Guest 1 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Jest moje motoristke ne posodm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :blink: a je tvoja tut za napumpat :P :P :P :P :D :D :D :D
Guest 1 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Ja sam ne tist k laja :) Greš stavit, da ta pregovor kdaj pa kdaj tudi NE drži? B) Alla B) js ne grem tega staut :rolleyes: stavm pa da Nena grize če ji čvouk preblis pride :angry: lajat al kej tazga pa sploh ne zna :P kvečn mal mjaukat :D
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Matr...eni ste pa živčni.... :D BTW a si dobil kjero za Vozt!! :lol:
bmw Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Hm......kdo je zdaj tle mačka ki se dere, ko ji stopiš na rep? :rolleyes: Alla B) Mačke se derejo družno takrat, ko se gonijo...a kako že? Drugač bi pa jaz tud eno motoristko za zraven, ampak je nekaj pogojev: - kubikaža motorja nad 750 - sport touring ali naked - karbon na avspuhu (ne maram smradu opečenih kocin) - po možnosti Suzuki - nevožen - polno zaposlena s prirejanjem tombol v domovih z ostarele - starost 91-93 let - diabetes - 16 - 20 letne vnukinje - posedovanje napremičnine - možnost prenosa opravilne sposobnosti na vršitelja - ljubečega srca (bypass ni ovira) - uhajanje vode ni prepreka Šifra: Tudi jeseni je lepo... Navali narod... dobro, da ni šifra "skupaj v novo življenje",...ali pa mogoče "začniva znova".....
.T. Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 In potem Anubis taki motoristki na radiju Tralala v nedeljo, ko sprejemajo glasbene zelje posilja komad od Anje Rupel: Odsla bom se to noc. Tadej
stigmata Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Hehehehe, a tu je zdaj ženitna posredovalnica? :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Dons pa človeku res ne more bit več dolgčas ;) ;) ;) Zlasti če ima takele lepe šolenčke s petko kot naša ljuba Nena :rolleyes:
king4ever Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Hm......kdo je zdaj tle mačka ki se dere, ko ji stopiš na rep? :rolleyes: Alla B) Mačke se derejo družno takrat, ko se gonijo...a kako že? Drugač bi pa jaz tud eno motoristko za zraven, ampak je nekaj pogojev: - kubikaža motorja nad 750 - sport touring ali naked - karbon na avspuhu (ne maram smradu opečenih kocin) - po možnosti Suzuki - nevožen - polno zaposlena s prirejanjem tombol v domovih z ostarele - starost 91-93 let - diabetes - 16 - 20 letne vnukinje - posedovanje napremičnine - možnost prenosa opravilne sposobnosti na vršitelja - ljubečega srca (bypass ni ovira) - uhajanje vode ni prepreka Šifra: Tudi jeseni je lepo... Navali narod... Pozabil si dodati da mora posedovati bancni racun na katerem je najmanj 100k Eu, samo v takem primeru je boljse ce je brez kakih dedicev, da pol ne pride do kake tozbe B) B)
Guest 1 Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Mjaaaaaaaaaau :P :P evo je - pohiiiitiii dokler je voljna :wub:
Klo Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 ..Iščem motoristko za skupne vožnje... ..a sam za kopilota je pa nočeš? :o
lojzi Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 (popravljeno) ..Iščem motoristko za skupne vožnje... ..a sam za kopilota je pa nočeš? :o Odvisno, kaj in kako bi skupaj vozila :P ;) B) Popravljeno Maj 16, 2003. Popravil lojzi
niet Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Odvisno, kaj in kako bi skupaj vozila :P ;) B) Ona na motorju, ti na motorju. Ona proti Primorski, ti pa domov v garazo.... :rolleyes:
SiR Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 Odvisno, kaj in kako bi skupaj vozila :o B) :o Ona na motorju, ti na motorju. Ona proti Primorski, ti pa domov v garazo.... B) Niet, sorry - I just don't get it... Primorska, garaža? ... ?
niet Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 I just don't get it... a ves tisto o italijanskem seksu? On v spalnici - ona v kuhinji? nekako v tem stilu. :o B)
igralec Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 Jest pa iščem motoristko za skupno vožnjo na R6ki. Ni važno kakšna je, samo R6 naj mi da B)
Guest 1 Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Jest pa iščem motoristko za skupno vožnjo na R6ki. Ni važno kakšna je, samo R6 naj mi da :D verjetn se jih bo neki najdl - če seuš uzat vozu :(
J Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 No, jaz sem si pa naredil enosed, in če bi hočel peljat kakšno sovoznico, moram dat nazaj tačke, štifti, sitz! Imbus ključ etc...bi pa probal recimo, da ona sedi na meni, samo potem pride do aerodinamičnih problemov, da ne govorimo o zakonskih implikacij. :unsure:
Doc Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Me tud išče kašno za na ta zadn zic na TDM 850 :wub: Prijave na PM B)
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Ma ne vem če to spada sem...Ma jst ne iščem nobene Sam tolk da veste...imam že polno PM-jev na ta račun...se moram kr otepat! :D :D
YZFgeorge Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 LP.Iščem motoristko za skupne vožnje iz okolice Brežice-Krško. Star sm 22,vozim aprilio 1000.Če si z mojga konca,podobnih let in imaš svoj motor mi prosim javi. 031 251 577 Daj, pošlji ti GreenNinji eno privatno sporočilce.........Morda bo šla :P :lol:
greenninja Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 LP.Iščem motoristko za skupne vožnje iz okolice Brežice-Krško. Star sm 22,vozim aprilio 1000.Če si z mojga konca,podobnih let in imaš svoj motor mi prosim javi. 031 251 577 Daj, pošlji ti GreenNinji eno privatno sporočilce.........Morda bo šla :P :lol: Greenninja bila v soboto na njegovem koncu (šla preverjat teren) :rolleyes: pa ga ni vidla. Verjetno je kako našel v malih oglasih. Poleg tega pa si bo Greenninja še dolgo celila rane nekje v ozadju (kar ne pomeni, da nima odprtih oči!) in jo bo možno srečat le na kaki solo SS. ;) :P
marijan Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 nič v ozadju, kar prerini se v ospredje :D
greenninja Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 nič v ozadju, kar prerini se v ospredje :D Nekaj časa ne.. :( No ja.. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se