sesir Objavljeno Januar 23, 2018 Opozori Objavljeno Januar 23, 2018 http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/iz-slovenije-skusal-prepeljati-ukraden-motor
DAMI34 Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 naša država bo prva, ki jih bo nabavila https://www.avto-magazin.si/novice/ford-razvija-avtonomni-policijski-avtomobil/
Quest Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 Dolgo ampak zanimivo https://www.avto-magazin.si/aktualno/policijsko-inkasantstvo-v-kraljestvu-tabel/ gretzky, nemo, gusar in 2 others 5
Primosio Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 7 minutami, Quest pravi: Dolgo ampak zanimivo https://www.avto-magazin.si/aktualno/policijsko-inkasantstvo-v-kraljestvu-tabel/ Ampak, če strateški ukrepi prinesejo dejanski, izmerjen učinek na prometno varnost (npr. zmanjšanje smrtnih žrtev), kaj je narobe s tem? Vsaka organizacija ima vodstveni kader, ki mora s strategijo povedati delavcem, kako je treba delati. Ne poznam fabrike, kjer bi bila trenutna dnevna proizvodnja stvar odločitve posameznega delavca.
DAMI34 Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 7 minutami, Primosio pravi: Ampak, če strateški ukrepi prinesejo dejanski, izmerjen učinek na prometno varnost (npr. zmanjšanje smrtnih žrtev), kaj je narobe s tem? Vsaka organizacija ima vodstveni kader, ki mora s strategijo povedati delavcem, kako je treba delati. Ne poznam fabrike, kjer bi bila trenutna dnevna proizvodnja stvar odločitve posameznega delavca. Sicer je karikiran članek, ampak zelo jasen. 1. dlje od excela še niso prišli 2. prekrški se ne prilagajajo tabeli, kvečjemu obratno 3. neskončne zgube ur za birokaracijo gretzky, C eagle in Quest 3
C eagle Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 (popravljeno) 4 hours ago, Quest said: Dolgo ampak zanimivo https://www.avto-magazin.si/aktualno/policijsko-inkasantstvo-v-kraljestvu-tabel/ To pomeni, da če poznam Teodorja, Danico in Pepeta, mi oni lahkio prišepnejo, kdaj so izpolnili kvoto in potem se lahko gremo "gas do daske", "piči ga Lojz" in podobne.... Popravljeno Januar 31, 2018. Popravil C eagle gretzky in Quest 2
DAMI34 Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 13 minutami, C eagle pravi: To pomeni, da če poznam Teodorja, Danico in Pepeta, mi oni lahkio prišepnejo, kdaj so izpolnili kvoto in potem se lahko gremo "gas do daske", "piči ga Lojz" in podobne.... ne, poznat moraš prave organe in sodnike. Aja pa tut prave barve moraš bit trebor 1
tomash Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 Se mi še sanjalo ni v katerem grmu tiči zajec. Sedaj jih razumem. Zase se bojijo. Prezir je vse večji. gretzky 1
IZTOK Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 Hja tako je tole. Bo kar držalo. Jaz poznam enega Vincenca, ki ni jebal sistema in je delal po svoje. Podajali so si ga iz postaje na postajo, pa malo na mejo itd. Napredoval ni skoraj nič. In ker ga vsak včasih userje, so raznima Danicam in podobnim, ki so bili ubogljivi tudi pogledali skozi prste, njemu pa so za vsako pritožbo občana ali nadrejnega pripisali črno piko. In ko jih je bilo dovolj, je pristal v Ljubljani kot policist vratar na generalni upravi policije do penzije, kakšnih 5 let. Plača na tem delovnem mestu ravno ni ista kot če napreduješ ... gretzky in sesir 1 1
Borutt Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 pred 3 urami, tomash pravi: Se mi še sanjalo ni v katerem grmu tiči zajec. Sedaj jih razumem. Zase se bojijo. Prezir je vse večji. Šele sedaj si dokazal, da se ti ne sanja. In tako bo ostalo. pred 3 urami, IZTOK pravi: Hja tako je tole. Bo kar držalo. Jaz poznam enega Vincenca, ki ni jebal sistema in je delal po svoje. Podajali so si ga iz postaje na postajo, pa malo na mejo itd. Napredoval ni skoraj nič. In ker ga vsak včasih userje, so raznima Danicam in podobnim, ki so bili ubogljivi tudi pogledali skozi prste, njemu pa so za vsako pritožbo občana ali nadrejnega pripisali črno piko. In ko jih je bilo dovolj, je pristal v Ljubljani kot policist vratar na generalni upravi policije do penzije, kakšnih 5 let. Plača na tem delovnem mestu ravno ni ista kot če napreduješ ... Točno tako. sesir 1
exclan Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 Borutt dva vprasanja; 1. Kaj se zgodi policaju ki ne uboga ozirom ne izdaja ukrepe visje istance. 2. A je vse kar je bilo napisano res? ni potrebe po da ali ne odpisi v tvojem slogu za tiste ki bodo razumeli.
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 39 minutami, exclan pravi: Borutt dva vprasanja; 1. Kaj se zgodi policaju ki ne uboga ozirom ne izdaja ukrepe visje istance. 2. A je vse kar je bilo napisano res? ni potrebe po da ali ne odpisi v tvojem slogu za tiste ki bodo razumeli. 1. Disciplinski ukrep. 2. Vse je res. IZTOK in sesir 2
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Disciplinski ukrepi za modre so " strogo opozorjeni " Spomnite se debilnega policaja v klicnem centru ,so posnetki bili na 24 kur . Na družino v avtu so streljali , on pa kot da je zadrogiran ...... sesir 1
exclan Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 8 urami, Borutt pravi: 1. Disciplinski ukrep. 2. Vse je res. 1 torej displinski ukrep ker ni delal ukrepe po navodilih ampak je ukrepal dejansko za prometno varnost ,ki niso v skladu z ukrepi ki jih želi višja glava.? Kmet2 in sesir 2
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Disciplinski ukrepi za modre so " strogo opozorjeni " Spomnite se debilnega policaja v klicnem centru ,so posnetki bili na 24 kur . Na družino v avtu so streljali , on pa kot da je zadrogiran ...... Ne ukvarjaj se s stvarmi, o katerih nimaš najmanjšega pojma. Spet. Ali je bil spet slab šnops?
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 2 urami, exclan pravi: 1 torej displinski ukrep ker ni delal ukrepe po navodilih ampak je ukrepal dejansko za prometno varnost ,ki niso v skladu z ukrepi ki jih želi višja glava.? To vprašanje sedaj je nekaj čisto drugega, kot je bilo prejšnje vprašanje. Sedaj poskušaš vse skupaj obrniti in si po svoje razlagati. Ne bo šlo.Ta tvoja provokacija ne bo uspela, ker je čisto enostavno premalo brihtna. Še ustavljaš v odstavnih nišah v predorih? Sporoči nam, kdaj boš zopet zaprl kakšen predor. Saj veš, pretočnost in varnost prometa.
sesir Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 11 minutami, Borutt pravi: Ne ukvarjaj se s stvarmi, o katerih nimaš najmanjšega pojma. Spet. Ali je bil spet slab šnops? No...posnetek pogovora policista z človekom,ki je bil pod streli je bil javen!
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 9 minutami, sesir pravi: No...posnetek pogovora policista z človekom,ki je bil pod streli je bil javen! Preberi vse in ne samo tisto, kar ti paše.
sesir Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 (popravljeno) pred 6 urami, Kmet2 pravi: Disciplinski ukrepi za modre so " strogo opozorjeni " Spomnite se debilnega policaja v klicnem centru ,so posnetki bili na 24 kur . Na družino v avtu so streljali , on pa kot da je zadrogiran ...... pred 41 minutami, Borutt pravi: Ne ukvarjaj se s stvarmi, o katerih nimaš najmanjšega pojma. Spet. Ali je bil spet slab šnops? pred 18 minutami, Borutt pravi: Preberi vse in ne samo tisto, kar ti paše. Haha...tudi meni osebno kot tudi javno so znani disciplinski ukrepi... Tako pomembno stvar si izpustil ti ne jaz...kdo zdaj slabo bere.. Popravljeno Februar 1, 2018. Popravil sesir
solorider Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred eno uro, Borutt pravi: Preberi vse in ne samo tisto, kar ti paše. Ce je rop banke se isto odzovejo, da nima cloveka, da ga poslje na lico mesta. Ja vem premalo kadra je! Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 1 uro, Borutt pravi: Ne ukvarjaj se s stvarmi, o katerih nimaš najmanjšega pojma. Spet. Ali je bil spet slab šnops? Sem te kaj vprašal? Snemi masko,ko me citiraš! In ti si bil eden tistih,ki je napisal ,da ima človek mutne posle,brez argumentov in dokazov .....sej veš,to kar nabijaš sam vedno in povsod!! Dvoličnež ,drži se svojih nasvetov ! Šnops imamo najboljši....itak.
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 31 minutami, Kmet2 pravi: Sem te kaj vprašal? Snemi masko,ko me citiraš! In ti si bil eden tistih,ki je napisal ,da ima človek mutne posle,brez argumentov in dokazov .....sej veš,to kar nabijaš sam vedno in povsod!! Dvoličnež ,drži se svojih nasvetov ! Šnops imamo najboljši....itak. Si že dokazal, da samo nabijaš in zavajaš. Seveda si se dokazal tudi z lažmi. Samo malo je treba pobrskati po starih objavah in se vse pokaže. Če nimaš pojma o stvareh, bodi raje tiho, namesto, da nabijaš in podajaš lažnive informacije. Ker z vsako svojo objavo delaš samo sranje in nič drugega. Tvoj doprinos v teh temah je enak pogledu v greznico. pred eno uro, solorider pravi: Ce je rop banke se isto odzovejo, da nima cloveka, da ga poslje na lico mesta. Ja vem premalo kadra je! Si že ugotovil nekaj. Res, da ti gre počasi, vendar ti vsaj gre. pred 1 uro, sesir pravi: Haha...tudi meni osebno kot tudi javno so znani disciplinski ukrepi... Tako pomembno stvar si izpustil ti ne jaz...kdo zdaj slabo bere.. Pusti zadeve, o katerih se ti niti sanja ne.
Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 11 minutami, Borutt pravi: Si že dokazal, da samo nabijaš in zavajaš. Seveda si se dokazal tudi z lažmi. Samo malo je treba pobrskati po starih objavah in se vse pokaže. Če nimaš pojma o stvareh, bodi raje tiho, namesto, da nabijaš in podajaš lažnive informacije. Ker z vsako svojo objavo delaš samo sranje in nič drugega. Tvoj doprinos v teh temah je enak pogledu v greznico. Si že ugotovil nekaj. Res, da ti gre počasi, vendar ti vsaj gre. Pusti zadeve, o katerih se ti niti sanja ne. Dobro,da znaš pisat. Greznico imaš v piskru.....do zdaj je to dojel že precejšenj delež MS. O doprinosu pa ne bi......ne vozim se jaz max dometa do MNE, pa nazaj .....
Borutt Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Dobro,da znaš pisat. Greznico imaš v piskru.....do zdaj je to dojel že precejšenj delež MS. O doprinosu pa ne bi......ne vozim se jaz max dometa do MNE, pa nazaj ..... Če nisi sposoben napisati nečesa v zvezi teme in to ni tvoje nabijanje, zavajanje in laganje, bodi raje tiho. Pisno tiho. sesir 1
exclan Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 (popravljeno) pred 3 urami, Borutt pravi: To vprašanje sedaj je nekaj čisto drugega, kot je bilo prejšnje vprašanje. Sedaj poskušaš vse skupaj obrniti in si po svoje razlagati. Ne bo šlo.Ta tvoja provokacija ne bo uspela, ker je čisto enostavno premalo brihtna. Še ustavljaš v odstavnih nišah v predorih? Sporoči nam, kdaj boš zopet zaprl kakšen predor. Saj veš, pretočnost in varnost prometa. ne se ne ustavljam več ampak test je uspel in nisem zaprl prehod ne zavajaj sem pa morda koga takrat zbudil, ker naslednjič ko je bil ta isti avto v predoru samo na drugi strani so delale utripalke v tunelu omejitev na 60 in avto je ime še dodatno vklopljene vse 4 smerokaze.Varnost predvsem. Drugače je vprašanje nobeno tricki in nočem ničesar obrnit po svoje ker nimam pojma kaj bi lahko obrnil, če nisem seznanjen zato pa te sprašujem .Mislim da je korektno vprašanje ne rabi bit brihtno če je pošteno vprašano brez zvijač. Popravljeno Februar 1, 2018. Popravil exclan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se