Petzl Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 sj da frgazar razrederes mas sam 15min dela, fajn prepihas pa je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 sj da frgazar razrederes mas sam 15min dela, fajn prepihas pa je :OK: :topic: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Še ena :D o :o o :o o :o ooo :o o tale avspuh pa je bil učasih moj :hmm: hmm :hmm: zanimivo :hmm: ampak je pa hud ane :naughty: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 o :o o :o o :o ooo :o o tale avspuh pa je bil učasih moj :hmm: hmm :hmm: zanimivo :hmm: ampak je pa hud ane :naughty: :yea2: Ja sam res :D , k pa maš ti zdej za en motor? A si runnerco prodal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 ' date='26 Oct 2003 @ 15:23'] ciko, a mas ti slucajn rdeco crnega speedfighta 2 ? jap :) :) samo moj je lepši da nebo pomote :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 ne pa ni. Dons sem naredil drobno estetsko modifikacijo: pred napis liquid cooled sem dal eno japonsko pisanko. Narisal sem jo pa s tistimi farbami za na sipo. Sicer ni mojstrsko, ampak zaenkrat bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Ja sam res :D , k pa maš ti zdej za en motor? A si runnerco prodal? jap prodal ! skutrji so zame zdej preteklost (sam šrafval jih bom vsen napovno) ni se mi splačal vlagat v skutrja ker to kr fajn košta(alarm,kit,avspuh,nove gume,olje tts,......) zato sm za zdej si kupu yamaho virago k nardim izpit bom šel pa na močnejš seveda! prej sm bil na motosvetu registreran kot runner-man pa so zgleda neki zablokeral zato sem se morov na nov reg. ps: prec ko dobim nalepke ti jih pošlem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Nove slikice (pomanjsane na 70% originala ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 drugič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 tretjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 četrtič (zadnjič ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Mam jih pa še... Tko da ce se hocete, bom se dal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 :wub: bivši skuter od tomaža še je vedno taki kot je bil :) sklepam da še tudi tak gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 lep lep skutrck :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 (popravljeno) Se vedno je taki ko je bil in bo se nekaj casa tak... Kicasto mi zgleda z nekimi nalepkami... Drugace pa gre zdaj bolje. V nacrtu so pa tudi manjse predelave :) Popravljeno Oktober 26, 2003. Popravil _jezus_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 da se ne bos kam zataknil z "obeskom" za kljuce :lol1: lep skuter, lep:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 da se ne bos kam zataknil z "obeskom" za kljuce :lol1: Kaj vsi ko vozite aeroxe mate te obeske ker pero ga ma tudi.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 jst mam tut tak obesk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 jest pa če bi mel tak obesk bi se bal da bi mi ga v feltno potegnlo :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 A ta obesk je zato da če padeš ti kluč vn utrga in da se motor ugasne :? tkonekak majo tut vodni skutrji narjen :doze: Joke :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 a to mislite!!!jaz mam tut!!!! :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 jez pa nimam spage, ampak glavo od kipling opice (telo se je odtrgov, k sm zapirov sedež :) ) (pa da ne bo kdo reku, da je off topic, ker ni! se smerej se skuter na ogled postavi :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Jaz pa mam dva metka. Edn je od avtomata, drugi pa od neke ruske pištole. Seveda pa se razume, da sem oba izpraznil preden se sedaj po grbinah vozim s skuterom :xx: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: jez pa nimam spage, ampak glavo od kipling opice (telo se je odtrgov, k sm zapirov sedež :) ) (pa da ne bo kdo reku, da je off topic, ker ni! se smerej se skuter na ogled postavi :) ) lool čita!! :P :P Popravljeno Oktober 27, 2003. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 jazst mam pa zdaj le tisti karabin za 200sit in ključe od garaže in od ketne, ki varuje moj skuter pred trenirkarji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se