DAMI34 Objavljeno Julij 24 Opozori Objavljeno Julij 24 pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: Dec, kasn izpad je zdej to? A si prebral kaj heca možaka? Napisal je da vozi nolana n100, ki ima dvojno homologacijo, torej je vozit z odprto legalno. A je to kul al ne, kdo sm jaz da sodim? Procesor je ostal nedotaknjen, uporabniski umesnik se je pocelil. 🤣🤣 matr sm bil zavaljen. a pol je pa kul, če maš homologiran odprt podbradni del pa prvo pomoč nekje zadaj pod sedežem (važno da ni pretečena) Sej mal kompliciramo, ma dejstvo je, da prozorne sončne zaslonke v čeladi ne obstajajo. Obstajajo, kros očala, smučarska očala, bicikl očala in očala za plavanje..tistih za branje pa ne priporočam. No kakšni teti v avtu..sam, to je že druga zgodba
Zivnorc Objavljeno Julij 25 Opozori Objavljeno Julij 25 pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: ...men bl zgleda, kot da si mogu na hitr veselico zapustit, pa nis imel dost hitrga motorja...al ti pa ni u prvo užgau... Kugelschreiber in maxxa 2
Kugelschreiber Objavljeno Julij 25 Opozori Objavljeno Julij 25 3 minutes ago, Zivnorc said: ...men bl zgleda, kot da si mogu na hitr veselico zapustit, pa nis imel dost hitrga motorja...al ti pa ni u prvo užgau... Ne sodi po svojih izkusnjah. Zivnorc, maxxa in Kawasaki_rider 3
camuga9 Objavljeno Julij 25 Opozori Objavljeno Julij 25 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...men bl zgleda, kot da si mogu na hitr veselico zapustit, pa nis imel dost hitrga motorja...al ti pa ni u prvo užgau... hahaha ... sem se nasmejal, glih za dopoldanski začetek Komentar zadel v nulo, tudi meni tako izgleda ... hahaha Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se