Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no ce bom ze sel kam takrat bo to hvar. drugace pa se fajn mejte!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

Jaz imam 22. septembra poroko, pa me ne bo. Ce pa samo petek, pa lahko. Ali pa nedelja.... ah, ne, bo najbrz prevec tezko vstati...

Objavljeno

1. Gregs, a imaš to svojo poroko ali si vabljen na kakšno drugo?

2. Mene ne bo na FS6 zaradi višje sile (grozdje je že zrelo, pa bo potrebno trgati), zato se imejte vsi ostali maksimalno dobro.

lp Easyrider

Objavljeno

Ceprav sem bila tri leta nazaj zelo razocarana nad Zadrom, se mi ideja zdi kar ok, in jo bom dala v premislek. Seveda bom sporocila pravocasno, bom pa verjetno sla kar z avtom, saj je ze zdaj baje zelo mrzlo v Lj. pa tudi tukaj v Vodicah (kar je ze dalmacija) ni prevec toplo. Razen seveda, ce se do takrat vreme ze kaj popravi.

Objavljeno

Vse lepo in prav,

vendar, kot kaže, za srečanje tam doli daleč na jugu ni ne vem kakšnega navdušenja, niti odziva ne.

Zato je čas, da se pričnemo resno pogovarjati o kakšnem lokalu v bližini ali celo v Ljubljani.

Brrrm

Objavljeno

za vse resne navdusence: 13.10. imajo brda zbor v vipolzah.kaj ce se tam dobimo? itak bomo skoraj vsi tam....

-----

who dares wins

Objavljeno

quote:

Kje so vipolže ?

od nove gorice ca.15-20 km proti italiji.preko mosta na soci levo (ce se ne motim).v glavnem,ko prides iz nove gorice ven proti vrsicu,zavijes levo cez most.

-----

who dares wins

Objavljeno

Ja valjda, da se dobimo v Vipolľah. Sej to je zadnji motozbor v sezoni 2001. Tja pa res vsi pridejo.

To je motozbor od MK BRDA.

Tadej

Objavljeno

Na zbor pridem direktno s potepanja po Dalmaciji!

SE VIDIMO!

Pa sotorov ne pozabte, da bomo "slovesno" zaključili!

LP pegaso

Objavljeno

Pa rokavčkov, pa šlaufa, pa plavutk, pa maske za potapljati, saj vsako leto dežuje in ratajo pravi oceani

kisses

Pupa

Objavljeno

Pupa pozabila si na blato pa ne bodi toliko optimisticna kar se vremena tice. Ce ostanes doma, bo pa mogoce sonce

Objavljeno

Če bi že kar nekaj let zapored hodila v Brda, bi verjetno tvoji izjavi celo verjela, ker pa sem bila lani prvič, pa je vseeno deževalo, predvidevam, da dežuje zaradi koga drugega!!

Mogoče zaradi tebe???????

kisses

Pupa

Objavljeno

Jaz upam na sonce.Dve leti nazaj je bilo prekrasno, toplo in sončno.

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

Ne bit pesimisti.V Brdih bo sonce.

Upajmo!!

Objavljeno

quote:

Ne bit pesimisti.V Brdih bo sonce.

Upajmo!!

seveda bo!

no en nasvet: ne parkirat motorja na travniku pod prireditvijo. ni hujsega kot cestaka ali coperja po mokri travi in blatu v hrib spravljat. 5 ljudi je komaj en motor gor spravilo pa se 2-3 padci minimalno so bli potrebni.

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

Kaj, ce bi za Vipolze odprli nov topic, tukaj pa ostane samo FS 6?

Objavljeno

Eh, kaj filozofiram. Vse o Vipolzah najdete v novem topicu.

Objavljeno

kot izgleda,bo FS 6 potekalo enkrat pri bolj zmrzovalnih temperaturah.

-----

who dares wins

Objavljeno

Kaj nismo rekli, da bo forumsko 6 skupinska vožnja 6.10.2001?

Torej, hop v tisti topic, kjer se menimo o blejskih kremnih rezinah.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Kaj nismo rekli, da bo forumsko 6 skupinska vožnja 6.10.2001?

a ja

-----

who dares wins

Objavljeno

Ja, ja.

Saj drugih terminov za FS 6 itak ni več.

Konec oktobra je pa že itak čas za FS 7.

Brrrm

Objavljeno

meni se je zdelo,da je voznja 6.oktobra samo voznja in ne FS...kdaj ste se pa odlocili tako?

-----

who dares wins

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!