Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

Pravkar, SF pravi:

Ja, ni predpisane zimske opreme, pove pa Borut tudi to, da te policist lahko v primeru, če oviraš promet in se ne umikaš ko se za teboj nabere kolona, izloči iz prometa, kar je seveda tudi smiselno in pravično... 

v bistvu bi bilo ppošteno da bi se vsi umikali kot je po zakonu, ampak večkrat je to odvisno od fillinga ki ga ima voznik ovirajočega vozila. Kak traktor se za boga ne umakne....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, SF pravi:

Ja, ni predpisane zimske opreme, pove pa Borut tudi to, da te policist lahko v primeru, če oviraš promet in se ne umikaš ko se za teboj nabere kolona, izloči iz prometa, kar je seveda tudi smiselno in pravično... 

Lepo je in spodobi se.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, HD-Dyna pravi:

Res včasih pričakujemo preveč od Borutta, razumljivo, da nam podaja odgovore "okruglo pa na čoše"....

Za take odgovore, kot bi jih nekateri želeli, je potrebno ponavadi drago plačati odvetnika :blush:

rabi Borutt kot civil odvetnika , da napiše svoje strinjanje ali nestrinjanje s črtami na rakitni? ali hočeš povedati , da kot uniformiran policist rabi odvetnika ..ali da v civilnem času zastopa policijske barve na motosvetu pa ne sme izaziti svojega civilnega mnenja?

pred 7 urami, Dr_Jakob pravi:

Torej če smo mi na mopedih in na polno sneži, mi se temu primerno cijazimo ko polži. Kar se zakonske podlage tiče, nam ne morejo težit z oviranjem prometa?

pred 2 urami, SF pravi:

v snegu je "primerno mesto za umik" spet kar relativen pojem .. v kup snega na postaji ne boš zaril , ker potem ne boš prišel ven..

najboljša izogibališča so pri gostilnah ..no saj tam stojijo ponavadi tudi policisti..samo smerokaz moraš imeti prižgan preden te on opazi..

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, thumper pravi:

najboljša izogibališča so pri gostilnah ..no saj tam stojijo ponavadi tudi policisti..samo smerokaz moraš imeti prižgan preden te on opazi..

Brezdvoma spljoh!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, thumper pravi:

rabi Borutt kot civil odvetnika , da napiše svoje strinjanje ali nestrinjanje s črtami na rakitni? ali hočeš povedati , da kot uniformiran policist rabi odvetnika ..ali da v civilnem času zastopa policijske barve na motosvetu pa ne sme izaziti svojega civilnega mnenja?

v snegu je "primerno mesto za umik" spet kar relativen pojem .. v kup snega na postaji ne boš zaril , ker potem ne boš prišel ven..

Glede na vse sranje, ki ga mora brati, se naj pa še opredeli enozložno? Saj je razložil... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, schwantz pravi:

Glede na vse sranje, ki ga mora brati, se naj pa še opredeli enozložno? Saj je razložil... 

razložil je marsikaj samo tega ne kako se sam osebno opredeljuje do dotičnega stanja na rakitni.. navkljub nekajkratnemi neizpodbitno direktnemu vprašanju - to kaj je pa "direktno" odgovoril z "ali" je pa otročje in nevredno navadnega uporabnika foruma kamoli osebe , ki dela na mestu z "uradnimi pooblastili" .. 

s tem se pokaže tudi pravi obraz odnosa policije v celoti do državljanov..problem je veliko globlji kot samo odnos enega od registriranih uporabnikov foruma .. 

ko pa nekajkrat napiše , da je naslovil vprašanje na odgovorne in da ne bo odgovoril do takrat , ko bodo oni odgovorili njemu pa je le-to vredno samo pomilovanja ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, thumper pravi:

ko pa nekajkrat napiše , da je naslovil vprašanje na odgovorne in da ne bo odgovoril do takrat , ko bodo oni odgovorili njemu pa je le-to vredno samo pomilovanja ..

Recimo, da ne zna glih vsak člen zakonodaje na pamet in je povprašal, kje odgoorni vidijo zakonsko podlago za tiste črte in bo pol komentiral.

Ne vem kakšna imajo navodila, predvidevam pa, da jim ni dovoljeno komentirat v stilu, to je vse bedarija, pa kako so vsi nadrejeni  glupi.

A ti javno objavljaš kakšen bedak je tvoj šef in ostali v tvoji firmi?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Frenk 67 pravi:

Recimo, da ne zna glih vsak člen zakonodaje na pamet in je povprašal, kje odgoorni vidijo zakonsko podlago za tiste črte in bo pol komentiral.

Ne vem kakšna imajo navodila, predvidevam pa, da jim ni dovoljeno komentirat v stilu, to je vse bedarija, pa kako so vsi nadrejeni  glupi.

A ti javno objavljaš kakšen bedak je tvoj šef in ostali v tvoji firmi?

še enkrat : ne zanima me kaj in kako si mislijo njegovi nadrejeni , kakšni so in kakšno vodico po britju uporabljajo ..dol mi visi za njih..

in še enkrat : zanima/lo me (je) samo njegovo osebno mnenje ..izključno samo njegovo osebno ! ki pa ga zgleda nima ali pa ne sme objaviti.. kaj si pa mislim o njegovih "odgovorih" in kakšen odnos je

do ostalih na forumu na podlagi takih odgovorov - pa sem tudi že napisal..  je sedaj jasno? pa brez zamere ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bogi borut...kaj ga hecate....kar se mene tiče daje zelo koristne informacije...

Kar se nadrejenih tiče tak pač je!V Jugoslaviji je moral miličnik na displinsko,ker je žena bila na cerkveni poroki,kot svojega otroka nikakor ni smel krstiti...ja lepo je bilo v Jugoslaviji al...HAHA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, sesir pravi:

Bogi borut...kaj ga hecate....kar se mene tiče daje zelo koristne informacije...

Kar se nadrejenih tiče tak pač je!V Jugoslaviji je moral miličnik na displinsko,ker je žena bila na cerkveni poroki,kot svojega otroka nikakor ni smel krstiti...ja lepo je bilo v Jugoslaviji al...HAHA

Ja pa dobili so službena stanovanja in bili v penziji pri 50-tih. Jim je bilo pa res hudo v Jugi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

http://www.zdravo-slovenija.com/new-blog/2016/11/18/tara-razkritje-orgije-medicinske-korupcije

Me zanima kaj bo predstavnik spesnil  . Namreč v članku je eno vprašanje in ugotovitev, podobna, če ne ista, mojim v tej temi ..... @Borutt  , mogoče kakšen komentarček ...Če si boste vzeli 2 min , je v članku lepo napisan en odstavek o delu policije ,to kat trobimo v tej temi .........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men zanimivo,da recimo policija ne preganja novinarjev in ljudi,ki javno lažejo v kamero!Glih danes primer po SLO1

Predstavnica staršev šole v MB lagala,da so učenci pričakovali seveda željno "begunce" v enih medijih sirijci,ki so morali preko pet varnih držav v Slovenijo,da jih mi preživljamo po drugih imigranti iz Alžirije....

Je nacionalka v taki katastrofi z tako nesposobnimi novinarji,da ne premorejo toliko iq,da bi vedeli,da nekaj kar ne veš se ne moreš veseliti!!!

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Kmet2 pravi:

http://www.zdravo-slovenija.com/new-blog/2016/11/18/tara-razkritje-orgije-medicinske-korupcije

Me zanima kaj bo predstavnik spesnil  . Namreč v članku je eno vprašanje in ugotovitev, podobna, če ne ista, mojim v tej temi ..... @Borutt  , mogoče kakšen komentarček ...Če si boste vzeli 2 min , je v članku lepo napisan en odstavek o delu policije ,to kat trobimo v tej temi .........

Ti bom še enkrat napisal; v policiji je več različnih služb, katere so zadolžene za različna področja. In jaz nisem zadolžen za reševanje gospodarskega kriminala, kot ni kriminalist zadolžen za reševanje prometnih nesreč. 

Bo dovolj razumljivo ? Svoje vprašanje naslovi na odgovorne za reševanje takšnih zadev in sicer na službo kriminalistične policije oddelek za gospodarsko kriminaliteto. Kontaktni so na internetni strani policije.

Saj vem, da ti odgovor ne bo všeč. Ampak, tako je. Saj tudi ti ne vodiš vašega podjetja, temveč si samo delavec, kot jaz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

razlika je samo v tem , da mi z lastnimi rokami ustvarjamo dobiček , ki ga potem javne službe požrejo in iz njega naredijo samo drek .. mlakar je car..

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, Kmet2 said:

Me zanima kaj bo predstavnik spesnil. Namreč v članku je eno vprašanje in ugotovitev, podobna, če ne ista, mojim v tej temi... @Borutt  , mogoče kakšen komentarček ... Če si boste vzeli 2 min , je v članku lepo napisan en odstavek o delu policije ,to kat trobimo v tej temi .........

Evo, tole je napisano med komentarji pod člankom, ki si ga prilepil :D.

Borut 2 months ago

Kdaj se bo torej zacelo pogovarjati o javnem sektorju bolj precizno? Izlocimo in izobcimo take, o katerih je govora v tem clanku, nesposobne zaposlene na upravnih enotah in obcinah, ki ne znajo spisati odlocbe v zakonitem roku, ko spisejo odlocbo s kopico malomarnih napak, zaradi cesar postopek traja in traja, tebi pa so na ta nacin krsene pravice. Univerzitetni profesorji z mastnimi dodatki, razni obcinski referenti, ki pridejo kofetkat v sluzbo, mnogi zdravniki, ki namesto, da bi bili ob 7h v ordinacini, vanjo majavo vstopijo ob 7.45, nesposobni direktorji javnih zavodov, socialnih ustanov ... Zakaj so medicinske sestre, vojaki, navadni policisti, vzgojiteljice, osnovnosolski ucitelji, gasilci v istem kosu z nastetimi?

Po mojem je tale Borut kar zadel bistvo, tako kot je @Borutt po mojem lepo pojasnil kdo bi moral kaj delati v Policiji (pa očitno to ne drži vedno - vsaj pri kriminalistični policiji - prometni policisti pa očitno dobro delajo, ker se o njih tlele govori samo v superlativih -> bravo @Borutt -> ob tej priliki bi ti samo povedal, da sem se prepričal, da bom motor vrgel po tleh pod tvojim nadzorstvom (stožci pa to :(), ker vem, da mi bo to prišlo prav na dolgi rok. Se veselim tvoje pomoči pri postajanju Rossi, ko vozi skozi bokse).

Ajd!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, GoBobi pravi:

...

@Borutt -> ob tej priliki bi ti samo povedal, da sem se prepričal, da bom motor vrgel po tleh pod tvojim nadzorstvom (stožci pa to :(), ker vem, da mi bo to prišlo prav na dolgi rok. Se veselim tvoje pomoči pri postajanju Rossi, ko vozi skozi bokse).

Ajd!

Ok. Bom naročil dodatne bale sena. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, Borutt said:

Ok. Bom naročil dodatne bale sena. 

Ah, to je pa se zmer boljs pasulj. No kakor komu paše.:jezik:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 10. 1. 2017 at 7:16, thumper pravi:

No men se zdi pohvalno,da bo celo naslovil vprašanje...tega vsaj jz nisem sposoben..si ti? In če si zakaj že nisi?

Ker men se zdi,da glede nato,da vsi vemo,da je policist ne more kar tak nekaj kar tisti trenutek misli pisat.niso vsi kot naši levi mediji.Mogoče pod drugim imenom,da kne vemo,da to piše policist..Sploh pa en sam policist ne more nič narediti v tej situaciji razen sebi nakopati kako disciplinsko...sicer ne vem kako je danes...V Jugi je moral policist za "malenkost" na disciplinsko

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 urami, Borutt pravi:

Ti bom še enkrat napisal; v policiji je več različnih služb, katere so zadolžene za različna področja. In jaz nisem zadolžen za reševanje gospodarskega kriminala, kot ni kriminalist zadolžen za reševanje prometnih nesreč. 

Bo dovolj razumljivo ? Svoje vprašanje naslovi na odgovorne za reševanje takšnih zadev in sicer na službo kriminalistične policije oddelek za gospodarsko kriminaliteto. Kontaktni so na internetni strani policije.

Saj vem, da ti odgovor ne bo všeč. Ampak, tako je. Saj tudi ti ne vodiš vašega podjetja, temveč si samo delavec, kot jaz.

vprašanje sem zastavil tebi , ker si pameten v vsem kar se dogaja v policiji , večkrat  , ko si repliciral v stilu ti pa veš itd o zadevah v katerih tvoja pozicijav služba nima nič. Res ne vem zakaj se potem oglašaš ...takoj povej , ne pa to povedat samo takrat , ko nimaš več kam na svoj mlin zapeljat debate .........se pravi muca papala jezik , te bom spomnil na ta tvoj post , ko boš naslednjič pametoval o zadevi ki ni v pristojnosti prometne policije !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, sesir pravi:

No men se zdi pohvalno,da bo celo naslovil vprašanje...tega vsaj jz nisem sposoben..si ti? In če si zakaj že nisi?

Ker men se zdi,da glede nato,da vsi vemo,da je policist ne more kar tak nekaj kar tisti trenutek misli pisat.niso vsi kot naši levi mediji.Mogoče pod drugim imenom,da kne vemo,da to piše policist..Sploh pa en sam policist ne more nič narediti v tej situaciji razen sebi nakopati kako disciplinsko...sicer ne vem kako je danes...V Jugi je moral policist za "malenkost" na disciplinsko

no no v jugi so imeli proste roke in si jih dobil po pič..... brez posledic za njih , tepli so nas v bunkerjih(sem zaslužil nič ne rečem ) , potem smo podpisovali da smo padli itd .......samo so bili pa ljudine , ne pičk.... kot danes  ko je edino kar zna , pisat položnice ......koliko motorjev so našli v zadnjem letu , ki so bili odtujeni? Ne vrjamem ,da sploh kdo dela na tem , jih je premalo ......tako pišejo tu :lol1:

Ne vem če se spomniš ko so odtujili en moped , bila revolucija na FB itd , ljudje so ga našli , tisti , ki jih plačujemo za to pa .........že ko pride na ogled kraje ti med vrsticami  ponavadi  pove ,da se sprijazni z praznino v listnici .......ker jih je premalo ......

Predvčerajšnjim se mi zdi,  me je nekdo ruknil na parkirišču , policaje sem čakal cca 20min , korektni ,dokaj hitri za razmere v prometu . Ko mi naredijo zapisnik v svojo beležko se majster gladko malo s telefonom v roki odpelje in pogovarja .............to so vzorniki v prometu  in to so policisti , ki bojo v naslednjem križišču morili delavca z mezdo za plačilo globe ker je telefoniral med vožnjo ,.......ej cepci , prvo pred svojim pragom pometet , potem pa rajo naganjat ........in vse kar se odraža v prometu , nestrpnost ,debilnost jer odraz tistih  ki vodijo in peljejo to karavano v propad.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 55 minutami, Kmet2 pravi:

vprašanje sem zastavil tebi , ker si pameten v vsem kar se dogaja v policiji , večkrat  , ko si repliciral v stilu ti pa veš itd o zadevah v katerih tvoja pozicijav služba nima nič. Res ne vem zakaj se potem oglašaš ...takoj povej , ne pa to povedat samo takrat , ko nimaš več kam na svoj mlin zapeljat debate .........se pravi muca papala jezik , te bom spomnil na ta tvoj post , ko boš naslednjič pametoval o zadevi ki ni v pristojnosti prometne policije !

Saj nisem mislil, da boš razumel. Spet. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, Kmet2 pravi:

no no v jugi so imeli proste roke in si jih dobil po pič..... brez posledic za njih , tepli so nas v bunkerjih(sem zaslužil nič ne rečem ) , potem smo podpisovali da smo padli itd .......samo so bili pa ljudine , ne pičk.... kot danes  ko je edino kar zna , pisat položnice ......koliko motorjev so našli v zadnjem letu , ki so bili odtujeni? Ne vrjamem ,da sploh kdo dela na tem , jih je premalo ......tako pišejo tu

Ne vem če se spomniš ko so odtujili en moped , bila revolucija na FB itd , ljudje so ga našli , tisti , ki jih plačujemo za to pa .........že ko pride na ogled kraje ti med vrsticami  ponavadi  pove ,da se sprijazni z praznino v listnici .......ker jih je premalo ......

Predvčerajšnjim se mi zdi,  me je nekdo ruknil na parkirišču , policaje sem čakal cca 20min , korektni ,dokaj hitri za razmere v prometu . Ko mi naredijo zapisnik v svojo beležko se majster gladko malo s telefonom v roki odpelje in pogovarja .............to so vzorniki v prometu  in to so policisti , ki bojo v naslednjem križišču morili delavca z mezdo za plačilo globe ker je telefoniral med vožnjo ,.......ej cepci , prvo pred svojim pragom pometet , potem pa rajo naganjat ........in vse kar se odraža v prometu , nestrpnost ,debilnost jer odraz tistih  ki vodijo in peljejo to karavano v propad.....

Ja pa seveda smo jih kdaj dobili po p...sam samo enkrat res brez veze,saj sem bil med pretepom na wc in glih ko prišla policija stopil iz njega...policist me je "strokovno zabil v zid in poizkusil trdoto mojih ledvic......in po mojem mnenju bolj vzgojno od položnice,ki jih dokler nisi zaposlen tak starši plačujejo al kako?

Če misliš yamaho od delta team krško v LJ se ja in to dobro...kradljivca najdla hitra intervencija na facebook...in tako je tudi policija imela lažje delo in zelo hitro prejela lopova...

Oni imajo zgovor...imajo služben mobitel,ne več toki voki...plus oni so ja tako sposobni vozniki,da lahko sledijo nevarnega voznika,ki ogroža druge z še večjo hitrostjo...saj veste če zadaj voziš moraš " vedno"divjati,da slediš voznike pred seboj!

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, sesir pravi:

Ja pa seveda smo jih kdaj dobili po p...sam samo enkrat res brez veze,saj sem bil med pretepom na wc in glih ko prišla policija stopil iz njega...policist me je "strokovno zabil v zid in poizkusil trdoto mojih ledvic......in po mojem mnenju bolj vzgojno od položnice,ki jih dokler nisi zaposlen tak starši plačujejo al kako?

Če misliš yamaho od delta team krško v LJ se ja in to dobro...kradljivca najdla hitra intervencija na facebook...in tako je tudi policija imela lažje delo in zelo hitro prejela lopova...

Oni imajo zgovor...imajo služben mobitel,ne več toki voki 

a tako .....sej pravim , posranci so nam naredili dve slovenije .......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!