Alla Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 ...and now...SIT...Bu-Bu....SIT ! ! ! . . . :lol: Da, dragi........ :wink: 8) :twisted: Alla 8)
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Alla, se mi zdi, da ti nekaj poganja iz glave :shock: :shock: LP,
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ja, da ga pohvališ vendar. :idea: :twisted: pliden. :P
Alla Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Alla, se mi zdi, da ti nekaj poganja iz glave :shock: :shock: LP, Ja, res je...... :wink: :twisted: Alla 8)
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ja, ledenko, res je...... :wink: :twisted: Alla 8) LEDENKO :?: :?: :crazyeyes: :shocked!: :shocked!:
bauca Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Še vedno nabijate v prazno ? Mislim da smo povedali Corseru da se moti al ne ?! :roll: Corser ?! :shock:
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ja, ledenko, res je...... :wink: :twisted: Alla 8) LEDENKO :?: :?: :crazyeyes: :shocked!: :shocked!: heh...... a case of mistaken identity :) ...... ali je alla koncno kot prva ugotovila kaj se skriva za to shizofreno osebnostjo..... :P :lol:
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 heh...... a case of mistaken identity :) ...... ali je alla koncno kot prva ugotovila kaj se skriva za to shizofreno osebnostjo..... :P :lol: Kot je bojda trdil znameniti Mormon Nailer, smo vsi do neke mere razcepljene osebnosti. Vprašanje shizofrenije je le v tem, koliko in na kak način sta oba pola (ali so različni poli ) sposobni medsebojno harmonirati. Ali nekaj v tem smislu. Precej se nagibam k mnenju, da je dobri mož vedel, o čem govori 8)
Alla Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Khm......hm.......no.......se opravičujem........pojma nimam kaj se skriva pod vrečko....... :roll: :oops: ..... ampak ja........ledu sigurno ne spravljajo v papirnate vrečke........ :oops: ........A lahko ugibam naprej? :wink: 8) Alla
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Khm......hm.......no.......se opravičujem........pojma nimam kaj se skriva pod vrečko....... :roll: :oops: ..... ampak ja........ledu sigurno ne spravljajo v papirnate vrečke........ :oops: ........A lahko ugibam naprej? :wink: 8) Alla dolkler ne bos trdila,da led spravljajo v plasticne vrecke.... :wink:
Brrrm Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 ki morajo biti pri vratu čvrsto zadihtane. :twisted: :P
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 definitivno voham zlehtnobo...... sploh ni dvoma. :roll: :lol:
dave the wave Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Nobena ženska, ki me zanima, se mi ne more upreti :huh: :o ......................... Zenska, ki se mi ne upere me ne zanima :rolleyes: <_< ?? Zdaj pa res vec nimam pojma :unsure: . Nekje pac treba naprej flancat, ko pa je Ajsti ono drugo temo zaklenil B) :) :) lp DTW :P
corser Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;)
SiR Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 hmm hecno ... si se očitno narobe oženil
corser Objavljeno Avgust 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 hmm hecno ... si se očitno narobe oženil Kdo se pa ni? :D
Dada Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;) In ti misliš, da si frajar? :D :D :D :D :D :D :D
corser Objavljeno Avgust 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;) In ti misliš, da si frajar? :D :D :D :D :D :D :D Nč ne mislim. Vem. :P
Raa Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;) In ti misliš, da si frajar? :D :D :D :D :D :D :D Nč ne mislim. Vem. :P full dobr stari.a me vzameš kdaj sabo?
corser Objavljeno Avgust 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;) In ti misliš, da si frajar? :D :D :D :D :D :D :D Nč ne mislim. Vem. :P full dobr stari.a me vzameš kdaj sabo? Če se mi zdiš zanimiva... :D
bauca Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Pa je Raa sploh ženskega spola ? Ker če ni, pol se ti tudi moški ne morjo upret. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malo heca -- brez zamere :) ;) B)
Dada Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Je. Samo preveč zanimanja zbuja zanimanje pri moji ženi. :rolleyes: Je pa dober občutek. ;) In ti misliš, da si frajar? :D :D :D :D :D :D :D Nč ne mislim. Vem. :P Zakaj pa potem ne preizkusiš svojih čarov oz. utemeljiš svoje trditve na ženskem cvetu motosveta, da ti bomo vsi lahko verjeli? B)
corser Objavljeno Avgust 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Pa je Raa sploh ženskega spola ? Ker če ni, pol se ti tudi moški ne morjo upret. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malo heca -- brez zamere :) ;) B) Ni zamere. Žejen v puščavi tudi kalno vodo pije. Sej ni čist tko.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se