devilish Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 jst bi pej vse nasvetu dala za en trible nad ritjo... en tak lep... sam je problem - in sicer stari bi me enostavno vn vrgli... ah ne sej vem da se to sam tko reče, bi jih pa "zgubila" v narekovajih garant... :( če ne pa mi veliki tatooji niso všeč... majhni u izi... zmajčki so mi najlepši... pa kaki lepi kitajski znakci.. en tip ga ma na vratu pod ušesom... mu kar lepo stoji! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 BTW! A pomaga k odločitvi, če se jim reče tako nekako ne "cool" tetovaza, namesto "cool" besede Tattoo? Verjetno ne, ah pol pa nič! Reci si pri sebi ene dvajsetkrat TETOVAZA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 .. en tip ga ma na vratu pod ušesom... mu kar lepo stoji! :) Zanimiva reč tole. Še nikoli nisem srečal tipa, ki bi ga imel na vratu pod ušesom. A je s kakega drugega planeta?? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 jst pa sm jih par... mogoče je slišat čudno, sam če mu stoji, pol je nice... 2cm x 1,5cm, pri čeljusti, na vratu, v liniji pod ušesom... da ne bo zgledalo kot da ga ma tik pod ušesom :) ah težko opisat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 To že, ampak pri dimenzijah 2 cm x 1,5 cm, tud če mu stoji, ne more bit prav poseben spektakel. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 To že, ampak pri dimenzijah 2 cm x 1,5 cm, tud če mu stoji, ne more bit prav poseben spektakel. :P :lol: :lol: :lol: :o :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 (popravljeno) Jeseni grem pod iglo pa me zanima,če ma kdo kakšen link o tatujih ali pa kakšen katalog,da bi dobil kakšno idejo... PS: Linki so že na prejšnih straneh...sorry...vseeno ali ima kdo kakšen katalog... Popravljeno Julij 6, 2003. Popravil demons_eye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Jeseni grem pod iglo pa me zanima,če ma kdo kakšen link o tatujih ali pa kakšen katalog,da bi dobil kakšno idejo... PS: Linki so že na prejšnih straneh...sorry...vseeno ali ima kdo kakšen katalog... Jaz imam en link zate: ne it pod iglo, če nisi 101% prepričan kaj bi rad in zakaj. Impulzivnost in tattoji ne gredo dobro skupaj. Najprej se odloči kaj bi rad, še dvakrat dobro premisli, potem pa enkrat še bolje premisli. Če bi še zmeraj rad isti tatto - to je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Jz mam pa malo modificirano tole.. na desni od popka.. zadnjih 7 let... SLIKCA . Motiv je nekako nenavaden,.. ampak, mi označuje eno obdobje življenja... Ni mi žal. Bolelo je kr ok,.. trajalo 2 ure pa pol, delal je Harih MB. Harih je le rekel, da se moram zavedat, da ko bom postal ded, moj mali princ ne bo več mali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) Jeseni grem pod iglo pa me zanima,če ma kdo kakšen link o tatujih ali pa kakšen katalog,da bi dobil kakšno idejo... PS: Linki so že na prejšnih straneh...sorry...vseeno ali ima kdo kakšen katalog... TUKAJ IMAŠ VSE NA DOLGO IN ŠIROKO pa še v slovenščini ... zraven maš na strani še vsaj 10 linkov tistih krajev - placov, kjer tatoje delajo ... preberi si, je zanimivo ... pa še fuuul dosti motivov maš ... in to lepih ... če še kaj najdem ti napišem ... :D ;) Lp :ph34r: Še našla : TOLE pa PA TOLE - vsega vraga maš ... pa še kaj se bo našlo ... ;) Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 ... Pri 15 sem si v mladostni neumnosti dal vtetovirati neko bedarijo na nadlaht! Zdaj sem 37, ta neumnost, ki mi je takrat in tam nekaj pomenila, mi je pomenila nekaj let! Potem me je začela rahlo motit... ...Moja izkušnja mladim je: RAJE SI NAPOPAJTE KAKŠNE ZAČASNE NALEPKE GOR!... Predvsem pa ne bodte tesla in ne slikite po sebi NEUMNOSTI, BEDARIJ IN STVARI KI VAM NE POMENIJO NEČESA ŽIVLJENSKEGA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Zoolo... welkom bek in tavn... ;) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Zaradi mene se lahko date porisati od glave do peta v kompletu, če vam tako ugaja. :rolleyes: Vendar, zavedajte se, da delodajalci morda ne sprejemajo najraje ljudi, ki jim izza vratnega izreza kukajo čudne slikarije. B) Pa potem, čez kakšnih 10 ali 15 let ne na stroške zdravstvene blagajne zahtevati presaditve nekaj kvadratnih metrov kože :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 nartabolš so nalepnice, pol ko prideš z morja pa se ti odlušči ostane spodaj bel flek in lahko pokažeš koliko si porjavel :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Vendar, zavedajte se, da delodajalci morda ne sprejemajo najraje ljudi, ki jim izza vratnega izreza kukajo čudne slikarije. B) No pa da še jaz povem, glede moje izkušnje v službi.... Do sedaj sem imela samo eno samo negativno izkušnjo pri svojih šefih glede moje tetovaže. Po navadi so vsi navdušeni, jim je to všeč, vendar se sami nebi tetovirali. Me je pa ena "bitch" od šefice, obtožila da se drogiram, in to vse samo na podlagi moje tetovaže. Tetovaža je bila takrat stara en dan in še boleča, zato sem imela oblečeno majčko brez rokavov in tatoo je bil lepo viden na lopatici. Ga. Šef je imela zadosti izkušenj z svojim sinom, ki se je zadeval, mogoče se še vedno, z vsemi možnimi substancami! In sem popizdila, šla na razgovor k njenemu šefu mu povedala, da nima za delat nikakršnih zaključkov zaradi tega, ker imam tetovažo. Se je strinjal z tem, in tudi ni bilo nikakršnih več debat glede mojega "drogiranja". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 najbolj fin tatoo, če že more bit, je en mejčken, enobarven, na kakem skritem kotičku telesa.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 najbolj fin tatoo, če že more bit, je en mejčken, enobarven, na kakem skritem kotičku telesa.... :) Definitivno. Še bolj fin od tatuja je pa ravno tisti "skriti kotiček telesa" :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) najbolj fin tatoo, če že more bit, je en mejčken, enobarven, na kakem skritem kotičku telesa.... :) ...da ga lahko dekle pokaže le izbrancu. Se strinjam. Sam sem tetoviran. Po rami imam večji motiv lobanje. Za punce pa mi je všeč, če so tetovirane kvečjemu malo in še to kakšen nežen motiv. Je barva njene kože dovolj lepa paša za oči. Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil rozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Zoolo... welkom bek in tavn... ;) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) THANXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 za tiste ki me ne poznate... Del mojih tetovaz (slaba polovica) leva polaket Desna nadlaket Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 To že, ampak pri dimenzijah 2 cm x 1,5 cm, tud če mu stoji, ne more bit prav poseben spektakel. :P ne.. ni spektakel.. je pa odvisno od okusa.. men so veliki tatooji osebno grdi... vrat je pač en drgačn, posebn plac, k ga nima lih vsak tam... zato mi ga je zanimivo videt.. :) največji tatooji k so mi lepi, so tribli nad ritjo... pa tud to ne sme bit preveliko (za moj okus!.. ma pa vsak svojga, ne? :) frend ma tatoo na komolcu - en tak okrašen krog okol komolca... sej ne rečem da mi je tam lep (tko kt na vratu), je pa zanimiv, k je drugje :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Mene ne bodo v službi nč drgač gledal zaradi tatooja,ker me majo zaradi bikerskega imiđa itaq za narkomana in barabo...ampak spotikat se ob mano pa se nihče ne upa :lol: ...sem se pa že odločil za tatoo in to bo bizonova glava na desni nadlahti,kombinacija sive rjave in črne barve... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Einherjar ... kok maš ti pol tetovaž ? Pa kak dolgo že ? :rolleyes: Glede tvojih slikc ... auuu ... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Einherjar ... kok maš ti pol tetovaž ? Pa kak dolgo že ? :rolleyes: Glede tvojih slikc ... auuu ... :huh: Hmmm... tetovaze imam po obeh rokah - skoraj celih... Stevilcno mislim, da bi bilo 4 najbolj primerna cifra, ceprav je bilo dodelovano, tako da bi bilo 6 bolj prav ... Prva tetovaza je pa pri meni padla kake 8 let nazaj (nisem pa ziher... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Einherjar ... kok maš ti pol tetovaž ? Pa kak dolgo že ? :rolleyes: Glede tvojih slikc ... auuu ... :huh: Hmmm... tetovaze imam po obeh rokah - skoraj celih... Stevilcno mislim, da bi bilo 4 najbolj primerna cifra, ceprav je bilo dodelovano, tako da bi bilo 6 bolj prav ... Prva tetovaza je pa pri meni padla kake 8 let nazaj (nisem pa ziher... ) Še maš kake slike ? Če ne pa povej kake slike še vse maš ? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se