Skoči na vsebino

Zavarovalnice (vse o zavarovanju, odškodninah, AO+, kasku, AXA asistenci),

Priporočene objave

Objavljeno

Vse razumljivo. Če imam že polico pri eni zavarovalnici, ne morem istih bonitet koristiti pri drugi.

Je pa račun takole:

AO: 92,33€

AO+: 130,72€

Splo. kasko: 609,13€ (1% odbitne)

Kraja: 147,22€

Nez. Zavar. voznika in sopotnika: 25,75€

Asistenca: 15,97€

——————————

1.108,88€

Lp,

Yagi

Objavljeno

Pri meni pa tako izgleda:

motor: 13.900

obv.zav. ,ao+ ,kasko-810 eur.

Zavarovalnica AdriaticSlovenica

Objavljeno (popravljeno)

Še dobr da se ne rabim s kaskom ukvarjat :fredyjecar:

Popravljeno . Popravil stuhec
Objavljeno

Sej, potem pa cene niso niti tako razlicne. Res pa, da me je tudi agentka opozorila, da je Generali za motorje najdrazja. In sem bil nekako primoran ostati na Generali. Ampak to leto bo pac, kot je.....drugo leto pa iskanje najugodnejse! 

Lp,

Yagi

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
On ‎7‎.‎6‎.‎2016 at 2:57 PM, Yagi-san said:

Vse razumljivo. Če imam že polico pri eni zavarovalnici, ne morem istih bonitet koristiti pri drugi.

Je pa račun takole:

AO: 92,33€

AO+: 130,72€

Splo. kasko: 609,13€ (1% odbitne)

Kraja: 147,22€

Nez. Zavar. voznika in sopotnika: 25,75€

Asistenca: 15,97€

——————————

1.108,88€

Lp,

Yagi

Ker imava ravno enak moped, za primerjavo:

AO, AO+, NEZG. Z.(27 eur), ZEL.K (4,17) = 136, 00 EUR  (AS)

Generali je očitno za mopede res drag ( za avtomobile je zelo ugoden). Res pa je, da nisi nič napisal kateri premijski razred si (moj izračun je bil za 1. - 55%) ...?

Lp

Objavljeno

..... 1. premijski razred: 50%

lp,

Yagi

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Katera zavarovalnica je letos najbolj ugodna? Lani me je Triglav nategnil in sem po zavarovanju moral doplačati, ker je njihova referentka naredila napako in me ne bodo več videli. 

Objavljeno
pred 51 minutami, motolover pravi:

Katera zavarovalnica je letos najbolj ugodna? Lani me je Triglav nategnil in sem po zavarovanju moral doplačati, ker je njihova referentka naredila napako in me ne bodo več videli. 

triglav :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Just now, DAMI34 said:

triglav :P

In koliko te je zneslo s kaskom, če ga imaš?

Objavljeno
Pravkar, motolover pravi:

In koliko te je zneslo s kaskom, če ga imaš?

nimam, je pa (čist resno) Triglav zadnjih par let najcenejši za komplet. Preveri pri kom , kolk je pačal. so pa pri rednem AO+ in nezgodnem zlo male razlike, le te se poznajo pri kasku. Lani bi me pri Triglavu prišlo cca 750€, pr Mariborski pa 1200 (pa mam vse pri njih zavarovano, hiša 3 avti, motor)

Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

nimam, je pa (čist resno) Triglav zadnjih par let najcenejši za komplet. Preveri pri kom , kolk je pačal. so pa pri rednem AO+ in nezgodnem zlo male razlike, le te se poznajo pri kasku. Lani bi me pri Triglavu prišlo cca 750€, pr Mariborski pa 1200 (pa mam vse pri njih zavarovano, hiša 3 avti, motor)

Triglav je bil lani najugodnejši, potem so zaradi napake pri obračunu kaska poslali dodaten račun za 160€. Po več mesecev dolgem dopisovanju in grožnjah njihove pravno izterjevalske službe, sem doplačal. Na koncu niso bili nič cenejši od konkurence, samo nategnili so me, da sem šel k njim. Zdaj še tehničnega ne grem več narediti k ASu v Trzinu, kjer so naredili napačen izračun, čeprav mi je najbližji. Na moje dopise mi še odgovorili niso, toliko o njihovi profesionalnosti.

Za letos sem slišal, da je MB najugodnejša, primerjal njihovo ponudbo z drugimi in pri jih zavaroval tri avte in en motor. Še enega moram in sem zaključil za letos. Bom jutri dobil izračun od MB in po dosedanjih zkušnjah šel tudi s tem motorjem k njim.

Objavljeno

čakam na povzetek, v končni fazi bo potrebno tudi na zavarovalnicah začet šparat :D

Objavljeno
17 hours ago, DAMI34 said:

čakam na povzetek, v končni fazi bo potrebno tudi na zavarovalnicah začet šparat :D

961€ kasko, obvezno, AO+, zelena karta,.. pri ZM oziroma zdaj se imenuje Sava. Lani me je popolnoma enako zavarovanje pri Triglavu stalo 1.179€.

Objavljeno

Triglav mi je včeraj pljunil 21kek , še najbolj sem zadovoljen s to zavarovalnico , največji cigani so pri Avstricih ........

Objavljeno
pred 5 urami, motolover pravi:

961€ kasko, obvezno, AO+, zelena karta,.. pri ZM oziroma zdaj se imenuje Sava. Lani me je popolnoma enako zavarovanje pri Triglavu stalo 1.179€.

ja 1.200 s hotli od mene lani...ko jih jebe

pred 5 urami, Kmet2 pravi:

Triglav mi je včeraj pljunil 21kek , še najbolj sem zadovoljen s to zavarovalnico , največji cigani so pri Avstricih ........

js mam rt prjatle k majo dnar :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

js mam rt prjatle k majo dnar :P

No, zdej mi je pa jasn, zakaj me ne maraš :blush:

Objavljeno
pred 10 minutami, HD-Dyna pravi:

No, zdej mi je pa jasn, zakaj me ne maraš :blush:

kaku da nje, zdej si mi pa čustwa ranu, a nism zadnjič vsega pojedu, će krožnik sm polizu, k si ti častu :ras:

lovju

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Fantje, da ne odpiram nove teme bom kar tule vprasal.. Kolikšna bi bila okvirna cena zavarovanja za husqvarno wre 125 06 letnik, vpisanih 11 kw? Bo pa to moje prvo zavarovano vozilo, tako da nimam bonifikacije.. obvezno bi vzel tudi AO+. Nekaj sem gledal po tistih straneh za informativni izracun pa vsaka drugace napise..

Najlepsa hvala za odgovore ze v naprej.. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Enduro boy pravi:

Fantje, da ne odpiram nove teme bom kar tule vprasal.. Kolikšna bi bila okvirna cena zavarovanja za husqvarno wre 125 06 letnik, vpisanih 11 kw? Bo pa to moje prvo zavarovano vozilo, tako da nimam bonifikacije.. obvezno bi vzel tudi AO+. Nekaj sem gledal po tistih straneh za informativni izracun pa vsaka drugace napise..

Težko ti bomo povedali. Najbolje da skočiš na zavarovalnico pa vprašaš, bo najbolj točno, pa narediš primerjave. Če ma pa fotr druga zavarovanja, ma pa zihr tut agenta. Nej ti da njegovo cifro pa povprašaj.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 urami, Enduro boy pravi:

Okvirno tule:

https://www.amzs.si/storitve/pregledi-in-registracije/registracija-vozil/izracun-stroskov-registracije

Za detajle in morebitne popuste pa kakšen agent. Pa ne kar vsak. Malo povprašaj znance...

Objavljeno (popravljeno)

Naj mi en stručko prosim (brez nabijanja) točno pove, kaj pomeni AO+ ?? 

HVALA 

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno
pred 3 minutami, moto rider pravi:

HVALA 

Tvoj osebni kasko. :OK:

Objavljeno
pred eno uro, moto rider pravi:

HVALA 

zavarovanje voznika v glavnem za telesne poškodbe v primeru njegove krivde pri prometni nezgodi (potem pa še dodatno potrebno prebrat droben tisk, kje AO+ ne velja, recimo če si alkoholiziran, pod vplivom mamil..)

Objavljeno (popravljeno)
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

zavarovanje voznika v glavnem za telesne poškodbe v primeru njegove krivde pri prometni nezgodi (potem pa še dodatno potrebno prebrat droben tisk, kje AO+ ne velja, recimo če si alkoholiziran, pod vplivom mamil..)

Kjer zbijajo procente, če npr nisi zapasan.  Če je govora tudi o avtomobilskem.

Popravljeno . Popravil Arzen
Objavljeno
1 hour ago, Arzen said:

Kjer zbijajo procente, če npr nisi zapasan.  Če je govora tudi o avtomobilskem.

Se kdo sploh še vozi nepripet? 

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!