Ciko Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 nevem no, kaj bi blo pol, mogoče pa malo lažje valčke, najbolše da greš nekam dat štelat to ( k tomotu naprimer če si iz mb ) drugače pa si ziher da nimaš auspuh zablokiran??? kr je večina gianellijov zablokiranih ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 gianellijev zablokiranih?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Mislis z podlozko/puso na kolenu ali z stekleno volno&prekati v baffle cone :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 stekleno volno&prekati v baffle cone kaj ni ta volna notr z namenom??? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 kaj ni ta volna notr z namenom??? :doze: Je ja, samo vse drugo kaj smo predelali je blo tud s namenom :) veso46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 (popravljeno) Mislis z podlozko/puso na kolenu ali z stekleno volno&prekati v baffle cone :hmm: ja, nrx vem da ni zablokiran, samo drugi ( kot napr. sport 6 pa kolk jaz vem so z podložko v kolenu?) če se motim se opravičujem :hmm: kerega gianellija pa ma sploh? pa to že sam po sebi je na mhr replici ko blokada :D samo bi moglo vseeno več it ne :hmm: majo sploh toti avspuhi športni razdeljen lonec na cone? orginal majo to vem, samo kak pa je z športnimi? Popravljeno Maj 19, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 reži pa vidi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 np, daj mi enga gianellija :D :lol1: :) pa malo smo :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 zanima me kako se barvne kombinacije valjčkov sledijo od najvisje proti najnizji. pa če so vsi isti k eno so notr polni drugi majo pa lukno,pa kolk kj stane un komplet valjčkov k so vse barve notr, pa če je mozno da mas v variatorju valjčke različne barve?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Zanima me glede teže valjčkov.V skuteru imam originalne valjčke zdaj pa bi rad da bi imel skuter bolše pospeške.Katere valčke morem dat notri.HvaLA :huh: :huh: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 ne mores ugibat. Kupis par setov valjckov pa probavas.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 5k bo trebalo reskirat za valcke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 5k bo trebalo reskirat za valcke :) a 5k je komplet vseh tež??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 a 5k je komplet vseh tež??? Ne to sem na pamet rekel....Nevem kolk pridejo kaj kompleti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 No ko ste že pri auspuhih, a lahko naredi en poceni dušilec prazen iz aluminija da mi bo na tecnigas RS 70 paso gor, se pravi da je notr čist prazn niti tiste okrogle cevke preluknane nima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 mi lahko kdo pove barve po teži po velikosti prosim? sicer off topic pa zanima me se za fedrce za barvo težo trdoto. pa za taveliko povratno vzmet mam zdj notr tabelo a bi blo kj bolš če bi dav še tršo notr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 No ko ste že pri auspuhih, a lahko naredi en poceni dušilec prazen iz aluminija da mi bo na tecnigas RS 70 paso gor, se pravi da je notr čist prazn niti tiste okrogle cevke preluknane nima! Jaz sem si ga nardil ko sem se mel RSa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 mi lahko kdo pove barve po teži po velikosti prosim? sicer off topic pa zanima me se za fedrce za barvo težo trdoto. pa za taveliko povratno vzmet mam zdj notr tabelo a bi blo kj bolš če bi dav še tršo notr? Polini federce:Crna,Zelena,Rumena,Modra,Za malossi nevem...Od katere firme mas taveliko Polini or Malossi?Jaz sem 106% nabavo,mam se vijolo&belo od Malossi seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 em, ka se tut fedre razlikujejo glede na motor? al so čist univerzalne? ker bi rabu tabelo fedro za ditecha mojega :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 em, ka se tut fedre razlikujejo glede na motor? al so čist univerzalne? ker bi rabu tabelo fedro za ditecha mojega :? Se razlikujejo ja.Od Gilere fedra je dosti vecja kot pa od Aeroxa.Bom pogledal v garazi ce mam kero od aeroxa pa bom poslikal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 em, ka se tut fedre razlikujejo glede na motor? al so čist univerzalne? ker bi rabu tabelo fedro za ditecha mojega :? mam belo fedro od malossija k sm jo zravn variota dobu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 belo fedro..za ditecha? prodaš? sm ne mi zdej podturit kakega ne vem..čsit levega ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 belo fedro..za ditecha? prodaš? sm ne mi zdej podturit kakega ne vem..čsit levega ;) ne ne prodajam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 ee...ka pol težiš ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 ee...ka pol težiš ;)) In zakaj bi ti rabo to fedro :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se