Einherjar Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Einherjar ... kok maš ti pol tetovaž ? Pa kak dolgo že ? :rolleyes: Glede tvojih slikc ... auuu ... :huh: Hmmm... tetovaze imam po obeh rokah - skoraj celih... Stevilcno mislim, da bi bilo 4 najbolj primerna cifra, ceprav je bilo dodelovano, tako da bi bilo 6 bolj prav ... Prva tetovaza je pa pri meni padla kake 8 let nazaj (nisem pa ziher... ) Še maš kake slike ? Če ne pa povej kake slike še vse maš ? :blink: slike imam samo od teh dveh... Malo poglej po http://www.sweet-sorrow.com - tam je po moje se kaksna slika kjer se vidi se moja leva rama... Lobanje, gargoyle (use the web) na desni podlahti pa nordijska tematika - Mjollnir (Thorovo kladivo, lesores Odinovega oblicja z njegovima dvema vranoma in zmaj z napisom Einherjar v runski pisavi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 najbolj fin tatoo, če že more bit, je en mejčken, enobarven, na kakem skritem kotičku telesa.... :) Definitivno. Še bolj fin od tatuja je pa ravno tisti "skriti kotiček telesa" :rolleyes: točno tako ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 In odkrivanje tistih skritih kotickov telesa - I feel like Indiana Jones... BTW: tako ali tako je tetovirana zenska (okusno tetovirana) nekaj najbolj sexy na svetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Naš maček Miha je edini član petčlanske familije, ki še nima tattoo-ja. :rolleyes: Ko se bo sam odločil za to, ga bo pa tud on dobiu. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Alo!Ma kdo kakšne izkušnje s tattooatorjem Delanom,ki ima studio v Jaršah(Lj).Baje dobr dela pa še dokaj pocen. A je že komu od vas kaj delal? Mam že motiv samo še mal keša morm skup napraskat pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Alo!Ma kdo kakšne izkušnje s tattooatorjem Delanom,ki ima studio v Jaršah(Lj).Baje dobr dela pa še dokaj pocen. A je že komu od vas kaj delal? Mam že motiv samo še mal keša morm skup napraskat pa bo. 1. Dalano je DAlano ne Delano :) 2. Tip je hudicevo dober glede na njegove izkusnje in cas v tem poslu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Moja nova pridobitev :P Tribal, Maori v celtic .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Svaka čast :notworthy: ...po novem letu bom tud jaz tlele svojga prilimu .) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Lepo je tole. Enkrat v prihodnosti bom tut jst svojega pokazal. Sam šit je, k ga še nimam <_< :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 1. Dalano je DAlano ne Delano :) 2. Tip je hudicevo dober glede na njegove izkusnje in cas v tem poslu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Jest lahko rečem samo ''kapo dol'' tistim, ki si upajo dat take tattooje, ki jih v poletnem času nikakor ne moreš skrit. Moj je na levi rami in dovolj visoko, da ga že z majico s kratkimi rokavi lahko skrijem. Iz izkušenj vem, da te v poslu težko jemljejo resno zaradi mladosti, kaj šele da bi jim kazal poslikave. Odpade! Na žalost! Ampak to tko je, miselnosti družbe ne moreš spremenit. Podpiram pa vsakega ki si da tattoo, piercing ali kaj podobnega, če je to res nekaj kar mu veliko pomeni in ne samo zato, da bo kul. Meni v teh štirih letih kar ga imam še niti sekunde ni bilo žal in verjamem da nas je takih večina. Bogi pa znajo bit najstniški zaljubljenci k si kakšne osebne stvari gor dajejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Jest lahko rečem samo ''kapo dol'' tistim, ki si upajo dat take tattooje, ki jih v poletnem času nikakor ne moreš skrit. :hmm: zakaj bi skrival :? :cry: potem je 100% boljse, da se za tattoo sploh ne odlocis in namenis tisti cekin za obisk Gardalanda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 je ze tako, da nimamo vsi srece, da ne bi bili "obsojeni" zaradi predsodkov in normativov druzbe, ki ji razkazovanje tatooja in podobnega kaze na lahkomiselnost posameznika. :o :hmm: :cry: :doze: zal je to tako - zato "skrivanje" - da imas mir .) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 ...potem je 100% boljse, da se za tattoo sploh ne odlocis in namenis tisti cekin za obisk Gardalanda!..... Ker nimam nobenega tatooja ali moram tudi jaz v Gardaland :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Še mal, še mal... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 (popravljeno) Nikoli in nikdar......zato ker jih je povsod polno...vsak levi pek ima slikco, 90% je neuspelih (oz. jest ne vidim kaj naj bi sploh bilo)...oz. kr neki zmazki, z nejasnimi barvami... ko se človek postara...koža izgubi elastičnost in vse ostalo in iz tatto-ja nastane veličastni hematom. Če je res dobra tetovaža jo rada pogledam, in preštudiram barve, zgodbo, ene me res impresjonirajo, ker je bilo v njih vloženo ogromno znanja in verjetno potrpljenja....jest jo pa ne bi imela. Tudi pircinga ne bi imela...no imam uhane...še iz časov ,male šole, danes se sigurno ne bi prostovoljno prebadala ker imam en tak poseben odpor do igel....(pobledim, žile se mi skrčijo in tut skupaj znam past......zato nikakor nisem primerna za ,,krvodajalstvo,,. Popravljeno Julij 21, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 V bolj norih letih sem si dal tetovirat malega princa in do danes mi še nikoli ni bilo žal. Torej 8 let. Zanimiva izkušnja... in spomin na del življenja. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Nikoli in nikdar......zato ker jih je povsod polno...vsak levi pek ima slikco, 90% je neuspelih (oz. jest ne vidim kaj naj bi sploh bilo)...oz. kr neki zmazki, z nejasnimi barvami... ko se človek postara...koža izgubi elastičnost in vse ostalo in iz tatto-ja nastane veličastni hematom. Če je res dobra tetovaža jo rada pogledam, in preštudiram barve, zgodbo, ene me res impresjonirajo, ker je bilo v njih vloženo ogromno znanja in verjetno potrpljenja....jest jo pa ne bi imela. Tudi pircinga ne bi imela...no imam uhane...še iz časov ,male šole, danes se sigurno ne bi prostovoljno prebadala ker imam en tak poseben odpor do igel....(pobledim, žile se mi skrčijo in tut skupaj znam past......zato nikakor nisem primerna za ,,krvodajalstvo,,. Kdo pa ti garantira, da bos dozivela starost.... Treba je zivet, ne pa zivotarit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 je ze tako, da nimamo vsi srece, da ne bi bili "obsojeni" zaradi predsodkov in normativov druzbe, ki ji razkazovanje tatooja in podobnega kaze na lahkomiselnost posameznika. :o :hmm: :cry: :doze: zal je to tako - zato "skrivanje" - da imas mir .) . a zivimo v kameni dobi? Kaj me briga kaj mislijo drugi, sploh tisti katerih mnenja mi je malo mar? Vem kdo sem in kam grem. Moti MOTENE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 a zivimo v kameni dobi? Kaj me briga kaj mislijo drugi, sploh tisti katerih mnenja mi je malo mar? Vem kdo sem in kam grem. Moti MOTENE! absolutno in popolnoma res! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2004 There goes our black bitch :) Jaz čisto verjamem, da bi moji tattooji pri 70ih izgledali mal čudno oz raztegnjeno... Verjamem pa tudi, da je 70 starost, ki jo z mojim načinom nikakor ne bom dočakal. Torej do takrat pa nameravam bit fit, z lepo zategnjeno kožo in pa predvsem zelo zelo..... aktiven, kar pa tudi pripomore k elastičnosti kože... hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 a zivimo v kameni dobi? Kaj me briga kaj mislijo drugi, sploh tisti katerih mnenja mi je malo mar? Vem kdo sem in kam grem. Moti MOTENE! Vse lepo in prav, spoštujem tvoje menje in mnenja ostalih - istomislečih. :notworthy: Ampak nekateri poklici enostavno ne prenesejo odprtih glav in horizontov. Moteno je vcasih (ne)normalno, a zal je tako. Nekateri vedo o čem govorim, a ne Perla? .) Hvala bogu če lahko živiš tako,da se ti ni potrebno ozirati na družbene (ab) :kva2: norme. Peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 (popravljeno) Dragi moji! Na vse vaše dvome, negativnosti in ostale blablaje bi vam rada povedala sledeč: Imam tattoo, na desnem prstancu, in sicer zaročni prstan. Imam ga že skoraj dve leti. V službi me šef tudi z besedo nikoli ni vprašal kaj imam na prstu, niti mi ni kdo kadarkoli rekel, da bi ga to motilo. Tudi ljudje iz drugih podjetij s katerimi delam in sodelujem niso nikoli ničesar vprašali. Ne vem zakaj pri vragu bi to kogarkoli motilo. Potemtakem bi lahko mariskoga motil tudi kič, ki ga nosijo ljudje po rokah, okoli vratu in še kje. Sicer pa je moja prjatolca Biba nekoč eni od naših kokoši lepo odgovorila, ko jo je le ta vprašala, kako lahko živi s tattoojem celo življenje: "LAŽJE PRENAŠAT TATTOO CELO ŽIVLJENJE, KOT PA KRIVO VEST!" :devil: In tisti, ki tega ne prenašate sorry, mogoče tudi jaz ne prenašam kako ste oblečeni, pa zaradi tega še nimate problemov v službi ali kjerkoli drugje ... Popravljeno Julij 21, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se