Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred 14 urami, MARE 65 pravi:

En jo je spizdu za doma...namesto lutke...:whistle:...

najebala je :P

pred 16 urami, thumper pravi:

na kolk je tam omejena hitrost k se nahaja tist biker??? a???

to je od oka tko na počez naklon za nekih ornk 100+ .. 

čimveč..vedno je čimveč :P

• Haha 2
Objavljeno

provokator :D j.j.

Objavljeno

Enota avtocestne policije

Prehitra vožnja, telefoniranje, nepravilno prehitevanje, prekratka varnostna razdalja. To so najbolj pogosti prekrški, ki jih odkriva novoustanovljena enota avtocestne policije.

Posted by 24ur on Thursday, June 10, 2021

neverjetno...že prvi dan so odkrili čisto nekaj novega. K sreči so specialci, da se lahko spopadejo s tem.

Upam, da gredo kmalu na nadeljevalni tečaj, tam se bodo naučili odkrivat tudi počasnela na levem pasu AC (in ne pišem o 130km/h)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A to so kaksno specialno enoto manj zabitih dal zaenkrat, al bojo spet vrhunske cepce zaposlil, ker jamrajo, da ni kadra?

Objavljeno
pred 3 urami, ChilliPalmer pravi:

A to so kaksno specialno enoto manj zabitih dal zaenkrat, al bojo spet vrhunske cepce zaposlil, ker jamrajo, da ni kadra?

folk je isti, avti majo več kojnu :P

Objavljeno

Bo treba mocnejsi avto kupt ?

Objavljeno

Včeraj, Cepki - Rižana oz. tam nekje okoli...

IMG_20210612_114917.thumb.jpg.61c3b64d4c2bc823ecf27aae49eddbea.jpg

Ne vem, ali je bila kakšna "situacija", ali vaja...

Objavljeno

kolesarske dirke so te dni

Objavljeno

Ja vemo. Zaradi kolesarskih dirk so bile nekatere ceste zaprte, recimo včeraj v Žusterni, in po Lj danes...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
pred 2 minutami, Erikcslo pravi:

Lenuh Hojs pravi delavcu lenuh = Hojs lehuh in hipokrit

tip je totalen gnoj, poden od podna

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Odkar imamo avtocestno policijo, redno poka po naših AC :P

• Haha 3
Objavljeno

ja..po enem letu bo zanimiva statistika glede na eno leto prej..

Objavljeno
10 minutes ago, thumper said:

leto prej ni primerljivo, ker je bilo bolj zaprto in precej manj prometa.

Objavljeno
pred 15 urami, thumper pravi:

ta moment so problemi na AC turisti. Ne umikajo se, zavirajo nepredvidljivo in vozijo s hitrostjo šleparjev

Samo danes nas je 4 komade prehitelo 3 taljane in 2 avstrijca vozeče na prehitevalnem po desni, ker pri 110km/h niso mel želje po umikanju.

Da ne govorim o manevrih ko se (prekleti lahi spet) čakajo na odstavnem pasu. Iznenada desni žmigavec s prehitevalnega, zaviranje na polno do odstavnega pasu. Tam pa vse 4 žmigavce in čakat.

Vsi 4je so Joker v Italiji, kar pomeni da lahko tudi rivercaš na AC

Objavljeno
pred 21 minutami, DAMI34 pravi:

ta moment so problemi na AC turisti. Ne umikajo se, zavirajo nepredvidljivo in vozijo s hitrostjo šleparjev

Samo danes nas je 4 komade prehitelo 3 taljane in 2 avstrijca vozeče na prehitevalnem po desni, ker pri 110km/h niso mel želje po umikanju.

Da ne govorim o manevrih ko se (prekleti lahi spet) čakajo na odstavnem pasu. Iznenada desni žmigavec s prehitevalnega, zaviranje na polno do odstavnega pasu. Tam pa vse 4 žmigavce in čakat.

po mojih izkušnjah (predvsem primorska AC), so daleč največji bedaki za vožnjo po levem pasu s hitrostjo 110-120kmh- nemci in avstrijci!!! 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, motozajebant pravi:

po mojih izkušnjah (predvsem primorska AC), so daleč največji bedaki za vožnjo po levem pasu s hitrostjo 110-120kmh- nemci in avstrijci!!! 

Avstrijci vozijo in ne reagirajo. Nemci vozijo in se celo umaknejo. Taljani...to je neki posebnega.. pospešijo, zavirajo, pospešijo zavirajo in nikol ne veš kaj bodo naredili itd..po mojih izkušnjah se najbolj bojim Lahov, na živce mi gredo pa Avstrijci, ker sanjajo in so pokvarjeno nagnusni. Nemci celo reagirajo, ko poblendaš.

Kakorkol,,,fakoff turiste

Objavljeno
pred 22 minutami, DAMI34 pravi:

Avstrijci vozijo in ne reagirajo. Nemci vozijo in se celo umaknejo. Taljani...to je neki posebnega.. pospešijo, zavirajo, pospešijo zavirajo in nikol ne veš kaj bodo naredili itd..po mojih izkušnjah se najbolj bojim Lahov, na živce mi gredo pa Avstrijci, ker sanjajo in so pokvarjeno nagnusni. Nemci celo reagirajo, ko poblendaš.

Kakorkol,,,fakoff turiste

ti povem da sam lahe še najmanj opazim. Nemci in avstrijci so pa podn od voznikov. 

Objavljeno (popravljeno)

Lahe opaziš pri izvozih, ko rikvercajo :D

Popravljeno . Popravil BlackDoc
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

ravnokar en iz smeri golovca proti domžalam - ne se umaknit pa 100..naenkrat smo se se na levem pasu skoraj ustavili ker je bebo zbremzal na 40 in desno na izvoz za moste.. aja LJ tablice..

še nekaj ..kazen za telefone bi lahko bila 1000e brez polovičke in 9 pik..

Objavljeno
pred 54 minutami, thumper pravi:

ravnokar en iz smeri golovca proti domžalam - ne se umaknit pa 100..naenkrat smo se se na levem pasu skoraj ustavili ker je bebo zbremzal na 40 in desno na izvoz za moste.. aja LJ tablice..

še nekaj ..kazen za telefone bi lahko bila 1000e brez polovičke in 9 pik..

podobno je poskusil tip, ki je očitno zamudil izvoz. NM tablica. Sem mislil, da je kaj jezen name, ker me je hitro prehitel, zavil ostro pred mene, pa polno na zavoro. Šele potem sem videl, da gleda izvoz..ampak je moral kar na naslednjega.

seveda sem mu pokazal vse znake v "gluhonemem " jeziku, ko sem ga skoraj nabou. &$$###""#$$#$ ti jebem :P

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!