maus Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 21 minutami, builder pravi: jest sm najbolj nevaren pr 50km/h, ker me vse zanima okoli, edin pred sabo ne, pri 150km/h sem skoncentriran na vožnjo najbolj pred sabo,..... ... in pol šaltaš v drugo ... builder, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Pri 30 pa se še lažje zvrneš maus, Bmflar, nazo13 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 bolj počas k grem, bolj sm nerodn, prej lohk padm Dvignit mormo omejitve hitrosti, zarad varnosti!! Ktr1sk, builder, I30 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Jaz tudi. Ponavadi se zvrnem na mestu . Prepovedati bi morali ustavljanje, ker je zelo nevarno maus, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: bolj počas k grem, bolj sm nerodn, prej lohk padm Dvignit mormo omejitve hitrosti, zarad varnosti!! Tko pa spet ne Eni če znajo da so slabi šoferji, ali ne vidijo, ali jih je strah da jih ne dobi radar vozijo pol manj Zdaj si pa predstavljajte ko se v gužvi najde tak ki bo vozil manj kot 20 na h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 3 urami, I30 pravi: Pretočnost je pomembna. Ko je tok prometa enoten, ko več vozil, kolone vozijo v isto smer z isto hitrostjo, je manj situacij srečanj in s tem manj nevarnosti. Ob upoštevanju varnostnih razdalja se pravzaprav ne bi smelo zgoditi nič. Kaj pa naredi zakonodaja. Za različna vozila na isti cesti predpiše različne maksimalno dovoljene hitrosti. Avtobusi in tovornjaki, vozila s prikolicami cijazijo 100km/h po avtocesti, ostala vozila pa 130 in se zgoščujejo za njimi in ustvarjajo večje število točk kjer so možne kolizije. Podobno je za mopede v naseljih, kjer je dovoljeno 45km/h, ostali pa 50km/h. Z uskladitvam teh hitrosti, oziroma z več pasovi, cestami, stezami s svojimi hitrostmi bi se varnost izboljšala. Se ti zdi, da lahko vsa vozila varno vozijo s hitrostjo 130 km/h po avtocesti ? Sedaj si pokazal, koliko veš o prometu. Bear in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 (popravljeno) pred 12 minutami, Borutt pravi: Se ti zdi, da lahko vsa vozila varno vozijo s hitrostjo 130 km/h po avtocesti ? Sedaj si pokazal, koliko veš o prometu. saj je napisal tudi o ločenih pasovih, tako jaz razumem, ne pa da se skrajno levo vozi 100, na desni 105, in počasni pas 70...to se sam pr nas v Vrhniški klanec dogaja. Popravljeno Maj 19, 2016. Popravil DAMI34 I30 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 7 urami, Borutt pravi: Jaz sem tebe prepričal ? Se ti sploh sanja, kaj pišeš ? Če ne razumeš ene preproste stvari, si potem res tisto, kar si napisal o sebi. no vsaj tako zelo 100% si bil prepričan v svoj prav .. in sem se odločil , da te upoštevam ter ne upoštevam kar piše na tisti strani .. če se je kdo zakvačkal si se ti...jaz sem se samo prilagodil... težko je razumeti nekoga , ki dva ali tri tedne nazaj negira nekaj kar je objavljeno sedaj pa trdi , da je ta stran veljavna in merodajna ... po vetru ali po vetrovih ? pred 4 urami, skalar36 pravi: Glede na to kakšne tle pišete, sem kar vesel , danam zakonodajo urejajo drugi... Če bi se ljudje držali CPP, nebi bilo nesreč, policajev, radarjev ter STOP policija, čist simpl! iz tojih ust u božje uhe se reče ... samo tudi če bi se ljudje držali predpisov bi nesreče bile.. zato se jim tudi reče tako .. če se nekaj zgodi iz objestnosti ali pretiravanja in izven predpisov potem to ni več "nesreča" .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 16 minutami, thumper pravi: no vsaj tako zelo 100% si bil prepričan v svoj prav .. in sem se odločil , da te upoštevam ter ne upoštevam kar piše na tisti strani .. če se je kdo zakvačkal si se ti...jaz sem se samo prilagodil... težko je razumeti nekoga , ki dva ali tri tedne nazaj negira nekaj kar je objavljeno sedaj pa trdi , da je ta stran veljavna in merodajna ... po vetru ali po vetrovih ? Kaj je pisalo na tisti strani ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 4 urami, skalar36 pravi: Če bi se ljudje držali CPP, nebi bilo nesreč, policajev, radarjev ter STOP policija, čist simpl! kak teden nazaj, je pri nas povozil kolesar pešca in to tako, da je pešec v Kliničnem centru v komi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Kolesar je imel čelado Pešec pa .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 10 minutes ago, builder said: kak teden nazaj, je pri nas povozil kolesar pešca in to tako, da je pešec v Kliničnem centru v komi In kaj je šlo narobe? Verjetno se eden od udeležencev nesreče ni držal CPP? Jaz si včasih v prometu rečem takole: Kaj me briga če imam jaz prednost in prav po cpp, avto\motor bo še vedno zbit, sitnosti bom imel neglede na to ali sem imel prav ali ne, zato kakšnemu bedaku, dostopim prednost... C eagle, DAMI34 in Slow 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, stuhec pravi: Pešec pa .... ni imel sreče pred 2 minutami, skalar36 pravi: In kaj je šlo narobe? Verjetno se eden od udeležencev nesreče ni držal CPP? Jaz si včasih v prometu rečem takole: Kaj me briga če imam jaz prednost in prav po cpp, avto\motor bo še vedno zbit, sitnosti bom imel neglede na to ali sem imel prav ali ne, zato kakšnemu bedaku, dostopim prednost... oba samo hočem povedat, da bi nizke hitrosti morali prepovedat, saj so nevarne Popravljeno Maj 19, 2016. Popravil builder skalar36, Mavti, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Kaj je pisalo na tisti strani ? nč pametnga pa nč verjetnega ..baje ... sam sej dons itak ne morš več nč vrjet kar piše.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 27 minutami, thumper pravi: nč pametnga pa nč verjetnega ..baje ... sam sej dons itak ne morš več nč vrjet kar piše.. Potem lahko vso to tvojo pisarijo označim za nabijanje in za zavajanje ? Ker bi v nasprotnem primeru podal kakšen argument sebi v prid. Ampak tebi je lažje dolgoveziti in prepucavati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 2 urami, stuhec pravi: Kolesar je imel čelado Pešec pa .... Nov mobitel pred 2 urami, skalar36 pravi: In kaj je šlo narobe? Verjetno se eden od udeležencev nesreče ni držal CPP? Jaz si včasih v prometu rečem takole: Kaj me briga če imam jaz prednost in prav po cpp, avto\motor bo še vedno zbit, sitnosti bom imel neglede na to ali sem imel prav ali ne, zato kakšnemu bedaku, dostopim prednost... Ja, poglej moj primer, ko bedakinji nisem odstopil prednosti... pred 11 minutami, Borutt pravi: Potem lahko vso to tvojo pisarijo označim za nabijanje in za zavajanje ? Ker bi v nasprotnem primeru podal kakšen argument sebi v prid. Ampak tebi je lažje dolgoveziti in prepucavati. Fak, pa ne mi rečt, da vse prebereš kar Thumpi načara? Svaka čast nazo13, builder, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 39 minutami, DAMI34 pravi: Fak, pa ne mi rečt, da vse prebereš kar Thumpi načara? Svaka čast Ja builder, DAMI34 in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Potem lahko vso to tvojo pisarijo označim za nabijanje in za zavajanje ? Ker bi v nasprotnem primeru podal kakšen argument sebi v prid. Ampak tebi je lažje dolgoveziti in prepucavati. zavaja tista "vaša" uradna stran .. navedbe si označil za neresnične oz.zavajujoče oz. nestrokovne .. Ob 23. 4. 2016 at 15:20, Borutt pravi: To zna vsakdo napisati. Kje si našel izraz neprilagojena hitrost ? Poišči in prilepi svojo trditev. Ali spet nekaj nabijaš ? http://www.policija.si/images/stories/Statistika/PrometnaVarnost/2015/Jan_Dec2015.pdf sej te bom častil en paklc bilobila .. pri naslednji plači .. ne ne moreš označit za nabijanje .. pred 1 uro, Borutt pravi: Ja za to da vse prebere dobi dodatek... I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 5 minutami, thumper pravi: zavaja tista "vaša" uradna stran .. navedbe si označil za neresnične oz.zavajujoče oz. nestrokovne .. To zna vsakdo napisati. Kje si našel izraz neprilagojena hitrost ? Poišči in prilepi svojo trditev. Ali spet nekaj nabijaš ? http://www.policija.si/images/stories/Statistika/PrometnaVarnost/2015/Jan_Dec2015.pdf sej te bom častil en paklc bilobila .. pri naslednji plači .. ne ne moreš označit za nabijanje .. za to da vse prebere dobi dodatek... Sem ti napisal, da najdi v zakonu izraz neprilagojena hitrost, pa ne znaš drugega, kot zavajati in nabijati. Prav tako sem ti napisal, da vprašaj upravljavce tiste internetne strani, zakaj uporabljajo takšen izraz. Ampak ti raje nabijaš in zavajaš z nekimi teorijami o neverodostojnosti neke internetne strani. Ti ponovno prilepim iz zakona določen člen, da boš na lastne oči videl, kateri izraz je po zakonu in, kateri se uporablja pogovorno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 10 minutami, Borutt pravi: Sem ti napisal, da najdi v zakonu izraz neprilagojena hitrost, pa ne znaš drugega, kot zavajati in nabijati. Prav tako sem ti napisal, da vprašaj upravljavce tiste internetne strani, zakaj uporabljajo takšen izraz. Ampak ti raje nabijaš in zavajaš z nekimi teorijami o neverodostojnosti neke internetne strani. Ti ponovno prilepim iz zakona določen člen, da boš na lastne oči videl, kateri izraz je po zakonu in, kateri se uporablja pogovorno ? nisi napisal :"najdi v zakonu" ... napisal si : "Kje si našel izraz neprilagojena hitrost ? Poišči in prilepi svojo trditev. Ali spet nekaj nabijaš ? " .... jaz tukaj ne vidim besede "zakon" oz . "kje v zakonu" .. jaz sem trdil , da to piše na vaši uradni strani .. to ni zavanje z moje strani temveč je kvečjemu zavajanje z vaše strani - ker če je policija.si uradna stran potem je vaša. izgovarjanje na upravljalce strani ne opravičuje neskladja pdf dokumenta pod katerim je podpis "Uprava uniformirane policije, Sektor prometne policije " .. upravljalci internetne strani niso policisti .. na strani objavijo to , kar jim policisti posredujejo v objavo... če pa vaši nadrejeni ne poznajo izrazov iz zakonov je pa to zelo žalostno ... in po tvoje tem izrazom ni za verjeti čeprav je v podpisu "sektor prometne policije" .. pa komu naj potem verjamem če temu ne morem ??? s takim pisanjem samo vzbujaš dvom v strokovnost in kompetentnost celotne policije in se distanciraš od organizacije v kateri si zaposlen .. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Hahaha. Še dobro, da kaj napišeš in nas spravljaš v smeh s svojimi domislicami. Še vedno pa ne razumeš, kaj so izrazi po zakonu in, kaj so pogovorni izrazi. Res misliš, da kdorkoli sploh verjame tem tvojim teorijam o zavajanju in ne vem še čem ? Mogoce bi poskusil Rugljev recept, da se ti misli zbistrijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 pred 22 urami, maus pravi: ne se jebat s organi ... štekate zdj Matr, jest pa zmeri glih te nucam! n'č ne štekam več pred 7 urami, Borutt pravi: Hahaha. Še dobro, da kaj napišeš in nas spravljaš v smeh s svojimi domislicami. Še vedno pa ne razumeš, kaj so izrazi po zakonu in, kaj so pogovorni izrazi. Res misliš, da kdorkoli sploh verjame tem tvojim teorijam o zavajanju in ne vem še čem ? Mogoce bi poskusil Rugljev recept, da se ti misli zbistrijo. Tole se pa zelo birokratsko bere. Ja tudi jaz smatram, da če nekaj piše na uradni spletni strani in je podpisano, da to drži in to tako kot je zapisano. Izraz v zakonu in izraz pogovorno? Tudi če je kaj zapisano "pogovorno", da bi razumeli tudi tisti povprečni ljudje, ki ne berejo vsak dan 73 strani zakonov, mora biti pisano tako, da ni možno napak razumeti. V nasprotnem gre za šalabajzarstvo, česar pa pri državnih službah ne bi smelo biti, saj jih drago plačujemo da so strokovne in brez napak! pred 14 urami, Borutt pravi: Se ti zdi, da lahko vsa vozila varno vozijo s hitrostjo 130 km/h po avtocesti ? Sedaj si pokazal, koliko veš o prometu. Zakaj je moderen tovornjak ali avtobus z vsemi tehnološkimi pritiklinami pri tej hitrosti manj varen od avtomobila?Sem že večji roman napisal, pa zbrisal in postavljam zaenkrat le enostavno vprašanje. Kot strokovnjak, boš vedel odgovoriti. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 pred 7 urami, Borutt pravi: Hahaha. Še dobro, da kaj napišeš in nas spravljaš v smeh s svojimi domislicami. Še vedno pa ne razumeš, kaj so izrazi po zakonu in, kaj so pogovorni izrazi. Res misliš, da kdorkoli sploh verjame tem tvojim teorijam o zavajanju in ne vem še čem ? Mogoce bi poskusil Rugljev recept, da se ti misli zbistrijo. še dobro da imamo tebe in tvoje kompanjone, da se kdaj tudi zjokamo drugače bi umrli od smeha ..žalostno toda resnično.. zase vem da nisem poučen , kaj točno je navedeno v določenih členih raznih zakonov in predpisov ,ki urejajo uradno navajanje podatkov s strani državnih služb na uradnih straneh.. zase boš pa ti povedal .. bi pa pričakoval da se morajo navedbe na uradni strani skladati tako pisno kot pravno s tistim , kar je napisano v zakonih.. in ja - če ni tako se po slovensko temu reče zavajanje na uradni internetni strani državne službe. pa če ti še tako pišeš o "teorijah zarote" .. pa dej a bi se ti lahko posvetil tistim stvarem , ki ti gredo super od rok in pri katerih se ti tukaj klanjamo in ti izražamo podporo ?? ker si s pisanjem na tak način ko resno ponižuješ in podcenjuješ nekatere tukaj na forumu ne delaš pozitivne usluge .. in ker s svojimi navedbami ,podtikanji in neresnicami negiraš samega sebe kot enega boljših diplomiranih psihologov iz vrst policije .. takoj ko ti zmanjka niti začneš obklada druge s pridevki ali neprimernimi frazami ..če ne drugega se to ne spodobi v neki normalni forumski konverzaciji .. ampak ker si to ravno ti si ne bom dovolil enakega odnosa z moje strani kot to delaš ti.. verjemi - ne moreš me potegniti na tako nizek nivo kot bi si to mogoče želel ti.. v resnici ne sežeš tako nizko kot lahko jaz .. pa tega ne boš imel priložnosti nikoli izkusiti tukaj ... ocena tvojega odnos do soforumašev , ki se s tvojimi navedbami ne strinjamo - nagativna .. pred 17 minutami, I30 pravi: Tole se pa zelo birokratsko bere. Ja tudi jaz smatram, da če nekaj piše na uradni spletni strani in je podpisano, da to drži in to tako kot je zapisano. Izraz v zakonu in izraz pogovorno? Tudi če je kaj zapisano "pogovorno", da bi razumeli tudi tisti povprečni ljudje, ki ne berejo vsak dan 73 strani zakonov, mora biti pisano tako, da ni možno napak razumeti. V nasprotnem gre za šalabajzarstvo, česar pa pri državnih službah ne bi smelo biti, saj jih drago plačujemo da so strokovne in brez napak! pajkica, I30, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 pred 19 urami, stuhec pravi: Pri 30 pa se še lažje zvrneš pred 18 urami, DAMI34 pravi: bolj počas k grem, bolj sm nerodn, prej lohk padm Dvignit mormo omejitve hitrosti, zarad varnosti!! pred 18 urami, KARMEN1 pravi: Jaz tudi. Ponavadi se zvrnem na mestu . Prepovedati bi morali ustavljanje, ker je zelo nevarno Šelebajzeri, ki ne znate vozit. Tudi po avtocesti zaradi lastne varnosti ne vozim hitreje kot 51 km/h. Pa tudi lažje se izogibam belim slonom. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 pred 2 urami, I30 pravi: Tole se pa zelo birokratsko bere. Ja tudi jaz smatram, da če nekaj piše na uradni spletni strani in je podpisano, da to drži in to tako kot je zapisano. Izraz v zakonu in izraz pogovorno? Tudi če je kaj zapisano "pogovorno", da bi razumeli tudi tisti povprečni ljudje, ki ne berejo vsak dan 73 strani zakonov, mora biti pisano tako, da ni možno napak razumeti. V nasprotnem gre za šalabajzarstvo, česar pa pri državnih službah ne bi smelo biti, saj jih drago plačujemo da so strokovne in brez napak! Zakaj je moderen tovornjak ali avtobus z vsemi tehnološkimi pritiklinami pri tej hitrosti manj varen od avtomobila?Sem že večji roman napisal, pa zbrisal in postavljam zaenkrat le enostavno vprašanje. Kot strokovnjak, boš vedel odgovoriti. Ali lahko izraz "neprilagojena hitrost" razumeš oziroma si interpretiraš drugače od izraza v zakonu "voznik mora hitrost in način vožnje prilagoditi ..." ? Si kdaj vozil 40 tonski tovornjak, širine 2,5 m oziroma še nekoliko več, višine 4,0 m oziroma še nekoliko več in dolžine 16,5 m oziroma še nekoliko več ? Mogoče je pa ta omejitev hitrosti za posamezne skupine vozil zaradi varnosti nas vseh. pred 2 urami, thumper pravi: še dobro da imamo tebe in tvoje kompanjone, da se kdaj tudi zjokamo drugače bi umrli od smeha ..žalostno toda resnično.. zase vem da nisem poučen , kaj točno je navedeno v določenih členih raznih zakonov in predpisov ,ki urejajo uradno navajanje podatkov s strani državnih služb na uradnih straneh.. zase boš pa ti povedal .. bi pa pričakoval da se morajo navedbe na uradni strani skladati tako pisno kot pravno s tistim , kar je napisano v zakonih.. in ja - če ni tako se po slovensko temu reče zavajanje na uradni internetni strani državne službe. pa če ti še tako pišeš o "teorijah zarote" .. pa dej a bi se ti lahko posvetil tistim stvarem , ki ti gredo super od rok in pri katerih se ti tukaj klanjamo in ti izražamo podporo ?? ker si s pisanjem na tak način ko resno ponižuješ in podcenjuješ nekatere tukaj na forumu ne delaš pozitivne usluge .. in ker s svojimi navedbami ,podtikanji in neresnicami negiraš samega sebe kot enega boljših diplomiranih psihologov iz vrst policije .. takoj ko ti zmanjka niti začneš obklada druge s pridevki ali neprimernimi frazami ..če ne drugega se to ne spodobi v neki normalni forumski konverzaciji .. ampak ker si to ravno ti si ne bom dovolil enakega odnosa z moje strani kot to delaš ti.. verjemi - ne moreš me potegniti na tako nizek nivo kot bi si to mogoče želel ti.. v resnici ne sežeš tako nizko kot lahko jaz .. pa tega ne boš imel priložnosti nikoli izkusiti tukaj ... ocena tvojega odnos do soforumašev , ki se s tvojimi navedbami ne strinjamo - nagativna .. Vse v zvezi internetne strani Policija.si naslavljaj na njihov kontakt. Verjamem, da ti bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. Se pa postavlja vprašanje ali si dovolj moškega za kaj takšnega. Verjamem, da ti bodo obrazložili vse v zvezi zavajanja na internetni strani Policija.si, zaradi česar si moraš vzeti čas, da lahko mene sprašuješ stvari, katere ti bodo razložili tisti, kateri so jih tako napisali. Ampak spet; si dovolj moškega za postaviti vprašanje preko kontakta na internetni strani Policija.si ? Uživaj. Medtem bom pa sam iskal novo snov za zavajanje nevednega ljudstva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se