Kmet2 Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 Joker, maus, GoBobi in 4 others 5 2
thumper Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 peresno lahek v svoji klasi.. lahkotnost in okretnost r klase .. BIF in maus 2
maus Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 pred eno uro, Kmet2 pravi: ...... tale je sigurno zagovornica enakopravnosti med spoloma ... pol se pa tko matra ... itak da nismo enakopravni ... ona ga nima, lahko ga pa dobi bojc84 in vandrovec 1 1
Borutt Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 http://www.primorske.si/kronika/Okretni-z-novimi-zverinami Yoghurt in ALEŠ M 2
DAMI34 Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 pred 3 minutami, Borutt pravi: http://www.primorske.si/kronika/Okretni-z-novimi-zverinami ne zgledajo slabo. Vsekakor bo rit vesela
gretzky Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 pred 8 urami, Borutt pravi: http://www.primorske.si/kronika/Okretni-z-novimi-zverinami A to se avtor članka malo norca dela? Zverine? Beemvejevi lepotci?
maus Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 pred 11 urami, Borutt pravi: http://www.primorske.si/kronika/Okretni-z-novimi-zverinami naslou je mau ćudn ... če bi hotl met zverine, bi moral met ninđe sicer sem pa nekje slišal, da bodo meli BMW autote - provide VS800 1
tomash Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 pred 12 urami, Borutt pravi: http://www.primorske.si/kronika/Okretni-z-novimi-zverinami Jim privoščim. Edina škoda pri teh fantih je, da so policaji. maus 1
thumper Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 saj so na sliki popolna ekipa..dva kulturna , blondinka , trebušnjak in dva poraščena japija .. tomash, gretzky in maus 1 2
ukica Objavljeno November 28, 2017 Opozori Objavljeno November 28, 2017 No no, jaz jim kar privoscim nove motorje.. stari so bili res zdrajsani, uporabljeni, verjetno ze 10x amortizirani. Prvoscm jim tud nove bmwje(provide). Raje vidim da se oni vozijo v takem voznem parku kot da presezek denarja ponikne neznano kam. Pa srecno in upam da boste imeli cim manj dela. C eagle, maus, sesir in 1 other 4
maus Objavljeno November 29, 2017 Opozori Objavljeno November 29, 2017 pred 7 urami, ukica pravi: No no, jaz jim kar privoscim nove motorje.. stari so bili res zdrajsani, uporabljeni, verjetno ze 10x amortizirani. Prvoscm jim tud nove bmwje(provide). Raje vidim da se oni vozijo v takem voznem parku kot da presezek denarja ponikne neznano kam. Pa srecno in upam da boste imeli cim manj dela. da nau pomote ... tudi jaz jim privoščim naj se vozijo okol .. ampak ne tm k js, čeprav se vozim po predpisih tomash, sesir, DAMI34 in 3 others 2 4
gusar Objavljeno November 29, 2017 Opozori Objavljeno November 29, 2017 Lohka teb k se voziš po svojih predpisih gretzky, maus in C eagle 3
MdAzz Objavljeno November 30, 2017 Opozori Objavljeno November 30, 2017 Tale polcaj z videa bi mogu to tkole: https://www.youtube.com/embed/4bs3zYAePxE
RobiRoberto Objavljeno December 1, 2017 Opozori Objavljeno December 1, 2017 Kako pa v križišču z rdečo lučjo na semaforju ?
Kmet2 Objavljeno December 30, 2017 Opozori Objavljeno December 30, 2017 bajkr88, MitcH', VS800 in 3 others 2 4
Borutt Objavljeno Januar 6, 2018 Opozori Objavljeno Januar 6, 2018 (popravljeno) . Popravljeno Januar 6, 2018. Popravil Borutt
maus Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 varnost je boljša https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/90974-prometna-varnost-v-2017-bolja-kot-leto-prej-a-jo-lahko-e-izboljamo-informacija-z-novinarske-konference
ukica Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 40 minutes ago, maus said: varnost je boljša https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/90974-prometna-varnost-v-2017-bolja-kot-leto-prej-a-jo-lahko-e-izboljamo-informacija-z-novinarske-konference Itak, ker jo merijo samo glede na stevilo zrtev v prejsnem koledarskem letu. Naj ruknejo ven se celotno evidenco - koliko je bilo skupno nesrec, ter koliko od tega na delovnih zaporah. Aja javna uprava.. oni imajo statistiko vrjetno se v kartotekah, saj drzava nima dovolj denarja da jim nalozijo windowse in kupijo MS Office Excel. TakeALookAround in sesir 1 1
maus Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 pred 3 minutami, ukica pravi: Itak, ker jo merijo samo glede na stevilo zrtev v prejsnem koledarskem letu. Naj ruknejo ven se celotno evidenco - koliko je bilo skupno nesrec, ter koliko od tega na delovnih zaporah. Aja javna uprava.. oni imajo statistiko vrjetno se v kartotekah, saj drzava nima dovolj denarja da jim nalozijo windowse in kupijo MS Office Excel. pomoje obstaja statistika vsaj za 20 let nazaj ... v računalnikih in mislim, da je bila tudi objavljena, samo jaz jo ta trenutek ne najdem vsako leto se objavlja taka statistika ... ampak ... jas najdem tega ne
sesir Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 (popravljeno) Za l.98 vem,da je bila objavljena...mislim 125 ali 127 mrtvih.... Popravljeno Januar 11, 2018. Popravil sesir
ukica Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 Delam s statistiko kar veliko.. excel obracam kar veliko. Kar sem povedal ze velikokrat, statistiko se zmeraj lahko prikaze na milijon in en nacin. Mene ne zanima statistika mrtvih, ampak statistika vseh nesrec in koliko je bilo od tega vsake kategorije. Ce sem se bolj tocen me zanima za tocen odsek in ovinek. Ce je za drzavo standard za varnost cim manj mrtvih bog nam pomagaj, res. Sploh pa ta statistika je pesek v oci, ce ze policisti skorj zmeraj zvalijo krivdo na soferja. DAMI34 in solorider 2
Borutt Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 pred 5 minutami, ukica pravi: Delam s statistiko kar veliko.. excel obracam kar veliko. Kar sem povedal ze velikokrat, statistiko se zmeraj lahko prikaze na milijon in en nacin. Mene ne zanima statistika mrtvih, ampak statistika vseh nesrec in koliko je bilo od tega vsake kategorije. Ce sem se bolj tocen me zanima za tocen odsek in ovinek. Ce je za drzavo standard za varnost cim manj mrtvih bog nam pomagaj, res. Sploh pa ta statistika je pesek v oci, ce ze policisti skorj zmeraj zvalijo krivdo na soferja. Glede na idiotske voznike, je skoraj čudež, da ni vsak dan 100 mrtvih. Statistika obstaja po odsekih in kilometrih. Poišči.
ukica Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 2 minutes ago, Borutt said: Glede na idiotske voznike, je skoraj čudež, da ni vsak dan 100 mrtvih. Statistika obstaja po odsekih in kilometrih. Poišči. Ker jih drugje na svetu ni? Procent debilov na cesti je povsod isti. Samo pri nas so tako represivni prijemi, zal. Pa sem videl ze nekaj sveta.. To mene spominja na kaksno privat firmi, lansko leto je poslovala super, dobicka je bila 35%. Drugo leto ga mora biti 40% drugace si pod pricakovanji. Stekas? Nekje je limit. Bom si tvoj prvi stavek sposodil: Glede na idiotske voznike, je skoraj čudež, da ni vsak dan 100 mrtvih. Glede na starost infrastrukture, je skoraj cudez, da ni vsak dan 100 mrtvih. Marcel-F in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 Itak glavni politični nabijači in vodstva organov statistiko vedno obračajo sebi v prid. Zato pa se reče: statistika je qurba Konec leta se je potrebno pohvaliti, kako se je stanje izboljšalo, kako so ukrepi zalegli bla bla bla čez 3 mesece pa je že potrebno pojokati, kako se nekaj povečuje (beri denarja primankuje) zato je potrebno uvesti višje k______i (črke vstavi sam) povečati nadzor, nove radarje, sekcijsko merjenje, več represije, celodnevne akcije in bla bla bla... poleg tega "statistika" ne upošteva da: 1. se vsakoletno povečuje procent udeležencev v cestnem prometu 2. da se starejša (beri slabši refleksi, počasnejše zaznavanje, problemi s sosočanjem z gnečo itd) prav tako stara in povečuje 3. da se na glavnih AC prometnicah bližamo maximumu obremenitve, sploh ko še tujci udarijo nanje J.a.m.e.s in Marcel-F 2
ukica Objavljeno Januar 11, 2018 Opozori Objavljeno Januar 11, 2018 (popravljeno) Pri nas je res celotna prometna infrastruktura v banani. Sam se vozim cca 3-4x na teden v Novo mesto.. rade volje bi se vozil z vlakom ter vmes se ucil/naredil kej za sluzbo ampak lepo prosim 3,5h v eno smer? Ne hvala je pa moj cas vec vreden kot 15€ bencina za tja in nazaj. Javni transport je pri nas v p.... Ce spustimo Ljubljano ter LPP. Popravljeno Januar 11, 2018. Popravil ukica
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se