Slide Objavljeno Maj 23, 2022 Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 Kwaka 😎 mladench, GoBobi in RobiRoberto 2 1
boki brm Objavljeno Maj 26, 2022 Opozori Objavljeno Maj 26, 2022 joooooooj, kolk lepih spominov na tale stroj..... 👍👍👍 klikam, ce bo novi lastnik kaj prodajal pa nic... 🙄🙄🙄
Kugelschreiber Objavljeno Maj 26, 2022 Opozori Objavljeno Maj 26, 2022 On 4/28/2022 at 7:35 PM, Slide said: Da naredim malo update-a...Moji ljubici sem privoscil poliranje in keramicno zascito...rezultat je pa...zx12r 2022 letnik 😎😁😁 Ja, slike niso ravno najboljse, je blo nahitro poslikano... BlingBling. Super zgleda. Si sam delal?
Slide Objavljeno Maj 27, 2022 Opozori Objavljeno Maj 27, 2022 (popravljeno) 18 hours ago, Kugelschreiber said: BlingBling. Super zgleda. Si sam delal? Ne, delal mi je kolega, ki sicer pedena avtomobile v Trbovljah...nisem si niti približno mislil, da bo to naredil z motorja kar je...prej je blo nekaj praskic, predvsem pa zmatirane plastike na tanku od tanktorbe, pa drgnjenja, pa vsega hudega kar vsak normalen motor doleti v 18 letih uporabe...zdej je pa dejansko "showroom shine"...res noro. Popravljeno Maj 27, 2022. Popravil Slide bojc84 in Kugelschreiber 2
Slide Objavljeno Julij 10, 2023 Opozori Objavljeno Julij 10, 2023 (popravljeno) Prejšnjo sezono se je Kwaki pridružil še en "divjak" - GSX-S 1000, tako da stara lepotica zdaj malo bolj uživa in se malo manj pogosto vozi na sprehode...v izogib artritisu, vodi v kolkih in srčnim težavam na njena stara leta...ravno toliko rekreacije, kot je zdravo zanjo. Gre pa še vedno takooooo lepo 😊 Popravljeno Julij 10, 2023. Popravil Slide bojc84, DAMI34, MiNa in 3 others 5 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se