravljice se rojevajo mukoma. Za vsako je potreben vsaj kleščni porod, če že ne carski rez :shock:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sej, mogoče se bolj grdo izražam,ampak namen še vedno ostane isti, sej veš, tudi grdo je lahko lepo

vrž pol = prosim obdaruj nas

še kako kost = še s kakšno pripovedjo

:!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz corserju kar verjamem, ampak naslov tele teme še vedno razumem tako kot da ga sploh ne zanima nobena ženska... :twisted:  :P  :lol:

S prvim delom tvojega stavka se ne strinjam, z drugim (po vejici) pa :twisted: :twisted: :P 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sej, mogoče se bolj grdo izražam,...

Nikakor, D.J., za moje pojme se izražaš popolnoma ustrezno in sodim, da si vajen tudi razmišljanja, kar je hvalevredna vrlina. Hotel sem samo povedat, da rabim ustrezen inicialni eksploziv (včasih je dovolj samo beseda) in ustrezen motiv (denimo eskiviranje pospravljanja), da se iz moje buče prikotali na papir ali zaslon kaj približno prebavljivega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(denimo eskiviranje pospravljanja), da se iz moje buče prikotali na papir ali zaslon kaj približno prebavljivega.

Po tej logiki bi jaz moral biti najmanj Einstein. :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tej logiki bi jaz moral biti najmanj Einstein. :D  :D

Hmmmm, poglejmo tvojo slikco: barva las je kar pravšnja, malo premalo skuštran, jezika žal ne kažeš....si morebiti uradnik na patentnem uradu? Ne? Torej ne bo šlo, žal :( OK, lahko si Zweistein, bo to v redu :?: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko se vozim po naravi, je ženska zadnja stvar, na katero pomislim

uživam v skopo odmerjeni svobodi in živótno sodelujem z agregatom, ki za seboj pušča oko orosujoče znake na človekotvorni podlagi

ljubezni sta dve, ena je biološka, druga je željna in kako se prepletata, je odvisno od posameznika

srečen sem, da imam obe, po lastni izbiri

nisem ti baš kakav storyteller, si je pa po izlivu sigurno treba baterije napolnit

še sreča, da je do konca tedna le še nekaj dni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker živijo ženske od ljubezni je dovolj, da jedo 1x na teden. Moški morajo jesti 5x na dan court.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker živijo ženske od ljubezni je dovolj, da jedo 1x na teden. Moški morajo jesti 5x na dan court.gif

To je čist res.

Pada ljubezen od nas da ni res.

Punce še dolgo ne boste lačne.

Mi pa moramo mal potrpet, pa kaj pojest, pa gre.

:wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!