flight69 Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Kaj zglihal nisi nič? In če kdo ve, me res zanima kako je kaj z glihanjem/barantanjem pri Italjanih - sm že slišal marsikaj - da so tudi čez 500€ glihali - pa je bil moped za 4000€ - povejte svoje zgodbe glihanja :) ajd Meni je ze po telefonu, po krajsem pogovoru, znizal ceno za 500eur + stroski prepisa in papirjev vkljuceni v ceno. Res pa je bil februar in da so imeli, ko sem dol prisel, vec kot 50 rabljenih - vecinoma posledica staro za novo je rekel... Ko je pa kolega v maju dol klical za dva mopeda, pa je spustil samo se za 200 eur. Po moje je stvar taka kot pri nas - odvisno kdo in zakaj prodaja... :whistle: Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Kaj pomeni Proprietari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazho Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Kaj pomeni Proprietari? Lastnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stasky Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Proprietari = lastniki Proprietario = lastnik Glede glihanja: Js sem pri Futuri dosegu, da prepis plača on (v italiji je navada da plača kupec) in spustu ceno za 10%. Zadovoljen on, zadovoljen js. Je pa res da je bil motor blizu (Monfalcone - par km iz Gorice). Če bi bil motor dlje bi se prej pozanimal če je cena zadnja ali se je pripravljen pogajat. Vseeno se je prek telefona težko pogajat ko pa ne vidiš stanja motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) Kaj pa potem pomeni uniproprietario? Prvi lastnik mogoče? In pa še za to me zanima prevod: Condizioni gomme: Ant. 100% Post. 100% Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) Kaj pa potem pomeni uniproprietario? Prvi lastnik mogoče? In pa še za to me zanima prevod: Condizioni gomme: Ant. 100% Post. 100% Najbrž da. Stanje gum: sprednja 100 zadnja 100% Pa svetujem ti da začneš uporabljati Google Translator Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil Prevtzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Kaj pa potem pomeni uniproprietario? Prvi lastnik mogoče? Edini oz. prvi lastnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stasky Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) Kaj pa potem pomeni uniproprietario? Prvi lastnik mogoče? In pa še za to me zanima prevod: Condizioni gomme: Ant. 100% Post. 100% Ja prvi lastnik oz. edini. Drugo pa stanje gum: ANTeriore (prednja) in POSTeriore (zadnja). Čeprav tega ne verjami kej preveč, skoraj vsi pišejo 100 in 100 pa pol temu ni res tko... Komaj zdej vidu, da so že drugi odgovorili :blush: Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil Stasky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Hvala za odgovore. Do sedaj mi ni uspelo najt tega prevajalca od gogla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Hvala za odgovore. Do sedaj mi ni uspelo najt tega prevajalca od gogla. http://translate.google.com/translate_t Lahk vpišeš tekst, ki ga želiš prevest ali pa kar celo spletno stran. Nastavit moraš edino v katerem jeziku je tekst in v katerem bi ga rad ti imel. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 27, 2008 Deli Objavljeno Julij 27, 2008 kje že to pise kaj vse mora bit, ali kaj vse imet, če ga pripelješ iz A ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 kako veš če motor izpoljnjuje pogoje za vstop v SLO ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 kako veš če motor izpoljnjuje pogoje za vstop v SLO ? Če dobiš izjavo o skladnosti, potem izpolnjuje pogoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 kje že to pise kaj vse mora bit, ali kaj vse imet, če ga pripelješ iz A ? Poišči malo nazaj, mislim da je isto, kot iz D. Torej overjena kupoprodajna(če je privat) oz. račun, če je iz trgovine. Za homologacijo mora ustrezat direktivi 97/24, če ima to vpisano v prometni, potem ne bo problema. Če nima vpisano, rabiš neko potrdilo, da je skladen s tem, dobiš(kupiš) ga pri uvozniku(če je skladen, seveda). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Mi lahko kdo pove kaj pomeni: Dichiarazione di vendita Najlepše zahvalim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blash Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Mi lahko kdo pove kaj pomeni: Dichiarazione di vendita Najlepše zahvalim Deklaracija o prodaji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
e_boy Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Deklaracija o prodaji oz. kupoprodajna pogodba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Ajej a zaradi tega imam takšne težave :headbang: Kupoprodajno pogodbo so napisali na zadnjo stran tistega ACI papirja, sedaj me pa pošiljajo naokrog :headbang: Hvala obema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
e_boy Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) to ni ok...ponavad hocjo tko narest k za njih je to ok, in jim ni jasn zakaj mora bit za nas kupoprodajna na drugem listu itd..pac italijani... Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil e_boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Jah zdej je kar je, na upravni me ne spustijo skozi :headbang: Pozna kdo koga ki mi lahko pomaga :hmm: (tudi 2gajb pira mi ne bi bilo žal :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Živjo! Ker vidim da nekateri obvladate italijansko bi prosil za naslednji prevod: Da vetrina, appena tagliandata, catena corona pignone da poco cambiati (regina serie oro). Google mi nekam čudno prevede. LP Toni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 (popravljeno) Živjo! Ker vidim da nekateri obvladate italijansko bi prosil za naslednji prevod: Da vetrina, appena tagliandata, catena corona pignone da poco cambiati (regina serie oro). Google mi nekam čudno prevede. LP Toni Piše: Tako ohranjen, da ga lahko postaviš v izložbo, pravkar servisiran, pred kratkim zamenjan verižni set(regina serie oro). lp Popravljeno Avgust 17, 2008. Popravil kocka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Hvala! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Jah zdej je kar je,na upravni me ne spustijo skozi :headbang: Pozna kdo koga ki mi lahko pomaga :hmm: (tudi 2gajb pira mi ne bi bilo žal :whistle: ) Mene so tudi nategovali, ker je na računu pisalo zahteva za prodajo in ne račun. Pojdi kam drugam pa pri pultu poišči kakšno fejst pa jo očaraj, pa bo šlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mottomen Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 pozdravjeni mene pa zanima kako je z uvozom motorja iz velike britanije motor bo okoli 6 do 8 let star,katere papirje rabim od prejšnega lastnika in motorja in kje v sloveniji se opravlja homologacija hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se