Stasky Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Pa kaj ni italija, avstrija, nemčija bližje ko velika britanija??? Drugače pa je verjetno postopek povsod enak. Rabiš neko potrdilo iz kje motor izvira, prometno,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mottomen Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 pozdravljeni ja vem da je daleč samo me ne stane veliko več če grem iskat gor. pa še nekaj če kupim motor v veliki britaniji in ga tu registrira oseba ki ima angleško državljanstvo ali se plača davek, carina? in a je kakšna omejiteu v starosti motorja. hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 (popravljeno) pozdravljenija vem da je daleč samo me ne stane veliko več če grem iskat gor. pa še nekaj če kupim motor v veliki britaniji in ga tu registrira oseba ki ima angleško državljanstvo ali se plača davek, carina? in a je kakšna omejiteu v starosti motorja. hvala za odgovore Carine za promet znotraj EU ni. Tudi Slovenija je članica EU od l. 2004. Ne glede na to, kdo bo registriral motor v Sloveniji, so dajatve enake. Omejitve starosti ni. Sicer pa so vse informacije o upravnih postopkih dostopne na spletni E-uprave: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/portal.euprava Da se ne ponavljamo, pobrskaj malo nazaj po temi, kjer piše marsikaj! Popravljeno Avgust 24, 2008. Popravil zkuna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 Informacije o davkih pa na spletni strani DURS-a: http://www.durs.gov.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mottomen Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 hvala za tole sm prebrau več al manj use teme pa nism našu odgovora, zanima me ali je kaj več problemov z blokado na 25 kw pri uvoženih motorjih in kok procentu davka moram plačat za uvoz, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 hvala za tolesm prebrau več al manj use teme pa nism našu odgovora, zanima me ali je kaj več problemov z blokado na 25 kw pri uvoženih motorjih in kok procentu davka moram plačat za uvoz, lp Ne glede na kW plačaš 20-odstotni DDV; DMV pa je za motorna kolesa 0 %. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 hvala za tolesm prebrau več al manj use teme pa nism našu odgovora, zanima me ali je kaj več problemov z blokado na 25 kw pri uvoženih motorjih in kok procentu davka moram plačat za uvoz, lp Ni problemov. Ne glede na kW plačaš 20-odstotni DDV; DMV pa je za motorna kolesa 0 %. Ah kje pa. 20% davek je na nove motorje. Pri nakupu rabljenega si oproščen DDV-ja, ker dodane vrednosti NI (rabljen motor izgubi vrednost in nimaš na kaj dati davek) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 (popravljeno) Zdravo. Mene pa zanima, kako je kaj z uvozom poskodovanega motorja iz ZDA. Kasni so stroski, predvsem pa me zanima, če imamo v Sloveniji kakega posrednika, ki se s tem ukvarja? Trenutno edinega (se se nisem lotil bolj resno), ki sem zasledil na netu, ki se ukvarja s takimi stvarmi je "stonauro", ampak vrjetno imajo vecinoma avte cez. Zdej pa, ce ima kdo kaksne info. bi bil zelo vesel :) Hvala. Lp. Jur3 Popravljeno Avgust 28, 2008. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Zdravo. Mene pa zanima, kako je kaj z uvozom poskodovanega motorja iz ZDA. Kasni so stroski, predvsem pa me zanima, če imamo v Sloveniji kakega posrednika, ki se s tem ukvarja? Trenutno edinega (se se nisem lotil bolj resno), ki sem zasledil na netu, ki se ukvarja s takimi stvarmi je "stonauro", ampak vrjetno imajo vecinoma avte cez. Zdej pa, ce ima kdo kaksne info. bi bil zelo vesel :) Hvala. Lp. Jur3 Uvoz motorja iz ZDA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 sm najdu prej to temo ja..ampek ne pise nic zanimivega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 sm najdu prej to temo ja..ampek ne pise nic zanimivega 100% boš prišel cenej skos če kupiš v evropi.. kot prvo ni davka, kot drugo ni problemov s homologacijami.. razen če iščeš kaj česar se v evropi ne prodaja..pol pa računaj na kar velike "dodatne" stroške Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Ubistvu nič kaj posebnega..Yamaha R6, Honda CBR600R, Kawasaki Ninja, nekaj od tega tam letnik od `06 naprej ;) sem ze malo gledal po netu pa jih ni za dobit poskodovanih (močno). Edino zasledil sem to iz Amerike, zato sem tudi najprej za USA spraseval heh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Tole sem zasledil na lpp.si Rabljena vozila, predhodno registrirana v drugi državi članici EU Za »uvoženo« rabljeno vozilo, predhodno začasno ali trajno registrirano v drugi državi članici EU (ne velja za rabljena vozila, ki so bila registrirana v posamezni državi, preden je ta postala članica EU) vložnik vloži zahtevek za identifikacijo in oceno tehničnega stanja (obrazec: vloga za pregled uvoženega vozila) na sprejemu. Vloga se glasi na lastnika vozila, ki mora vlogo tudi podpisati in overiti z žigom, če gre za pravno osebo. Pregled se opravi po vložitvi vloge in plačilu storitve v okviru uradnih ur. Vlogi je potrebno priložiti: * izvirnik ali overjeno kopijo veljavnega registracijskega dokumenta oziroma prometnega dovoljenja * dokazilo o lastništvu - račun o nakupu vozila oz. overjeno kupoprodajno pogodbo * potrdilo o plačilu davka na motorna vozila (v skladu z zahtevami Zakona o davku na motorna vozila) Če je za vozilo na razpolago potrdilo o skladnosti (COC), se k vlogi priloži tudi kopija tega potrdila. Tale zadnji stavek me bega. Ali to pomei, da če ga un model pač ima, ali če je bil ta CoC kadarkoli izdan? Ko sem jaz uvažal pred pol leta me nikjer noben ni vprašal za CoC. Italijani vse CoC-je hranijo pri ministrstvu za promet. Če je kdo pred kratkim uvažal naj prosim pove če se je kaj spremenilo poleg tega, da sedaj lahko homologacijo opravljaš tudi v Ljubljani na lpp-ju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Vprašanje. a kdo pozna kak avstrijski online oglasnik, v stilu avtoneta al pa moto . it ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 http://www.1000ps.at/gebrauchte-motorraeder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 1000 ps.net probi tuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 http://www.1000ps.at/gebrauchte-motorraeder 1000 ps.net probi tuki tenx! zdi se mi, na prvi pogled, de so rabljeni tam precej dražji ko pr nas :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 (popravljeno) Kdaj se najbolj splača iskati rabljen motor v Italiji,ali se je sezona že začela ali je še za počakati?Ali je varen prevoz na navadni prikolici in privezan motor z pasovi,ali zna biti kaj problemov z italijansko policijo? Ali obstaja kdo ki bi uredil vse z trgovcem in pripeljal motor za nek normalen denar,lokacija je približno 200km od meje? LP Toni Popravljeno September 24, 2008. Popravil Toni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 tenx! zdi se mi, na prvi pogled, de so rabljeni tam precej dražji ko pr nas :( v avstriji so kar dragi motorji, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Hvala za ponudbe,se bomo slišali! Me pa zanima če mi kdo lahko prevede naslednje: euro3 - portavaligie++attacco bauletto++ parabrezza alto givi MOTO IN OTTIME CONDIZIONI, PARI AL NUOVO! VERSIONE TRAVELER. SUPER PREZZO MOTO PRATICAMENTE A KM 0!!!! Coperta da garanzia ufficiale Suzuki fino al 2010. Possibilitŕ di FINANZIAMENTO A TASSO AGEVOLATO anche per l�INTERO IMPORTO! Su questa moto NON SI RITIRA USATO! Spese passaggio escluse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tombgo Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Google Translate ali BabelFish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Google Translate ali BabelFish Saj sem uporabil,vendar predvsem prva in zadnji dve vrstici sta mi nerazumljivi,ostalo ni treba prevajati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Saj sem uporabil,vendar predvsem prva in zadnji dve vrstici sta mi nerazumljivi,ostalo ni treba prevajati. Mah tud če ti bo ker profseionaln prevaljc prevedu ti nebo nč jasn ker te Italjani kr neki pišejo. Poglej kaj so zadnjič napisal: WE HAVE RECEIVED ITS EMAIL. AND TO THE QUESTION THAT PLACES TO US WE WILL HARDLY ANSWER SARA' RE-ENTERED FROM SPAIN (FOR WORLD-WIDE SUPERMOTO) THE MECHANIC. SOON. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) Hvala za ponudbe,se bomo slišali! Me pa zanima če mi kdo lahko prevede naslednje: euro3 - portavaligie++attacco bauletto++ parabrezza alto givi evro3 veš kaj je,nosilci stranskih kovčkov, nosilec zadnjega kovčka,visok vetrobran givi. verjetno so tud kovčki? MOTO IN OTTIME CONDIZIONI, PARI AL NUOVO! VERSIONE TRAVELER. SUPER PREZZO MOTO PRATICAMENTE A KM 0!!!! motor v dobrem stanju, kot nov,potovalni, ugodna cena motor ma 0 km Coperta da garanzia ufficiale Suzuki fino al 2010. garancija od suzukija do leta 2010 to naj bi veljalo za ital. kupce Possibilitŕ di FINANZIAMENTO A TASSO AGEVOLATO anche per l�INTERO IMPORTO! možnost kredita Su questa moto NON SI RITIRA USATO! ne moreš zamenjati staro za novo Spese passaggio escluse. stroški za prepis so vračunani v ceno Popravljeno September 25, 2008. Popravil teddyblazic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Teddy hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se