Frips Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 E to me zanima, notranja stran bicepsa (tudi sam mislim dati sem)....občutek pikanja..mora biti dokaj občutljivo, glede na to da tam ni veliko "podlage" in tanka koža ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 E to me zanima, notranja stran bicepsa (tudi sam mislim dati sem)....občutek pikanja..mora biti dokaj občutljivo, glede na to da tam ni veliko "podlage" in tanka koža ? to ni za tebe ko si bolj občutljiv :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 (popravljeno) E to me zanima, notranja stran bicepsa (tudi sam mislim dati sem)....občutek pikanja..mora biti dokaj občutljivo, glede na to da tam ni veliko "podlage" in tanka koža ? hehe občutek je fenomenalen , glede da sem ze sprobal kako kolena in do gležnja boli. mislim da sem tokrat našel svoj prag bolečine aja 2 urci sem zdržal, več pa ni šlo. tak da se najmanj 2 krat da bova končala aja 2 roka bo ostala prazna vsaj za nekaj časa Popravljeno Maj 14, 2010. Popravil hilton xyznanixyz, domina, DXR16 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 evo po dolgem casu s5 mal novega.... brzgotine-biomehanika ime tle je bilo prekrivanje ostalih slik pa se nism meu casa prenest na racunalnik tko da.... casper7, riderrgirl, xyznanixyz in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 madonca bom mogu tut jst še kej nardit rintintin a bova kej prauš :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 madonca bom mogu tut jst še kej nardit rintintin a bova kej prauš :grim :grim kaj pa jz vem.... te bojo pa punce prevec gledale k bos po plazi setu, zena bo pa mene grdo gledala... hehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 kaj pa jz vem.... te bojo pa punce prevec gledale k bos po plazi setu, zena bo pa mene grdo gledala... hehehehe NE BOM JI POVEDU DA SI TI TI :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Junij 13, 2010 Deli Objavljeno Junij 13, 2010 ali je tukaj kdo, ki je že bil pri alexu de pasu v gradežu (ita)?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rintintin Objavljeno September 16, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2010 (popravljeno) ...no pa je s5 zamrla tema.... Da malo oživimo... nekaj mojih stvaritev ker ravno pijem kavo pa se dolgočasim.... PS.: prve 3 slike so še dela v nastajanju tako da... jz v akciji heheh Popravljeno September 16, 2010. Popravil rintintin TOMTECH, Noiser69, trojan69 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 svetovno dobro delaš.. mene si prepričal, če še pade keri bo pod tvojo roko v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 svetovno dobro delaš.. mene si prepričal, če še pade keri bo pod tvojo roko se popolnoma strinjam.. z m@dnessom... zelo zelo všečno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 hvala ...hotu sm še ene fotke airbrusha gor prpopat pa jih nikjer ne najdem.... (kolegovo yamaho-dragstar smo cist razstavl pa komplet airbrush nardil...) ko najdem fotke jih prpopam gor... zanimivo je vidt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Lepo, lepo . Sam da se mi mal finančnio stanje poprav pa se slišiva za hrbet Pa fotke od airbrusha dej čimprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaya Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 11 slika, tatu na ženski je aero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rintintin Objavljeno September 18, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2010 no se slike (na zalost ne tiste ki sem jih isku, pa vseeno) tole je pa tko mal iz dolgcajta tale slikca je pa ŠE V IZDELAVI !!! (včeraj sem jo začeu je pa nekje na 40-50%ih. Na sliki je par napak ki jih je se treba odpravit pred zadnjimi detajli- težko je risat freehand v pravilnih proporcijah pri malo večji sliki na steni...) sergini, MoTo G_P, thumper in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 maus in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 no se slike (na zalost ne tiste ki sem jih isku, pa vseeno) za vse tattoje ... res lepo ... js si ne upam dat tatto bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 me je pa od vedno zanimalo kolk taka zadeva stane kulk ti računaš za nekje srednjo velikost tatuja? mam u glavi tam nekje 20cm dolžine pa ene 10-15cm širine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno September 18, 2010 Deli Objavljeno September 18, 2010 nimam pojma to ti bo mojster v exitu povedu. ce se ne motim on racuna po velikosti (vsaj v kolikor je meni znano, ne bom pa trdiu). vecina ostalih tetoverjev pa naceloma racuna glede na zahtevnost. recimo z 20x15cm velikim tattoojem-neko besedilo recimo, je veliko vec dela kot pa recimo z isto velikim obrisom kvadrata .... pol je odvisno se od barv itd.... v glavnem tako vprasanje je na mestu ko recimo ze ves kaj bi rad imeu, se pravi da imas izbran motiv.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 nimam pojma v glavnem tako vprasanje je na mestu ko recimo ze ves kaj bi rad imeu, se pravi da imas izbran motiv.... Imam kdaj pridem??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Evo mal mojga update-a ehmm: urssa, SharpNinja, thumper in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 me je pa od vedno zanimalo kolk taka zadeva stane kulk ti računaš za nekje srednjo velikost tatuja? mam u glavi tam nekje 20cm dolžine pa ene 10-15cm širine pozanimi se pr samoru . . . . .sm se jst tetoviral . . . . ni drag! Noiser69, carmagedon, sergini in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 no še malo mojega updejta before pol pa se malo dodajanja( ful paše notranja stran roke:closedeyes: DAN, carmagedon, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 @hilton: veri najs, mi lajk it Mene notranji del roke še čaka thumper in DAN 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 @hilton: veri najs, mi lajk it Mene notranji del roke še čaka čuj nena notranjega dela, ker boli :naughty: ma saj 1 krat še pol pa je fertig za nekaj časa( letos) Pol pa še do zapestja bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se