Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred 8 minutami, motozajebant pravi:

Vidis, si že napisal da bi vsaj nekaj dal v razvoj. Torej ne vse. Kaj pa preostanek. 

Naše ljubljanske papirnate? Kaj to sam v lj obstaja? :)

Mislim, da če firma dobro posluje, je dobro da imajo zasluženi tudi nekaj od tega, pa ne samo lastnik in direktor ampak vsak.posamezni.zaposleni.v.podjetju. Ker se mi zdi, da si nagrado za dobiček bolj zasluži tisti, ki ga je ustvaril, kot pa tisti, ki nima nobene veze s podjetjem, ima pa pač rad denar ;) kaj pa ti meniš glede tega?

Oprosti, obstajajo tudi drugod, ampak preden gredo v "stečaj" denar ponavadi odteče v Ljubljano, pa nema veze lopovi so tudi na vasi nima smisla debatirat o lokaciji ker ni bistvena...

Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

dej nehej srat.. javna podjetja , ki so v lasti države (torej vseh nas ) so naša.. jasno?

Daj malo lepše se izražaj. Če so tvoja, potem vkorakaj v podjetje in ga idi vodit. 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

Daj malo lepše se izražaj. Če so tvoja, potem vkorakaj v podjetje in ga idi vodit. 

ti nisi zmožen razlikovati me "moje" in " naše" .. tud maus ne zna..

Objavljeno
pred 1 minuto, ligenjček pravi:

Mislim, da če firma dobro posluje, je dobro da imajo zasluženi tudi nekaj od tega, pa ne samo lastnik in direktor ampak vsak.posamezni.zaposleni.v.podjetju. Ker se mi zdi, da si nagrado za dobiček bolj zasluži tisti, ki ga je ustvaril, kot pa tisti, ki nima nobene veze s podjetjem, ima pa pač rad denar ;) kaj pa ti meniš glede tega?

Oprosti, obstajajo tudi drugod, ampak preden gredo v "stečaj" denar ponavadi odteče v Ljubljano, pa nema veze lopovi so tudi na vasi nima smisla debatirat o lokaciji ker ni bistvena...

Ligenjček,jaz se popolnoma strinjam s tabo. Nekaj v razvoj, nekaj razdeliti kot dobiček, nekaj pa pustiti v podjetju za hude čase. A na žalost (moje mnenje), temu nebi bilo tako... vsaj povečini ne... 

Objavljeno
pred 2 minutami, thumper pravi:

dej nehej srat.. javna podjetja , ki so v lasti države (torej vseh nas ) so naša.. jasno?

joj .. prijatu ... to je tako, ko se vsak spozna na vse ... DARS je tvoj .. komot pridi in si izplačaj dividende :lol1:

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

Sej to niti nima veze. Važno da ti znaš. To je bistvo. 

Ps. Podjetje v državni lasti in JU ni isti pojem. Malo se izobrazi in potem lapaj. 

Objavljeno
pred 2 minutami, thumper pravi:

državna podjetja so bila izplačana takrat, ko se je vse olastninilo ... nič več ni naše... lastnik je država in ga lahko kadarkoli proda .. vse ali po delih in ti od tega ne boš imel nič ...

tiste certifikate si lahko vnočil ali ne ... ampak ni več družbene lastnine, če nisi več opazil .... ;)

Objavljeno

ok pametnjakoviča @maus @motozajebant..

ko zapremo gospodarstvo bosta vidva še imela plače ? pa prosim za konkreten odgovor od kje denar za vajini plači..

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, thumper pravi:

ko zapremo gospodarstvo bosta vidva še imela plače ? pa prosim za konkreten odgovor od kje denar za vajini plači..

LOL stari. Daj nehaj da se ne smešiš. Naše podjetje se ne napaja iz javnih sredstev. To naj ti bo jasno, pa se lahko na trepalnice postaviš. 

Kaj pa zdaj, ko nismo več v 100% državni lasti, od kje nam denar? Še vedno iz javnih sredstev? 

Denar za mojo plačo od prodaje. Tak verjetno ko tvoja. Za storitve računamo.

Ps. Umiri strasti in drži nivo komunikacije. 

Popravljeno . Popravil motozajebant
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

od vinjet ;) in od ostalih prihodkov, ki jih ustvarimo .. .. če ne veš katere so to, je tvoj problem

če pa ne bo prihodkov, pa zapremo .. tako kot ostali, ki niso plačani iz proračuna ... ko pa še tega ne bo ... bom pa v penziji in kradu, saj prihranjenih miljonov tudi na banki ne bo več ;)

vseeno si je treba mal pojme razčistiti ... in DARS je gospodarska družba in ne javna uprava ... vsaj to si zapomni :P

• Hvala 1
Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

državna podjetja so bila izplačana takrat, ko se je vse olastninilo ... nič več ni naše... lastnik je država in ga lahko kadarkoli proda .. vse ali po delih in ti od tega ne boš imel nič ...

tiste certifikate si lahko vnočil ali ne ... ampak ni več družbene lastnine, če nisi več opazil .... ;)

ne zavajaj s certifikati.. 

podjetje v lasti države :

država je naša

taisto podjetje je še zmeraj naše - dokler ga država ne proda.. potem je naš izkupiček od prodaje tega podjetja.. dokler je podjetje v državni lasti je naše.. 

nikjer nisem omenjal družbene lastnine temveč državno . država je naša - in lastnina države je pa je še zmeraj od vseh državljanov.. 

Objavljeno
pred 10 minutami, motozajebant pravi:

Ligenjček,jaz se popolnoma strinjam s tabo. Nekaj v razvoj, nekaj razdeliti kot dobiček, nekaj pa pustiti v podjetju za hude čase. A na žalost (moje mnenje), temu nebi bilo tako... vsaj povečini ne... 

Katera podjetja ne delajo tako, slej ko prej propadejo, samo tisti ki zafurajo firme ne bi smeli odpirat novih dokler ne poplačajo dolgov pa bi se problem rešil sam od sebe...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 27 minutami, DAMI34 pravi:

sej mu lahko komentiraš, sem dal link :P

Hkrati še komentarje preberi.

46 začetni placni razred. V naši firmi ima polkovnik 42. Do tega čina je vsaj 20 let v firmi. Na 3 leta 1, če je ocenjen nadpovprečno, 2 razreda gor. Torej recimo..da ima 46. Če je vodja odseka, sektorja, ima 12% dodatek na osnovno bruto plačo za vodenje. Ima dodatek na minulo delo.... Če nima terena ( tak čin ga seveda nima)....ima na koncu netto minimalno 2500. Pilot ne more pod 3000 netto.

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, thumper pravi:

ne zavajaj s certifikati.. 

podjetje v lasti države :

država je naša

taisto podjetje je še zmeraj naše - dokler ga država ne proda.. potem je naš izkupiček od prodaje tega podjetja.. dokler je podjetje v državni lasti je naše.. 

nikjer nisem omenjal družbene lastnine temveč državno . država je naša - in lastnina države je pa je še zmeraj od vseh državljanov.. 

smeješ me ...   :lol1:  .. država je naša :lol1:

res sem mislil, da imaš kaj več pojmer razčiščene, pa jih očitno nimaš ...

NIČ NI TVOJE IN NIČ NE DOBIŠ OD DOBIČKA ... :P

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

LOL stari. Daj nehaj da se ne smešiš. Naše podjetje se ne napaja iz javnih sredstev. To naj ti bo jasno, pa se lahko na trepalnice postaviš. 

Kaj pa zdaj, ko nismo več v 100% državni lasti, od kje nam denar? Še vedno iz javnih sredstev. 

Ps. Umiri strasti in drži nivo komunikacije. 

podjetje ????

banke , ki so dobile finančno pomoč iz državnega proračuna so : "vaše podjetje " ?? 

ti se mal spomni na strast do denarja pa se mal nazaj potegni aj prou.. 

ne ti.. tvoja "firma" (ki si btw ne zasluži tega naziva) je dobila davkoplačevalski denar iz proračuna za likvidnost ker je zajebala .. 

mi državljani smo plačali napake "firme" .. iz naših žepov.. ok tud ti.. sam da si tako zapeljan si pa nisem mislil.. 

firma od mausa je pa zrasla iz zasebnega kapitala od enga full sposobnga biznismena.. i je denar vložil in sedaj vleče miljone dobička .. ja itak - a noben ne ve za samoprispevke, dodatne dajatve za gradnjo avtocest in še kaj..

ja zdej ste pa "družbe" in "firme" ki poslujejo v tržnem gospodarstvu..

sorry.ne gre glih tko kot sta si zamislila..

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, thumper pravi:

podjetje ????

banke , ki so dobile finančno pomoč iz državnega proračuna so : "vaše podjetje " ?? 

ne ti.. tvoja "firma" (ki si btw ne zasluži tega naziva) je dobila davkoplačevalski denar iz proračuna za likvidnost ker je zajebala .. 

mi državljani smo plačali napake "firme" .. iz naših žepov.. ok tud ti.. sam da si tako zapeljan si pa nisem mislil.. 

firma od mausa je pa zrasla iz zasebnega kapitala od enga full sposobnga biznismena.. i je denar vložil in sedaj vleče miljone dobička .. ja itak - a noben ne ve za samoprispevke, dodatne dajatve za gradnjo avtocest in še kaj..

Tuki sem te čaku. Naletu si ko mina. 

Se strinjam, dobili smo dokapitalizacijo. To, da je pa že skoraj v celoti vrnjena pa ne veš in ne poveš?? 

In ti kot najjači lastnik vseh podjetij, ki so v lasti države... si občutil kaj vrnjeno dokapitalizacijo? A? Je kapnilo kaj v žep? 

Pojma ti nimaš. Zaplezan si do amena. Pivo si odpri rajši. 

Zajebalanpa ni firma, ampak ljudje na vodilnih položajih. Ki jih je btw postavila država kot večinski lastnik.

Pa zabij si v glavo, podjetje v državni lasti ni enako JU. Treba bo začeti razlikovati te stvari in od kje pridejo naši prihodki. 

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno
pred 26 minutami, thumper pravi:

si v službi v javnem podjetju , ki je v lasti države - torej vseh nas.. tko da  sam tih bod..

mojo šlačo lahko objavijo poimensko - brez davćnih in osebnih podatkov- če jim to paše.. sam ne bo dobr za nikogar razen zame..

5.ga v mesecu? ajd ne seri mi .. mjaz imam 15.-ga... 10 dni imaš prej na razpolago svoj denar.... ... a ti veš kolk je 10 dni če je to nekih 50 zaposlenih  po 2000e bruto??? 100000e na mesec .. 1 200 000e na leto / 10 dni obresti ... tolk manj dobimo mi v gospodarstvu kot v jebenih javnih službah ki imajo izšlačilo 5-ga..  18 let sem pri firmi pa si izračunaj.. pa brez zamere..

dodatek 200e - če decembrsko nakazilo ne preseže la-la-la.. vsi ki smo garali čez leto in firma ni dobila centa podpore od države smo prikrajšani še za ta dodatek , ker nam je lastnik nakazal poslovno uspešnost/božičnico zraven plače 15-ga decembra.. 

hvala pederasti vladni..

Mi hočeš povedat, da je mesec od 5. do 5. drugačen, kot od 15. do 15.?

In še nekaj.

5.februarja bom dobil akontacijo plače za januar, vsi dodatki ( teren, meja, dežurstva..) pa bodo decembrski. Vsa JU ima plačo 5.  v mesecu od....pamtiveka. ta pamtivek se je po SDS začel 1991.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, thumper pravi:

podjetje ????

res nimaš pojma ... zdaj ven vlečeš razne samoprispeke, dodatne dajatve, družbeno premoženje in še nekaj stvari ... vse to je bilo izplačano državljanom v obliki certifikatov ... ne vem kaj ti ni jasno ... ti nimaš nič v državnih podjetnjih ... NIČ in nisi lastnik .. vse kar imaš od tega je državljanstvo in nimaš možnostu upravljanja z državnim premoženjem, razen preko svojih izvoljenih politikov ...

vedno pravim, da se pač vsi ne morejo spoznati na vse, čeprav se vsi v vse vtikajo :P

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 3 urami, Tedybear pravi:

ta pamtivek se je po SDS začel 1991.

moje sožalje..

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, maus pravi:

res nimaš pojma ... zdaj ven vlečeš razne samoprispeke, dodatne dajatve, družbeno premoženje in še nekaj stvari ... vse to je bilo izplačano državljanom v obliki certifikatov ... ne vem kaj ti ni jasno ... ti nimaš nič v državnih podjetnjih ... NIČ in nisi lastnik .. vse kar imaš od tega je državljanstvo in nimaš možnostu upravljanja z državnim premoženjem, razen preko svojih izvoljenih politikov ...

vedno pravim, da se pač vsi ne morejo spoznati na vse, čeprav se vsi v vse vtikajo :P

od l.1991 naprej je v tvojo firmo vložil par milijard e kateri privatni lastnik ? od koga ste kupili infrastrukturo za koliko e?  

kdo od l.1991 plačuje davke - od katerih del se pretaka tudi v državna podjetja - ??? 

če tvoja "firma" iz "podjetje " nebi "podedovala" infrastrukture od "državne lastnine" bi imeli tisti NIČ , ki mi ga ti oporekaš..

nisem rekel da sem jaz lastnik..obračaš besede..rekel sem , da smo lastniki vsi državljani te države.. certifikati tu nimajo veze.. ne zavajaj..

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
pred 12 urami, motozajebant pravi:

Tuki sem te čaku. Naletu si ko mina. 

Se strinjam, dobili smo dokapitalizacijo. To, da je pa že skoraj v celoti vrnjena pa ne veš in ne poveš?? 

In ti kot najjači lastnik vseh podjetij, ki so v lasti države... si občutil kaj vrnjeno dokapitalizacijo? A? Je kapnilo kaj v žep? 

Pojma ti nimaš. Zaplezan si do amena. Pivo si odpri rajši. 

Zajebalanpa ni firma, ampak ljudje na vodilnih položajih. Ki jih je btw postavila država kot večinski lastnik.

Pa zabij si v glavo, podjetje v državni lasti ni enako JU. Treba bo začeti razlikovati te stvari in od kje pridejo naši prihodki. 

ja, v podjetju v državni lasti so lahko plače višje :)

pred 12 urami, Tedybear pravi:

Mi hočeš povedat, da je mesec od 5. do 5. drugačen, kot od 15. do 15.?

In še nekaj.

5.februarja bom dobil akontacijo plače za januar, vsi dodatki ( teren, meja, dežurstva..) pa bodo decembrski. Vsa JU ima plačo 5.  v mesecu od....pamtiveka. ta pamtivek se je po SDS začel 1991.

bo tonin objavil seznam? :)

Objavljeno

Mogoče. Ne bo pa realen, glede na povprečje. 

Objavljeno
pred 10 minutami, Snečer pravi:

ja, v podjetju v državni lasti so lahko plače višje :)

bo tonin objavil seznam? :)

Sem malo pogledal kam pridem na seznamu plac mnz... auč ?

V naši panogi, imamo daleč najslabše plače... ;)

Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

Sem malo pogledal kam pridem na seznamu plac mnz... auč ?

V naši panogi, imamo daleč najslabše plače... ;)

na vrhu menda ne stradajo? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!