pik1 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: jaz ti pa pojasnjujem, da z zakonskega stališča, dokler smo v Sloveniji imamo čisto prav in se lahko kregamo in tožarimo kolikor hočemo. Čim smo pa enkrat v tujini ustavljeni in da prekršek ni plačan nastanejo problemi. A je jasno kaj sem napisal, al še vedno ne? Zatorej, ne priporočam obiska držav, če imate neporavnane obveznosti do njih. od družine mi je najbolj všeč ustvarjanje. Pa glede na to da spadam v tvoje krdelo, kje lahko Motolaverju napišem: zase se brigi? . ... tud ti si itak sam za u krdelo ... ... tko da ... . ps. ... sicer je pa njegova priljubljena tema "Dnevni vtisi" ali pa popotovanje od Ljubljane do Črnega kala ... tam ga ponavadi najlažje najdeš, pa mu povej to ... ... aja, pa na avtobanu iz Ljubljane do Vikija zna tud bit dostkrat ... Bear, stuhec, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred eno uro, motolover pravi: Me boš ti naučil? Brez vodiča še na trajekt ne moreš in na izlet po Maroku. Mora ti napisati še seznam koliko gat in robcev potrebuješ, mamin sinek, ki nikoli ne bo odrasel. Še motorja nisi sposoben kupiti brez vodiča in svetovalca. Okoli sebe si si nabral nedonošenčke, ki niso sposobni ustvariti družine in jo preživljati. V tujino pa zaradi nepoznavanja jezikov, neizobraženosti in nerazgledanosti upajo samo v krdelu. No, zdaj boš videl, da nisem moderator. pred 57 minutami, motolover pravi: Bova šla enkrat na Jadranko, mi boš pokazal pravilno linijo in bova v živo podebatirala o tem. Zakaj smo na forumu vsi nestrpni? Ker nam forum to dopušča. Če bi bila politika foruma strožja, tega ne bi bilo. MS je v fazi odmiranja, oziroma sesuvanja vase, čas je za kak nov forum, da se mu pridružimo. Pridruži se mu čim prej skalar36, DAMI34, Snečer in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Pridruži se mu čim prej Predlagam naslov foruma: lavermoto forum. Pa 1 član in en moderator. Nobenga prepiranja, sam konstruktivna debata, je pa možno da bo precej, copy/pasta skalar36 in pik1 2
solorider Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Tole še cev Čeferinov team ne zgliha na bolje! Rad bi vedel koliko ste stari! pik1 1
Borutt Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: jaz ti pa pojasnjujem, da z zakonskega stališča, dokler smo v Sloveniji imamo čisto prav in se lahko kregamo in tožarimo kolikor hočemo. Čim smo pa enkrat v tujini ustavljeni in da prekršek ni plačan nastanejo problemi. A je jasno kaj sem napisal, al še vedno ne? Zatorej, ne priporočam obiska držav, če imate neporavnane obveznosti do njih. Potem si verjetno razumel, da mora biti pošta iz tujine prevedena v slovenski jezik. Ker ti pošta v nerazumljivem jeziku ne pove nič. Torej pošto zavrniti in počakati prevod v slovenščino. Šele potem se lahko nekdo dela francoza z izgovorom nisem vedel. Dokler obe stranki v postopku ne razumeta ena drugo oziroma do postopka podaje zahteve za prevod ali zahteve za sodno varstvo, ne more biti postopek končan in odločba pravnomočna. Torej tudi policist ne more pri preverjanju naleteti na neplačano kazen, ker ne more biti vnesena v evidence iz razloga nepravnomočnosti odločbe. notranc 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Pa ti res misliš, da je tako povsod?
builder Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 motolover bi znal vedet pik1, gsxf750, Bear in 2 others 5
thumper Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 še zmeraj ne vem kaj je res in kaj ne ...lažejo banda pokvarjena .. solorider in Bear 2
builder Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 31 minutami, thumper pravi: še zmeraj ne vem kaj je res in kaj ne ...lažejo banda pokvarjena .. Od nas je odvisno, ali se bomo zavzemali za resnico, ali bomo na svet in dogajanja okrog nas gledali trezno in ali bomo kritično presojali vse kar vidimo in slišimo če človek hoče uvideti resnico, mora samo odpreti oči in se ozreti okrog sebe
thumper Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Pravkar, builder pravi: Od nas je odvisno, ali se bomo zavzemali za resnico, ali bomo na svet in dogajanja okrog nas gledali trezno in ali bomo kritično presojali vse kar vidimo in slišimo če človek hoče uvideti resnico, mora samo odpreti oči in se ozreti okrog sebe sam ne trezno ..ker če trezen to naredim se mi zamegli ..ja sej vem da alko ne rešuje težav --jih pa lajša --mleko pa še to ne ..
pajkica Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pa kaj eni res še zmer za vsak kurac plačate k vam ga pod nos pomolijo? vidm da sem res zbirčna ..... morjo bit res velike črke in številke, pa na pravem papirju mora bit, pa štekat moram, pa še takrat ne verjamem vsakmu u plav oblečenem da me neče mal ... no raztegnit ..... p.s. zdej štekam zakaj se eni sam u grupi vozte...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 4 urami, solorider pravi: Tole še cev Čeferinov team ne zgliha na bolje! Rad bi vedel koliko ste stari! Pa kaj ti je un kmet na koncu naredu ...jz mam 40 pa ti moderator solorider, Bmflar in builder 3
pik1 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 . ... drug let bom petnajst ... I30, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
builder Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 jest tut, tretjič Kmet2, ukica, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 Ajde otroc, mir u peskovniku... Spet ste , koliko let imate je spet ena druga tema STOP, Policija - pa prvezani niste .... Sej ne grizem builder, pik1 in Kmet2 3
I30 Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 pred 40 minutami, HD-Dyna pravi: ... STOP, Policija - pa prvezani niste .... Sej ne grizem Sj smo pa prbit! builder, pik1 in Bmflar 3
thumper Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 pred 41 minutami, HD-Dyna pravi: STOP, Policija - pa prvezani niste .... Sej ne grizem sej ne moreš k si pršvasan .. builder in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 Ja hvala, govorite vsi kt da me res dober poznate Jest pa tko vzorn gospod I30 in builder 2
thumper Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 pred 12 minutami, HD-Dyna pravi: Ja hvala, govorite vsi kt da me res dober poznate Jest pa tko vzorn gospod pol si politik? al odvetnik? mogoče tajkun? no vsaj tko izpade tvoja izjava ... I30 in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 Pravkar, thumper pravi: pol si politik? al odvetnik? mogoče tajkun? no vsaj tko izpade tvoja izjava ... Brcaš v temo ! A si mogoče fuzbaler Kmet2, I30 in builder 3
thumper Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Brcaš v temo ! A si mogoče fuzbaler se mi je zdelo da samo zavajaš ... uslužbenec mnz torej ... builder, I30, UnionJack in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 http://www.natv-rld.si/varnostna-razdalja?p=natv&utm_source=facebook&utm_campaign=RLD-news-2&utm_medium=CPC&utm_term=RLD-news-2-35-64-AD1 Bmflar, notranc in builder 3
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 notranc, DAMI34, TakeALookAround in 4 others 7
maus Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 js sm res zgrožen.... sami diujaki in objetneži ste men se že mau meša, kaneda builder, Bmflar in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se