Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 4 minutami, Borutt pravi:

Saj sem ti napisal, da prilepi kakšen člen, da ne boš utrujen od dolgega tipkanja.  

a zdej te pa zame skrbi?? dej nehi no ..naj vas skrbi za dobrobit slovenskih državljanov ter mir in poštenje v naši državi ..aja to je pa zelo težko ja..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomoje so ga pa hotl testirat na drogo pa jih je poslou u tri pizde kosmate... drgac tako visoka kazen neb mogla bit... 5 jurjou kun wtf :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, thumper pravi:

a zdej te pa zame skrbi?? dej nehi no ..naj vas skrbi za dobrobit slovenskih državljanov ter mir in poštenje v naši državi ..aja to je pa zelo težko ja..

Saj ta moja skrb za tvoje utrujajoče tipkanje je skrb za dobrobit slovenskega državljana. Ti jaz najdem kakšen člen, da ne boš preveč utrujen  ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Rogerg pravi:

Pomoje so ga pa hotl testirat na drogo pa jih je poslou u tri pizde kosmate... drgac tako visoka kazen neb mogla bit... 5 jurjou kun wtf :ninja:

Romun pa še čudno se je vedel, sumljivo vozilo... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Borutt pravi:

Če smo v Evropi, še ne pomeni, da državne meje ne obstajajo več.  

Je pa vedno tako, da vsakega kršitelja motijo kršitve ostalih. 

navadno posploševanje.. večino slovenskih državljanov vključno mene si s to tvojo trditvijo označil za kršitelje zakona o prehodu državne meje .. 

pred 6 urami, Borutt pravi:

Saj ta moja skrb za tvoje utrujajoče tipkanje je skrb za dobrobit slovenskega državljana. Ti jaz najdem kakšen člen, da ne boš preveč utrujen  ?

ni problem v prstih ..oči so me začele bolet ko vidim , da vam je sla po denarju večja od želje po redu in miru ..

pa od hinavščine me tudi bolijo ker dvomim , da ti je uspelo spremeniti svoje osebno mnenje v treh tednih :

drgač pa g.doktor splošne medicine in psihiatrije - da se ne boste pretegnu ob razmišljanju kaj se dogaja z mojim zdravjem sem kar sam odkril od kje vse te moje tegobe in bolečine - od tam od koder lahko :P :

920986.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, thumper pravi:

navadno posploševanje.. večino slovenskih državljanov vključno mene si s to tvojo trditvijo označil za kršitelje zakona o prehodu državne meje .. 

ni problem v prstih ..oči so me začele bolet ko vidim , da vam je sla po denarju večja od želje po redu in miru ..

pa od hinavščine me tudi bolijo ker dvomim , da ti je uspelo spremeniti svoje osebno mnenje v treh tednih :

drgač pa g.doktor splošne medicine in psihiatrije - da se ne boste pretegnu ob razmišljanju kaj se dogaja z mojim zdravjem sem kar sam odkril od kje vse te moje tegobe in bolečine - od tam od koder lahko :P :

920986.jpg

Še enkrat preberi, ker te očitno boli nekaj med ušesi. 

Verjetno so že vsi spregledali to tvoje nabijanje in zavajanje. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Rogerg pravi:

Se ti zdi da bi podpiral vožnjo pod vplivom droge :slap:....take bi vse zaprl istto kot pijane!!!

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sj nism reku tega... loh si pa trmast in odklonis test ker vidis da te jebejo za bv  in jim se mal odgovarjas itd... pa si u riti... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Rogerg pravi:

Sj nism reku tega... loh si pa trmast in odklonis test ker vidis da te jebejo za bv  in jim se mal odgovarjas itd... pa si u riti... 

Predvsem sem jim odgovarjal tako ,da bi bilo bolje da sem tih ......sam kaj k ne morem .....

12038359_10208032304837943_2382950725609233396_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Borutt pravi:

Še enkrat preberi, ker te očitno boli nekaj med ušesi

Verjetno so že vsi spregledali to tvoje nabijanje in zavajanje. 

glede na tvoje strokovne ekspertize me tam nima kaj bolet .. ali se mogoče motiš?

drugače sem ti pa napisal, da se ti ni treba naprezat z diagnozami .. če ne drugega imaš veliko bolj pametnega dela za katerega si strokovno usposobljen ..

verjetnost ni ne dejansko stanje in ne dokaz .. je samo neko imaginarno ugibanje.. drugače jih pa vprašaj pa boš videl odziv .. nisi dojel same poante slikce ane - ti bom pisno obrazložil : " boli me k***c .. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce majo pa tako visoko kazn samo zarad zalitve oz neprimernega obnasanja... :ninja:  oz zdej naprej sam se kimat, ja guspod pulicist res je, prou mate :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Rogerg pravi:

Ce majo pa tako visoko kazn samo zarad zalitve oz neprimernega obnasanja... :ninja:  oz zdej naprej sam se kimat, ja guspod pulicist res je, prou mate :D

Res ne vem zakaj bi tu razlagal kaj in kako , imaš ZS in če te neznansko zanima ti tam odgovorim . In za vse ostale kršil sem zakon in bil sankcioniran , prekršek , ki sem ga naredil mi ne očita vožnje pod vplivom ničesar ker drugače ne bi mogel nadaljevati vožnje ane brihtulini? 

Prekršek ki sem ga narredil pa je banalen in zaradi tegqa sem se tudi začel vesti neprimerno......

Ustavljajte vi rajši naprej policijo a dokler ima policija Borutta ki je Chuck Norris med policaji je neustavljiva :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se tiče policajev in njihove stavke ti vse pove dejstvo, da je bil njihov glavni vzvod pritiska na vlado: pa ne bomo več keša na cestah nabirali, če nam ne zvišate plač.

Zato jim pa pravimo inkasanti, ker bodo od sedaj naprej (kot so tudi prej) pridno izpolnjevali navodila šefov (ti pa od svojih šefov oziroma sluzastih politikov) in izpolnjevali dnevno kvoto kazni za filanje soda brez dna - proračuna. Vemo vsi kam se postavljajo v takih primerih: skrivajo ob table za konec naselij, ko že 200m ni nobene hiše več in podobna mesta, kjer realne nevarnosti ni. Ob šolah jih ne vidim z radarjem nikoli.

Potem ugotoviš, da so te 2x obrali: prvič za svoje plače (grejo od davkov nas, ki proizvajamo dodatno vrednost, torej zaposlenih v gospodarstvu in uslužnih dejavnostih), nato te pa še za "prekršek" oglobi. In potem se še čudijo, da jih ljudje nimajo radi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kazni sploh ne bi smele biti proračunska postavka, zato se pa pleni na ta način, "načrtuje" prihodek, lovi lahek plen, podobna zgodba kot poskus z MB radarji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene res zanima ce bom dobil pozdrave od mestnega redarstva iz zaloske, ker sem vozil 60kmh cez krizisce(raje se kaksen km manj). :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, ukica pravi:

Mene res zanima ce bom dobil pozdrave od mestnega redarstva iz zaloske, ker sem vozil 60kmh cez krizisce(raje se kaksen km manj). :D

Objestnež :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Snecer pravi:

Romun pa še čudno se je vedel, sumljivo vozilo... :)

registrska tablica je vsega kriva!!!!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

45 minutes ago, DinDiin said:

Zaloska je dolga, lahko si bil extremno nevaren mimo sole s to brzino :)

Mimo Jurmana :D 

36 minutes ago, Kmet2 said:

Objestnež :P

Cakam da me pridejo iskat. :twak:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Snecer said:

Kazni sploh ne bi smele biti proračunska postavka, zato se pa pleni na ta način, "načrtuje" prihodek, lovi lahek plen, podobna zgodba kot poskus z MB radarji.

V večini držav, so, zakaj pri nas ne bi bile?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še bolj žalostno je pa to, da namen kazni ni niti varnost v prometu.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, Snecer said:

ker to ni namen kazni

Ni namen, vseeno koristi proračunu. Saj zdaj, ko kazni ni bilo, se je videlo kako se vozi po Sloveniji. Če te ne udari po žepu, ne pomaga. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nerazsipništvo in ne korupcija bi močno koristilo proračunu. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, motolover pravi:

Ni namen, vseeno koristi proračunu. Saj zdaj, ko kazni ni bilo, se je videlo kako se vozi po Sloveniji. Če te ne udari po žepu, ne pomaga. 

cela jeba od jajcanja je bila ... povprečna hitrost v moji okolici je padla za 10 km/h .. le divjaki in norci so prišli bolj do izraza - pa niso nič bolj noreli kot prej .. manj smerokazov , več neprižganih luči , več nedelujočih pozicijskkih luči , več telefonov , sendvičev in šmink .. kar se teh zadnjih postavk tiče tudi pred stavko noben iz policije ni polagal posebne pozornosti na te kršitve..

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!