ligenjček Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 6 urami, motozajebant pravi: No, mene pa te plače nič ne motijo. Priznam, da sem za parimi kolegi pofirbcal, ker mi vedno jamrajo kak nimajo. Najnižja plača ki sem jo videl (pri kolegih) 3400 Je pa tako, če kdo misli da je premalo plačan in je vreden več... stvar je simple... ponudi se na trgu in iztrži svojo ceno. Če te je kdo pripravljen plačat, potem super. ps. Nihče nima preveč, mi imamo premalo Če nekdo, ki se ponudi na trgu to zasluži, pravilno. Ampak razlog, da gospodarstvo pri nas ne zacveti so previsoki davki, previsoki davki pa so zato ker... sej si dovolj brihten boš pogruntav Pa ne gre se za to, da bi imel nekdo preveč, gre se za to, da bi lahko VSI imeli precej več, če bi se tistim, ki ustvarjajo dobiček pobralo manj, saj bi lahko vložili v razvoj ipd. in zaslužili še več, kar pomeni, da bi tudi davkov posledično plačali več, čeprav procentualno bi bilo manj, ampak žal pri nas se ne gleda niti za dva dni naprej, kaj šele za par let... TakeALookAround, skalar36, vuk76 in 3 others 4 2
ligenjček Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 4 urami, maus pravi: Ko bomo iz davkoplačevalskega denarja plačali ogromno odškodnino v primeru tožbe (GDPR) boš pa srečen Full futraš z davki snažilke in kuharje ... in oni so jabolko spora v tej zgodbi ... bravo Še nikoli se ni zgodilo, da bi se plače dvignile samo tistim z najmanjšimi plačami, kar pomeni da če bo čistilka Fata dobila 20€ višjo plačo, bo inšpektor čohanja jajc Helmut dobil 1000€ večjo plačo, pa čeprav se vsak mesec prismehlja domov s 5000 nezasluženimi evriči. DAMI34, thumper in Joker 3
ligenjček Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 59 minutami, skalar36 pravi: Men je vseen koliko plače imajo. Oziroma, naj imajo dobro plačo. Vsi. V sodstvu in policiji bi moralebiti pače zelo visoke, potem bi lažje dobili kader, sploh pošten kader, ter podkupovanje ne bi imelo smisla. Na splošno, če imajo ljudje dobre plače, so bolj veseli, in tudi kaj več zapravijo...in drugi zaslužijo. Skrivanje koliko se zasluži mi pa ni všeč. Sej vemo zakaj se nekaj skriva...a ne!? Visoke plače jim lahko daš, če imaš denar, denar imaš, če gospodarstvo dobro stoji, če imaš visoke davke, gospodarstvo ne stoji dobro, torej nimaš denarja, torej od kod boš vzel denar? Spasku, TakeALookAround, DAMI34 in 2 others 5
Buschi Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 31 minutami, ligenjček pravi: ... torej nimaš denarja, torej od kod boš vzel denar? Tako, kot vedno do sedaj...nam revežem ! ligenjček, TakeALookAround, DAMI34 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 31 minutami, ligenjček pravi: Visoke plače jim lahko daš, če imaš denar, denar imaš, če gospodarstvo dobro stoji, če imaš visoke davke, gospodarstvo ne stoji dobro, torej nimaš denarja, torej od kod boš vzel denar? Jah pri nas smo res 1. razredni 2. razredni in 3.razredni državljani. Nekaterim se nabija davek do nezavesti in se držijo zakona in pravil do zadnjega evriča-raji. Drugim se odpisujejo DOLGOVI, ne davki, dolgovi. Tretji lepo izkoriščajo sistem, ne plačujejo davkov, delajo na črno in vlečejo razne podpora, subvencije dobivajo, avte registrirane v tujini ...itd. Četrti so davčni dolžniki, millionski. Zapre podjetje odpre novega, ista firma rahlo drugačen naziv. Potem pa pade breme na tistega, ki ga lahko tepeš- navadnega Janeza. Narobe država smo, ni dvoma. Ga ni junaka, ki to spravi v red. Hitler je pokojni, kometi se pa kar uspešno izogibajo. ligenjček, thumper, TakeALookAround in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 54 minutami, ligenjček pravi: Če nekdo, ki se ponudi na trgu to zasluži, pravilno. Ampak razlog, da gospodarstvo pri nas ne zacveti so previsoki davki, previsoki davki pa so zato ker... sej si dovolj brihten boš pogruntav Pa ne gre se za to, da bi imel nekdo preveč, gre se za to, da bi lahko VSI imeli precej več, če bi se tistim, ki ustvarjajo dobiček pobralo manj, saj bi lahko vložili v razvoj ipd. in zaslužili še več, kar pomeni, da bi tudi davkov posledično plačali več, čeprav procentualno bi bilo manj, ampak žal pri nas se ne gleda niti za dva dni naprej, kaj šele za par let... tole oboldano se sliši zelo lepo in prav bi bilo tako. A dajva ostati realno na tleh in mi povej kaj misliš, bi šlo (višji dobiček) več v razvoj ali v določene žepe? Shillien 1
Shillien Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 3 urami, DinDiin pravi: Ja in placa 3500 bruto je slaba al kako? Cetudi je notri 200 korona dodatka, malca in prevoz? Pa vsi ostali dodatki za streljanje, pa nocno spanje itd.... Jamraci so, nc druzga. Na jeziku so mocni, ko omenjajo osnovno placo, zdej pa cmok v grlu, ko so objavili se dodatke zraven. še enkrat, velika večina v normalnih razmerah nima takšne plače. še blizo tega ne pridejo thumper 1
ligenjček Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 5 minutami, motozajebant pravi: tole oboldano se sliši zelo lepo in prav bi bilo tako. A dajva ostati realno na tleh in mi povej kaj misliš, bi šlo (višji dobiček) več v razvoj ali v določene žepe? Če imam jaz firmo, bom definitivno dal, vsaj nekaj denarja nazaj v firmo, pa tudi večina uspešnih (ne teh vaših ljubljanskih papirnatih ki obstajajo samo za pranje denarja) firm se kar lepo razvija in uspešno posluje, če pa gre ta denar v davke pa za razvoj ne gre niti cent
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 ma 9mm..pa Hojseku je pokazal, kok ma plače še bolj so pa zanimivi komentarji https://www.facebook.com/alenka.bratusek/photos/a.268722719945358/1849416925209255/ zundapp in Shillien 2
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 9 urami, franc pravi: Ma ta seznam je mal natega. Zraven so še kovid dodatki (kakor komu) in so številke boljše. Pa se malo manipulira. lp pred 7 urami, maus pravi: Po mojem laičnem mnenju, se je šlo s poimensko objavo, zaposlenih na ministrstvu za notranje zadeve, malo predaleč. pred 3 urami, maus pravi: sem videl ja ... zgodba itak ni končana ... to da ne bodo uvedli inšpekcijskega nadzora sem vedel in prosim naj objavijo svoje plače, saj so tudi oni javni uslužbenci kakorkoli že, moje mnenje je, da so šli malo predaleč vsi skupaj ti mal cvikaš da bi tvojo objavili ane... eno letp kredita za H2 pa je.. javno je javno .. se boste moral sprijaznit.. pred 3 urami, skalar36 pravi: Men je vseen koliko plače imajo. Oziroma, naj imajo dobro plačo. Vsi. V sodstvu in policiji bi moralebiti pače zelo visoke, potem bi lažje dobili kader, sploh pošten kader, ter podkupovanje ne bi imelo smisla. Na splošno, če imajo ljudje dobre plače, so bolj veseli, in tudi kaj več zapravijo...in drugi zaslužijo. Skrivanje koliko se zasluži mi pa ni všeč. Sej vemo zakaj se nekaj skriva...a ne!? dej no.. več denarja imajo bočj so škrti.. .. ... s prve roke .. pred 1 uro, DAMI34 pravi: ma 9mm..pa Hojseku je pokazal, kok ma plače še bolj so pa zanimivi komentarji https://www.facebook.com/alenka.bratusek/photos/a.268722719945358/1849416925209255/ miško je še mal prezelen za pokazat 9-ko .. hojs je pa zgleda objavil bruto-bruto plače.. boloks ligenjček 1
Mos Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 2 hours ago, DAMI34 said: ma 9mm..pa Hojseku je pokazal, kok ma plače še bolj so pa zanimivi komentarji https://www.facebook.com/alenka.bratusek/photos/a.268722719945358/1849416925209255/ V JU se korona dodatki obračunajo posebej. Tu jih je dodatke ali odrezal (bi mogli biti spodaj) ali pa na posebni listi. Vsaj v zdravstvu vem da dobijo 2 listi ligenjček 1
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 7 minutami, Mos pravi: V JU se korona dodatki obračunajo posebej. Tu jih je dodatke ali odrezal (bi mogli biti spodaj) ali pa na posebni listi. Vsaj v zdravstvu vem da dobijo 2 listi saj sem reku da poglejte komentarje. Sicer pa korona dodatek ni plača mar ne. Če majo pa take plače kot je Hojs objavil so najmanj zelo dobre. ligenjček in thumper 2
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 ma fakof..dokler bo mela snažilka kjerkrol v JU več plače kot en v gospodarstvu z 28 let delovne dobe in delovnim mestom nekega vodje oddelka gre lohk vse u kurac.. sorry za izrazoslovje sam tko je .. ligenjček 1
maus Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 34 minutami, thumper pravi: ti mal cvikaš da bi tvojo objavili ane... eno letp kredita za H2 pa je.. javno je javno .. se boste moral sprijaznit.. dej no.. več denarja imajo bočj so škrti.. .. ... s prve roke .. miško je še mal prezelen za pokazat 9-ko .. hojs je pa zgleda objavil bruto-bruto plače.. boloks nič ne cvikam .. jaz nisem javni uslužbenc pejt med policaje in boš meu zdj miljone tale spisek je tako zavajanje, kot so pred leti objavili seznam udbašev in zanimivo, tam ni bilo pravih udbašev še vedno se mi ne zdi prav, da so objavljene plače VSEH in pika ... IF7 in Shillien 2
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 6 minutami, maus pravi: nič ne cvikam .. jaz nisem javni uslužbenc pejt med policaje in boš meu zdj miljone tale spisek je tako zavajanje, kot so pred leti objavili seznam udbašev in zanimivo, tam ni bilo pravih udbašev še vedno se mi ne zdi prav, da so objavljene plače VSEH in pika ... mogoče pa ni slabo da so objavljene, bodo čistilke v gospodarstvu videle, kok dobiš na policiji in bo štrajk. Na koncu bo potrebno tudi v gospodarstvu dvigniti plače, ker samo z zadolževanjem države za pokrivati JU pač ne bo šlo. In če se bo 1x uničilo gospodarstvo (kar se sedaj počne) potem majkemi ne bo dnara tudi ne za ostale. thumper in ligenjček 2
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 vsem štrajkajočim posvečam naslednji komad: Mavti in ligenjček 2
Tedybear Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: ma 9mm..pa Hojseku je pokazal, kok ma plače še bolj so pa zanimivi komentarji https://www.facebook.com/alenka.bratusek/photos/a.268722719945358/1849416925209255/ Haha...pokazal je osnovo. In to za 48 placni razred. Naj pokaže podatke v naslednjih vrsticah . Gospod visokoleteči.....5. v mesecu dobim oblikovno enak pildek, vsebinsko pa ne, zato ga znam brati . Torej...pokaži rubriko: izplačilo na račun. Popravljeno Januar 12, 2021. Popravil Tedybear TakeALookAround in ligenjček 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 Pravkar, Tedybear pravi: Haha...pokazal je osnovo. In to za 48 placni razred. Naj pokaže podatke v naslednjih vrsticah . Gospod visokoleteči.....5. v mesecu dobim oblikovno enak pildek, vsebinsko pa ne, zago ga znam brati . Torej...pokaži rubriko: izplačilo na račun. sej mu lahko komentiraš, sem dal link Hkrati še komentarje preberi.
motozajebant Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 2 urami, ligenjček pravi: Če imam jaz firmo, bom definitivno dal, vsaj nekaj denarja nazaj v firmo, pa tudi večina uspešnih (ne teh vaših ljubljanskih papirnatih ki obstajajo samo za pranje denarja) firm se kar lepo razvija in uspešno posluje, če pa gre ta denar v davke pa za razvoj ne gre niti cent Vidis, si že napisal da bi vsaj nekaj dal v razvoj. Torej ne vse. Kaj pa preostanek. Naše ljubljanske papirnate? Kaj to sam v lj obstaja?
TakeALookAround Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 Model pokaze 1700 neto, dodatke pa skrije, res heroj. In pol jamra po netu.....sramota no, ni kej. ligenjček 1
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 22 minutami, maus pravi: nič ne cvikam .. jaz nisem javni uslužbenc tale spisek je tako zavajanje, kot so pred leti objavili seznam udbašev in zanimivo, tam ni bilo pravih udbašev še vedno se mi ne zdi prav, da so objavljene plače VSEH in pika ... si v službi v javnem podjetju , ki je v lasti države - torej vseh nas.. tko da sam tih bod.. mojo šlačo lahko objavijo poimensko - brez davćnih in osebnih podatkov- če jim to paše.. sam ne bo dobr za nikogar razen zame.. pred 8 minutami, Tedybear pravi: Haha...pokazal je osnovo. In to za 48 placni razred. Naj pokaže podatke v naslednjih vrsticah . Gospod visokoleteči.....5. v mesecu dobim oblikovno enak pildek, vsebinsko pa ne, zato ga znam brati . Torej...pokaži rubriko: izplačilo na račun. 5.ga v mesecu? ajd ne seri mi .. mjaz imam 15.-ga... 10 dni imaš prej na razpolago svoj denar.... ... a ti veš kolk je 10 dni če je to nekih 50 zaposlenih po 2000e bruto??? 100000e na mesec .. 1 200 000e na leto / 10 dni obresti ... tolk manj dobimo mi v gospodarstvu kot v jebenih javnih službah ki imajo izšlačilo 5-ga.. 18 let sem pri firmi pa si izračunaj.. pa brez zamere.. dodatek 200e - če decembrsko nakazilo ne preseže la-la-la.. vsi ki smo garali čez leto in firma ni dobila centa podpore od države smo prikrajšani še za ta dodatek , ker nam je lastnik nakazal poslovno uspešnost/božičnico zraven plače 15-ga decembra.. hvala pederasti vladni.. ligenjček 1
motozajebant Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 2 minutami, thumper pravi: si v službi v javnem podjetju , ki je v lasti države - torej vseh nas.. tko da sam tih bod.. Še vedno pa to ne pomeni javni sektor
maus Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 1 minuto, thumper pravi: si v službi v javnem podjetju , ki je v lasti države - torej vseh nas.. tko da sam tih bod.. ni res ... državno podjetje ni javno podjetje .. malo si razčisti pojme in ne tako na pamet sekat ... tako da.. če nimaš pojma potem bodi tiho... kdo ti brani... pejt za čistilca na policijo in boš zaslužil miljone ... ena velka razlika je, kdo dobi denar iz proračuna in kdo ne ... ampak škoda tebi govort, ker itak o tem nimaš blage veze .. glavno, da se blati tiste, ki več od tebe zaslužijo pred 1 minuto, motozajebant pravi: Še vedno pa to ne pomeni javni sektor škoda besed ... Shillien 1
thumper Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 1 minuto, motozajebant pravi: Še vedno pa to ne pomeni javni sektor dej nehej srat.. javna podjetja , ki so v lasti države (torej vseh nas ) so naša.. jasno?
motozajebant Objavljeno Januar 12, 2021 Opozori Objavljeno Januar 12, 2021 pred 4 minutami, thumper pravi: 5.ga v mesecu? ajd ne seri mi .. mjaz imam 15.-ga... 10 dni imaš prej na razpolago svoj denar.... ... a ti veš kolk je 10 dni če je to nekih 50 zaposlenih po 2000e bruto??? 100000e na mesec .. 1 200 000e na leto / 10 dni obresti ... tolk manj dobimo mi v gospodarstvu kot v jebenih javnih službah ki imajo izšlačilo 5-ga.. 18 let sem pri firmi pa si izračunaj.. pa brez zamere.. LOL ja saj obresti na dnevno raven preračunaš. In od plače do plače imaš cca 30 dni. Torej ni razlike, ne glede na to kdaj dobiš denar... Za obresti je bolj pomembno koliko dobiš in ne kdaj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se