Skoči na vsebino

Serviserji motorjev - najslabši IN najboljši 2

Ice

Priporočene objave

No ne vem če je grd, sigurno se pa nejcu zdelo nerazumljivo, da za isto (tehnično gledano) storitev plača 40% več kot pri drugem serviserju.

Meni se zdijo odstopanja tam nekje do 10% še razumljiva. Kar je pa več pa...

Edino če tale mik mehanik šraufa vijake in doliva olje na umetniški način in se tvojemu motorju to vsekakor zdi vredno denarja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

li mi lahko kdo pove kje je kakšen dober (dobro razmerje kvaliteta/cena) servis za Kawasaki blizu koroške ali blizu brežic

(Če je že bilo napisano se opravičujem)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

li mi lahko kdo pove kje je kakšen dober (dobro razmerje kvaliteta/cena) servis za Kawasaki blizu koroške ali blizu brežic

(Če je že bilo napisano  se opravičujem)

Lp

Ne razumem..al si doma na Koroškem, pa maš žensko v Brežicah, al obratno....

ker Brežice pa

...se oproščam :blush: :blush: ...sem kiksnu...torej Brežice pa Koroška mi nekako ne zvenita niti blizu niti logično.... :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

spet Mik

Priznam moja napaka, ker se prej nisem pozanimal za ceno pri MikMekaniku, ampak če majo v povprečju skoraj vsi ostali majstri ceno okrog 24.000, sem pricakoval tuki približno isto ceno oziroma kaksnih 10% več. Dobr sej ni problem denar, če misli da ma premajhno maržo naj jo dvigne ne pa na suh nategovat, ker vsak ve kok je dela z menjavo olja in filtra (20 min ne pa 2h), čeprav ma tud maržo dobro!!! Sej bi sam naredu sam je motor se v garanciji in ne bi rad vidu čez 4 mesece kaksne probleme, če bi blo slučajno treba kaj uveljavljat garancijo.

No to kar sem slišal ne morem trditi z gotovostjo, če pa boste že vozili k njemu se pa o tem prej prepričajte!!!

"Aja pa še slišu sem, da je zgubu pooblastilo za serviseranje nekaterih znamk, servisira jih pa se naprej kot "pooblaščen serviser", samo če imaš motor v garanciji in pride do zapletov ti ga po mojem ne priznajo kot pooblaščenega serviserja in imaš lahko težave!"

če pa želi kdo poštenega serviserja mu z veseljem pošljem naslov!

upam da nisem zamoril!

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KER NIHČE NE VE KDO VARI BLOKE, KDO POTEM SPLOH POPRAVLJA MOTORJE V MB/CE?

Včasih so te stvari delal v AVTO CELJE. Vprašaj, preveri!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne razumem..al si doma na Koroškem, pa maš žensko v Brežicah, al obratno....

ker Brežice pa

...se oproščam :blush:  :blush: ...sem kiksnu...torej Brežice pa Koroška mi nekako ne zvenita niti blizu niti logično.... :cry:  :cry:

Si kar prav uganil - .)

- torej vprašanje ostaja : dober KAWASAKI servis v bližini koroške oz. posavja.

Hvala za morebitne odgovore.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jure Primec. Yamaha :OK:

Zame je tudi najboljši servis Jure Primec, Yamaha, na Viču pri Dolgem mostu.

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

maus

:ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jure je največji podn od serviserjev........če ti mena gumo, bo ziher bulasta.....če menja olje,pa filter, ti bo po enem tednu svetla lučka,........le kaj vidite dobrga tam!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:

Upam, da naute več tja hodil.......k ma že zdej preveč gužve in moram jaz čakat na vrsto!!!!! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam, da naute več tja hodil.......k ma že zdej preveč gužve in moram jaz čakat na vrsto!!!!! .)

:blush: Ups..prav imaš...vse povedano preklicujem :xx:

:yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jure je največji podn od serviserjev........če ti mena gumo, bo ziher bulasta.....če menja olje,pa filter, ti bo po enem tednu svetla lučka,........le kaj vidite dobrga tam!!!!!!!!!!!!! :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:

Ne s takimi izjavami, da ne bo kdo dobil napačne slike o njem :nono:

Je pa moj kolega tudi zadovoljen s tem serviserjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozdravljeni!mene pa zanima kam se najbol splača pelat na servis motorno kolo znamke honda.sem iz notranjsko primorske regije,in frišen na tem področju (motociklizmu) tako da nisem še seznanjen z usem kar sodi zraun.pa me zanima kam mi priporočate pelat motor na servis???koper,gorica al ljubljana???HVALA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem kaj naj ti rečem. Tudi jst sem bolj frišen. Svojo Hornetko sem peljal popravljat v Ng. Saj popravili so jo Ok, samo opažam pa velike pomanjklivosti pri njihovem delu. Ko sem se peljal s servisa domov se mi je ogledalo ves čas zapiralo, ker ga sploh niso dost privili, pa še vijaki pri prednjem blatniku so bili le na roko priviti. :?

Ne vem. Sam se odloči. Jst sem ga peljal tja ker mi je tam najbližje.

Ko ugotoviš kateri serviser je najboljši me pa obvesti o tem. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo!

Najboljši servis za Kawasaki motorje, kar sem jih kdajkoli videl!

Pa še tako dragi niso!

Potrebno se je naročit!

Prideš, počakaš, odpelješ!

KMS d.o.o.

Senjska 90

47000 Karlovac

tel. (047) 414 601, fax. (047) 414 601

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jaz sem Motomario vprašal glede verige pa zobnikov. Set pride 38.000 sit + 5k montaža, če želiš. Je pa od firme DID. Sem povprašal v Eliso ter Tc-Motoshop pa so bile cene nad 42.000 sit brez montaže...

Zato me tudi zanima če kdo pozna kaj več o tem Motomario.

lp,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!