Vale Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 zato nikakor nisem primerna za ,,krvodajalstvo,,. Lina! Po prebiranju tvojih postov, si ti za marsikaj neprimerna :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 ... ko se človek postara...koža izgubi elastičnost in vse ostalo in iz tatto-ja nastane veličastni hematom. Moj stric ima na levi podlakti morsko deklico na desni pa sidro.Tetoviral se je pri 18 letih v vojni mornarici.Sedaj bo kmalu star 70 let in oba tattooja še vedno izgledata ql in definitivno ne spominjata na kakšen hematom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Moj prvi tatu je bil napis na prstih leve roke in mi je bilo zal takoj naslednji dan, pa ne zaradi tatuja, ampak zaradi reakcije starsev se bolj pa zaradi reakcije uciteljev v soli. :wacko: In sem sel na plasticno kirurgijo, da so zadevo izrezali. So pa naredili bolj susmarsko; sicer se ni dalo prebrati kaj je pisalo, so se pa semtertja videle modre crte in pike. In ker se na podlagi izkusenj ucimo (ali pa bi se vsaj morali :D ) je bil naslednji tatu na levi rami. Jaz vem, da ga imam, je pa lepo pokrit z rokavom majice in nimam problemov v sluzbi (sploh ker je multinacionalna firma) Samo ker je narejen bolj za en k... razmisljam o spremembi (smo se spet nekaj naucili :hmm: :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Lina! Po prebiranju tvojih postov, si ti za marsikaj neprimerna :rolleyes: Iz tvojih ust se sliši kot kompliment .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Iz tvojih ust se sliši kot kompliment .) Jaz imam povsem drugacen obcutek :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Iz tvojih ust se sliši kot kompliment .) Pa kaj si pričakovala kaj drugega :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 (popravljeno) ... Popravljeno Julij 27, 2004. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2004 Mal bolj slabo vidim - a maš to lemurja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 (popravljeno) kaj je to lemur... :unsure: maš prou, podobnost je neverjetna... .) Popravljeno Julij 27, 2004. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Hoila, a mi lahko magari na PM posljete kontakte od tattoo artistov, ki jih poznate (se raje pa na mail)? Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Hoila, a mi lahko magari na PM posljete kontakte od tattoo artistov, ki jih poznate (se raje pa na mail)? Hvala... Glede na to, da jih vsaj kot sem jaz seznanjena, poznaš kar nekaj, me zanima, če jih misliš prijaviti zaradi dela na črno. :devil: Al sam seznam delaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Glede na to, da jih vsaj kot sem jaz seznanjena, poznaš kar nekaj, me zanima, če jih misliš prijaviti zaradi dela na črno. :devil: Al sam seznam delaš? Bos izvedela, ko bo cas :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Tattu spada pod Robotiko, imenujem ga " 3D Robo Harness", se bo pa še nadaljeval preko zgloba na podlaket in dve cevi prideta z vrha rame proti , hrbtu in prsim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Hud tattoo za tiste brez ali skoraj b :kva2: :lol1: rez...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Glede na to, da jih vsaj kot sem jaz seznanjena, poznaš kar nekaj, me zanima, če jih misliš prijaviti zaradi dela na črno. :devil: Al sam seznam delaš? Ne ne....nekaj zanimivega se pripravlja....... A pozna še kdo koga ki dela huuudo dobr airbrush......? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Tattu spada pod Robotiko, imenujem ga " 3D Robo Harness", se bo pa še nadaljeval preko zgloba na podlaket in dve cevi prideta z vrha rame proti , hrbtu in prsim... no in kje je dokončna fotka ?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 no in kje je dokončna fotka ?????? Tukajle .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Hoila, a mi lahko posljete kontakte od tattoo artistov, ki jih poznate (se raje pa na mail)? Hvala... ← Lucky Art Tale je mene špiku in je, morm rečt, kar dobr. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Lucky Art Tale je mene špiku in je, morm rečt, kar dobr. .) ← Jup, poznam osebno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Jup, poznam osebno :) ← Je res dobr? vsaj tak dobr kot Harih iz Mb? pa kako dolgo se čaka, da prideš na vrsto? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Ja, res je dobr. Besedica "dolgo" je pa pri umetnikih zelooooo raztegljiv pojem. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Ja, res je dobr. Besedica "dolgo" je pa pri umetnikih zelooooo raztegljiv pojem. .) ← okej, dooolgo kot pet mescev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Je res dobr? vsaj tak dobr kot Harih iz Mb? pa kako dolgo se čaka, da prideš na vrsto? :hmm: ← Boljsi... Predvsem zato, ker mi je osebno harih precej (pod)povprecen. Jebiga, visoke standarde imam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Boljsi... Predvsem zato, ker mi je osebno harih precej (pod)povprecen. Jebiga, visoke standarde imam... ← no, to sm hotu slišat. Lepe danke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se