Kaldu Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 Upam, da je to samo provokacija. Na slovenskih avtocestah imaš malo odsekov, kjer tak avto pokaže svoje prednosti. Pa še to pod pogojem, da je odsek prazen, kar se pa v Sloveniji redko zgodi. Glede na strukturo slovenskih policistov ima thumper prav, hitro bodo zličkani. Če že kopiramo opremo policistov od Nemcev dejmo še njihove avtoceste. thumper 1
franc Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 Nizozemci so imeli 911-tke že pred 30 leti (še celo targe so bili) . Je pa to dejansko preseravanje, nizozemci npr. z njimi niso smeli "loviti" ampak samo obveščati. Tudi mene zanima koliko časa bodo zdržali, ko jih bodo dali v uporabo (verjetno nekaj takega kot famozni policijski čoln) . lp thumper 1
Shillien Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 to ni prava slika in ne dobijo teh avtov... lepo vas prosim no thumper, GoBobi in maus 1 2
maus Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 (popravljeno) pred 6 minutami, Shillien pravi: to ni prava slika in ne dobijo teh avtov... lepo vas prosim no to je že par let stara slika... lepo se vidi, da je foromontaža in futr teorije zarot po drugi strani... zakaj pa ne .. naj imajo... bodo več šminkiral po lokalih, kot se okoli vozili p.s. specialna vozila provida z vso opremo niso nič kaj dost cenejša od porša... Popravljeno December 29, 2020. Popravil maus Shillien, ligenjček in Kaldu 3
Shillien Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 pred 1 minuto, maus pravi: to je že par let stara slika... lepo se vidi, da je foromontaža in futr teorije zarot po drugi strani... zakaj pa ne .. naj imajo... bodo več šminkiral po lokalih, kot se okoli vozili p.s. specialna vozila provida z vso opremo niso nič kaj dost cenejša od porša... sej vem, mislim da je celo iz gta V ali neki podobnega.
DAMI34 Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 pred 15 urami, maus pravi: pa vlečno kljuko, da bodo iz grabnov vn tovornjake vlekl ja kj, naj zaslužjo plačo, ne morjo skos sam dirkat
Buschi Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 pred 6 urami, Kaldu pravi: Na slovenskih avtocestah imaš malo odsekov, kjer tak avto pokaže svoje prednosti.... Sem se v soboto ob 21.00 peljal čez nadvoz. Upam si trdit, da med Šentrupertom in Žalcem na avtocesti ni bilo niti enega samega vozila...prazno...bilo je prav grozno. Evo ti primeren čas in odsek... Kaldu 1
Kaldu Objavljeno December 29, 2020 Opozori Objavljeno December 29, 2020 pred 3 minutami, Buschi pravi: Sem se v soboto ob 21.00 peljal čez nadvoz. Upam si trdit, da med Šentrupertom in Žalcem na avtocesti ni bilo niti enega samega vozila...prazno...bilo je prav grozno. Evo ti primeren čas in odsek... Sem prepričan, da lahko lovijo vse kršitelje policijske ure in to po 23 uri. Takrat ne bodo ogrožali nobenega. thumper 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 sem slišal, da bo nova avtocestna policija dobila strokovni naziv: pocestnice baje Buschi, ligenjček, thumper in 1 other 3 1
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 RobiRoberto, DAMI34, Erikcslo in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 Tedybear, RobiRoberto, ligenjček in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred 25 minutami, maus pravi: Only in Slovenia :D
maus Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 Drugje se strelajo ... varnostna razdalja RobiRoberto in thumper 2
Spasku Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 Tisti najslabse placani policisti,tu nekaj ne stima ce je to bruto placa 940,58 € se cistilka ima vec.Tisti z vrha razpredelnice so si pa fanj postimali place 9.589,75 € .Tu niso vstete razne dnevnice nocne in razni dodatki kar krepko nanese po moje ali gresim.Ko grem mimo policiske v Novi gorici pa spredaj parkirani sami luksus avti potem po tej logiki kradejo ni druge. https://vega.siol.net/media/files/2021-02/place-mnz-december-2020.pdf https://siol.net/novice/slovenija/hojs-stavka-policistov-neupravicena-in-neutemeljena-543227 DAMI34 1
Tedybear Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 (popravljeno) Bruto plača v javni upravi obsega vse...nadure, dodatke za to in ono, minulo delo. Pri bruto plači 5500 € si neto na tam okoli 3000€. iz seznama prvih 100 poznam dobro štiri. Vem, da imajo zvenečo funkcijo, malo odgovornosti in ne prav veliko dela. Da pa domov nesejo čez tri jurje, si pa nisem mislil. Trije pri dobrih tridesetih naredili vikend faks ( Organizacija dela ali Upravni pri Brejcu). Kaj si o tem misli npr. Dipl. ing. strojništva v ACRONIJU, ki za 1500 netto delo nosi domov.....❣️? Ta država mora u K.U....A.C.span widget Popravljeno Januar 11, 2021. Popravil Tedybear Mavti, Bmflar, ligenjček in 2 others 5
Spasku Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 5 minutes ago, Tedybear said: Bruto plača v javni upravi obsega vse...nadure, dodatke za to in ono, minulo delo. Pri bruto plači 5500 € si neto na tam okoli 3000€. iz seznama prvih 100 poznam dobro štiri. Vem, da imajo zvenečo funkcijo, malo odgovornosti in ne prav veliko dela. Da pa domov nesejo čez tri jurje, si pa nisem mislil. Trije pri dobrih tridesetih naredili vikend faks ( Organizacija dela ali Upravni pri Brejcu). Kaj si o tem misli npr. Dipl. ing. strojništva v ACRONIJU, ki za 1500 metrov delo nosi domov..... Ta država mora u K.U....A.C. Potem tisti z 940,58 € nesejo tam okrog 650 € domv ???
Tedybear Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 pred 2 minutami, Spasku pravi: Potem tisti z 940,58 € nesejo tam okrog 650 € domv ??? Mislim, da ne. Država doda ( pa ne njegov delodajalec) da nese domov vsaj zajamčeno ali minimalno.
Spasku Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 Meni tukaj te stevilke ne stimajo al pa so res tako slabo placani.So pa tisti z vrha krepko pretirano placani.
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 (popravljeno) tale spisek zna povzročiti vročo kri v gospodarstvu .. jaz pa ena čistilka imava enako bruto plačo.. to pomeni , da moram jaz zaslužit še zanjo .. najebal ga bodo delodajalci v gospodarstvu - najprej.. potem pa uslužbenci v javni upravi ker če bo kaj pravice se bodo morali tile zneski mal korigirat.... naslednjič ko mi pride kdo od njih pa mi reče kolk je drago bom sam pogledal kolk je plače dobil pa bo plačal artikel glede na razmerje z mojo plačo pa da vidi realno oceno kako se živi tam bolj spodaj : ne mi govort da so cene za vse enake.. ker odgovorim , da je trg postavljen na ponudbi in povpraševanju .. lahko pa tudi na povpraševanju in ponudbi.. Popravljeno Januar 12, 2021. Popravil thumper TakeALookAround, ligenjček in Quest 3
TakeALookAround Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 Tisti z 940 se komaj solajo za pulcaja, kok bi naj pa imel? 1500 neto?
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 najbolje plačana čistilka 1832 bruto? a to čisti po terenu za poklicnimi morilci da ima nočne pa kilometrino pa kaj še - ali ?
TakeALookAround Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 V gospodarstvu pa kri scat in trepetat, a bos se mel sluzbo al ne..... tile pa dobro placani serifi, sprosceno na strajk. thumper, Mavti, DAMI34 in 1 other 4
smasher Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 (popravljeno) 35 minutes ago, thumper said: najbolje plačana čistilka 1832 bruto? a to čisti po terenu za poklicnimi morilci da ima nočne pa kilometrino pa kaj še - ali ? Hja.. kdi ve kolko "pendrekov" je morala zdrgnit... Tako da možno da je še premalo plačana za vse usluge. Pa jaz sem videl da ima čistilka 1, samo jurja, a una ni dovolj pendrekov zdrgnila? Popravljeno Januar 12, 2021. Popravil smasher thumper, Spasku in 3nity 3
franc Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 Ma ta seznam je mal natega. Zraven so še kovid dodatki (kakor komu) in so številke boljše. Pa se malo manipulira. lp zundapp, Shillien in Alla 3
motozajebant Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 No, mene pa te plače nič ne motijo. Priznam, da sem za parimi kolegi pofirbcal, ker mi vedno jamrajo kak nimajo. Najnižja plača ki sem jo videl (pri kolegih) 3400 Je pa tako, če kdo misli da je premalo plačan in je vreden več... stvar je simple... ponudi se na trgu in iztrži svojo ceno. Če te je kdo pripravljen plačat, potem super. ps. Nihče nima preveč, mi imamo premalo GoBobi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se