Agostini Objavljeno Junij 22, 2010 Opozori Objavljeno Junij 22, 2010 Glede Čarmana vse lepo in prav. Ampak detajli jih pa "zjebejo"! lp ja tle bi se strinjal pa še Matej mal preveč klamfa (za nevedne ženske je pa kul) Ocena -4 od 5 možnih
GregaSLO Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Ummm... Danes kličem v Eliso, se naročim za redni servis, imam okoli 19.000 KM... Rekli so da bo to vse narejeno v 1-2 urah? Sam zanima me kako to gre, do sedaj sem 3X pri drugem serviseju vedno čakal vsaj 1 dan na motor? Je to običajno da tako hitro naredijo? LP
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Redni servis 1h, če vmes še malo poklepetamo ... roko in Noiser69 1 1
maus Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Ummm... Danes kličem v Eliso, se naročim za redni servis, imam okoli 19.000 KM... Rekli so da bo to vse narejeno v 1-2 urah? Sam zanima me kako to gre, do sedaj sem 3X pri drugem serviseju vedno čakal vsaj 1 dan na motor? Je to običajno da tako hitro naredijo? LP možno je :yes:
simonsi Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 če si prec na vrsti, je kar hitro, ja.
GregaSLO Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 O kul! To je pa res dobr, prejšnji serviser mi je vse poštimal, cena tudi OK, primerljiva z ostalimi. Sam me je pa motil vsakič 1 dan čakat... Cena takega servisa pa okoli 120-150€ right?
dlicen Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 O kul! To je pa res dobr, prejšnji serviser mi je vse poštimal, cena tudi OK, primerljiva z ostalimi. Sam me je pa motil vsakič 1 dan čakat... Cena takega servisa pa okoli 120-150€ right? Jaz sem za servis pri 18k dal nekaj čez 50€ (pri uradnemu serviserju). Na mojemu je to sicer praktično menjava olja in filtra...
Cestakar Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Da še jz povem glede rednega servisa, čist sveže narejen pri 20 000 km. Čakal na motor kakšno urco (lahk bi bil tudi zraven mehanika, vendar sem se raje šel šetat okol ). Stal me je pa 125 evrov, ki je vključeval menjavo oljnega filtra + sintetično olje Motul, čiščenje zračnega filtra ter pregled celotnega motorja....z Eliso pa kot sem že enkrat omenil imam slabe izkušnje in ne grem več tja, ker so šlampasti in tečna tista bjonda do deske..... Lp! Dare1 in RVT 2
krava Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 ter pregled celotnega motorja.... ...in to bi naj bilo!?? :naughty: sicer pa je danes 99% serviserjev napizdunov! Srečno! :surrender:
Cestakar Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 ...in to bi naj bilo!?? :naughty: sicer pa je danes 99% serviserjev napizdunov! Srečno! :surrender: priklopil na tester al kok se že reče (tko kot avto)...pregled vzmetenja (semeringi pa to), zavore, nastavitev vžiga če je potrebna....pa takšne malenkosti no, ki lahko tud vsak malo vešč doma pogleda
musaschi64 Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 Da še jz povem glede rednega servisa, čist sveže narejen pri 20 000 km. Čakal na motor kakšno urco (lahk bi bil tudi zraven mehanika, vendar sem se raje šel šetat okol ). Stal me je pa 125 evrov, ki je vključeval menjavo oljnega filtra + sintetično olje Motul, čiščenje zračnega filtra ter pregled celotnega motorja....z Eliso pa kot sem že enkrat omenil imam slabe izkušnje in ne grem več tja, ker so šlampasti in tečna tista bjonda do deske..... Lp! Kar se babe tiče si kar lepo povedu, glede servisa pa vse o.k. RVT 1
GregaSLO Objavljeno Julij 13, 2010 Opozori Objavljeno Julij 13, 2010 Sem preveril, za moj motor redni na 20.000 km, pravijo 104€... Super, bolš ko do sedaj...
tomazinjo Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Da še jz povem glede rednega servisa, čist sveže narejen pri 20 000 km. Čakal na motor kakšno urco (lahk bi bil tudi zraven mehanika, vendar sem se raje šel šetat okol ). Stal me je pa 125 evrov, ki je vključeval menjavo oljnega filtra + sintetično olje Motul, čiščenje zračnega filtra ter pregled celotnega motorja....z Eliso pa kot sem že enkrat omenil imam slabe izkušnje in ne grem več tja, ker so šlampasti in tečna tista bjonda do deske..... Lp! Pri komu zdaj servisiraš?
devilfox Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 (popravljeno) Še moj dodatek k prvem vtisu obiska AH Vombergar!!! Nekako se odločam za nakup skuterja do 50ccm za prevoz na delo! Pa sem se spotoma oglasil tudi v njihovi trgovini! Tista "bjonda" zgleda res čisto kot eno ponesrečeno izgubljena duša v trgovini, ki bi ji z malo bolj prijaznim dostopom odprla marsikatero denarnico za nakup novega motorja! Ker pa vsi nismo taki, da bi se pognali za prvim zajcem, me po vsem prebranem zanima kateri serviser je v okolici Kranja najbolj primeren. Če ima tudi prodajalno z skuterčki bom rajši kupil tam, kjer bom postrežen kot kupec in ne kot berač! Za vse nasvete bom neizmerno hvaležen! Popravljeno Avgust 13, 2010. Popravil devilfox
mačka27 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 najboljši-> Tomaž v Elisi Najslabši-> Živc na kajuhovi Pod najboljšega PODPIŠEM TAKOJ- Tomaž in co. iz Elise- ti res oskrbijo mopedka, kot da bi ga h "atu" na servis peljal...... VEDNO SE POTRUDIJO..... PA EDINI SERVIS- kjer imaš filing ( GLEDE VSEGA )da živijo z dušo za motorje, pa da res "porihtajo tvojo živino"....tko kt je treba.... pri njih sem sicer šele četrto leto, ampak niti približno ne grem h kakemu "šalabajzerju" več :grrr .... Najslabši.....še vedno Panigaz- Kranj.....pol pa deleč proč nč..... :closedeyes:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Pod najboljšega PODPIŠEM TAKOJ- Tomaž in co. iz Elise- ti res oskrbijo mopedka, kot da bi ga h "atu" na servis peljal...... VEDNO SE POTRUDIJO..... PA EDINI SERVIS- kjer imaš filing ( GLEDE VSEGA )da živijo z dušo za motorje, pa da res "porihtajo tvojo živino"....tko kt je treba.... pri njih sem sicer šele četrto leto, ampak niti približno ne grem h kakemu "šalabajzerju" več :grrr .... Najslabši.....še vedno Panigaz- Kranj.....pol pa deleč proč nč..... :closedeyes: Ti sam za EKI-ja vpraš ... on te bo porihtu u nulo ... special749, grepavl, Ghostrider na apn in 1 other 4
devilfox Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Pod najboljšega PODPIŠEM TAKOJ- Tomaž in co. iz Elise- ti res oskrbijo mopedka, kot da bi ga h "atu" na servis peljal...... VEDNO SE POTRUDIJO..... PA EDINI SERVIS- kjer imaš filing ( GLEDE VSEGA )da živijo z dušo za motorje, pa da res "porihtajo tvojo živino"....tko kt je treba.... pri njih sem sicer šele četrto leto, ampak niti približno ne grem h kakemu "šalabajzerju" več :grrr .... Najslabši.....še vedno Panigaz- Kranj.....pol pa deleč proč nč..... :closedeyes: Sam tole me je pa malo presenetilo! Sem mislu da so kaj bolj mojstra! Sicer pa kakšno je mnenje za Nahtigala na sejmišču poleg zlate ribe?????????????? ninjaxx in special749 2
Mr.Moto Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 (popravljeno) Sicer pa kakšno je mnenje za Nahtigala na sejmišču poleg zlate ribe?????????????? Dobro,motorje popravljaja že tretja generacija Nahtigalov (stari ata, sin in sedaj vnuk).Je en najstarejših moto servisov v SLO. Misliš, da bi z slabim delom lahko obratovali več kot pol stoletja? Še nisem slišal slabe besede o njih,delo vedno opravijo korektno, tako kot je treba. Popravljeno Avgust 18, 2010. Popravil Mr.Moto
simonsi Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Pri serviserjih in drugih obrtnikih je praviloma tako, da si renome in zaupanje dolgo ter težko ustvarjaš, izgubiš ga pa lahko za tren oka.
Mr.Moto Objavljeno Avgust 18, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2010 Pri serviserjih in drugih obrtnikih je praviloma tako, da si renome in zaupanje dolgo ter težko ustvarjaš, izgubiš ga pa lahko za tren oka. Točno tako !!! devilfox in BenX 1 1
devilfox Objavljeno Avgust 21, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2010 Točno tako !!! Ja za včasih vem, da je bil dober. Saj so vsi vozili k njemu. Ampak nismo včasih in me zanima kako je vse skupaj sedaj! Sicer pa hvala za odgovor. Prijetno bi bilo, če bi to tvojo trditev lahko še kdo potrdil. Saj veš vsako oko ima svojega malarja!
Senna Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Danes sem bil pri SMK na Letališki,in moram pohvalit možakarja-Iztok Mihelič!!! Menjal mi je zadnjo gumo,očistil vse ,tko kot je treba(do sedaj mi ni še nihče!!!),opral verigo,namazal,pregledal cel motor,par stvari porihtal,in to praktično zastonj!!! Več takih se manjka ImenitnaPriložnost in devilfox 1 1
devilfox Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Danes sem bil pri SMK na Letališki,in moram pohvalit možakarja-Iztok Mihelič!!! Menjal mi je zadnjo gumo,očistil vse ,tko kot je treba(do sedaj mi ni še nihče!!!),opral verigo,namazal,pregledal cel motor,par stvari porihtal,in to praktično zastonj!!! Več takih se manjka verjetno se že pripravlja na novo sezono! Pač vsaka dobra beseda je dobrodošla!
Basko Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Danes sem bil pri SMK na Letališki,in moram pohvalit možakarja-Iztok Mihelič!!! Menjal mi je zadnjo gumo,očistil vse ,tko kot je treba(do sedaj mi ni še nihče!!!),opral verigo,namazal,pregledal cel motor,par stvari porihtal,in to praktično zastonj!!! Več takih se manjka Ker sem bil včeraj prvič pri SMK, moram potrdit dobro izkušnjo in pohvalit Iztoka. Me spominja na (žal pokojnega) Barboriča, saj vestno dela, pogleda še kaj drugega kot mu je naročeno in mu ni odveč še kaj razložiti firbcu kot sem sam.
Slyder Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Jp jst sm tud lani menjou gume pri smk in možakar naredi res dobro, vse namaže, pregleda (mi je še bremze mal zategnu), pove še kj pametnga zravn pa pol se je še zapeljou en krog da je vidu če je use uredu (da če nebi blo bi biu pol on kriu ne jst). Uglavnm res super .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se