pupa Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Dragi forumaši in forumašice!! Danes zjutraj sem poslušala poročila in izvedela slabo novico!! Namreč pri vrememnu so povedali, da se bo vreme poslabšalo v petek. Za soboto sicer niso nič rekli, se zna pa zgoditi, da bo cel vikend slab. Upajmo seveda da ne, ampak samo tako, v informacijo!! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 A nam moraš že navsezgodaj zjutraj uničiti dan? lp Easyrider
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Dragi forumaši in forumašice!! Danes zjutraj sem poslušala poročila in izvedela slabo novico!! Namreč pri vrememnu so povedali, da se bo vreme poslabšalo v petek. Za soboto sicer niso nič rekli, se zna pa zgoditi, da bo cel vikend slab. Upajmo seveda da ne, ampak samo tako, v informacijo!! kisses Pupa Kar je res je res, tud mene je moja Lojzika že navsezgodaj opozorila na to kruto dejstvo! Torej, ali FS6, ali vožnja? (seveda samo v primeru dežja) Če bo dež, ali FS6 ostane, ali počakamo na naslednji lepši trenutek, in ga združimo z eno furco? Uredil - lojzi on 02/10/2001 09:04:31
Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 En majhen FSjček bi lahko kljub dežju opravili. Samo potem ni potrebe po Bledu in po 12:00 uri. Ampak, o tem, predlagam, v četrtek, ko bodo vremenske napovedi že bolj določne. Brrrm
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Se strinjam z Brrrr-mom. Do četrtka pa sprejemamo stave ! Lojzi ma vas rad
VETER Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Se strinjam z Brrrr-mom. Do četrtka pa sprejemamo stave ! Lojzi ma vas rad Glede na to, da bo sedaj par dni lepo vreme , bo ziher deževalo za vikend, shit vglavnem.. Jaz sem ravno razmišljal ali bom šel v hribe ali na Bled, ampak vse to je povezano z znosnim vremenom (beri brez dežja)
Climberka Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Ne vem ,a vi kar klicete dez, ko vsi tako crnogledo napavedujete vrem. Dajte malo bolj svetlo , Soncno gledati pa bo tudi sonce posijalo v soboto. Ce se pa slucajno ne marate vozit z motorjem ,.....na to ve pa odgovor vsak sam, pa naj bo tiho in naj ne klice dezja.V SOBOTO VREME BOOOOOO !!!! LP Climberka
Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Climberka, tako je. Vreme je že rezervirano, čakam le še na potrditev rezervacije. Brrrm
pupa Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Vreme definitivno bo, samo vprašanje kako!! kisses Pupa
pupa Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 No kakor sem vam včeraj "pokvarila" dan zaradi moje napovedi, vam ga bom danes "polepšala"!! In sicer za petek je res napovedano slabo vreme, ampak za v soboto pa je trenutno napovedano sončno vreme!! hura!! Je to bolje prebrati na vse zgodaj zjutraj??? kisses Pupa
lojzi Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Pupa sončno ni napovedano, je pa napovedano SUHO in z nekimi normalnimi temperaturami tudi za naše žensko občestvo, tko, da izgovorov NI. V soboto torej vsi na FS6 ! Pa po dveh (lahko tud po 1) kolesih! Lojzi ma vas rad
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 superca!!!!!!!!!!! SEM ŠE NA ENEM FORUMU PREBRAU,DA JE OK VREME NAPOVEDAN!?
pupa Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Upam, da bo res lepo (beri: suho) vreme, da se boste imeli super!! kisses Pupa
easyrider Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Pupa, ti si naša. Kaj greš na Bled? lp Easyrider
pupa Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Očitno ne! Sem sicer mislila iti, ampak nočem stalno Gregsa obremenjevati za prevoz, drug se pa ni javil. Z avtom je pa bolje da ne grem, kot pa da bi trpela!! Mah saj se bom z nekaterimi dobila v Brdih, z drugimi bomo pa že.... kisses Pupa
lojzi Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Ej, se bo pa že en najdu, da bo dau Pupo na štango (ups, sej nimam več bicikla). Jest bi se javu, ampak je moja prva žena izrazla željo, da gre z mano, tko da, u troje je sicer lepš, ampak .... Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Pupa, ti se kar naslikaj na bencinsko v Domžalah. Eden bo že imel prazen sedež. Brrrm
Noise Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 V duhu bom z vami, mater, ko bi lahko bil tud fizicno... Aja, da NE BOSTE POZABILI FOTKAT SE, jasno??? Lucky, upam, da ti tud gres na Bled in da bos imel svojo digitalko s sabo... Pa da mi potem posljes in da dam gor kako lepo ste se imeli... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Zoolo Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 quote: Očitno ne! Sem sicer mislila iti, ampak nočem stalno Gregsa obremenjevati za prevoz, drug se pa ni javil. Z avtom je pa bolje da ne grem, kot pa da bi trpela!! Mah saj se bom z nekaterimi dobila v Brdih, z drugimi bomo pa že.... kisses Pupa Verjetnost da grem proti bledu je 90%, tko da ... če ne boš imela drugega prevoza in se ti gre, ... You're wellcome. ***** Come in peace or stay at home!
pupa Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 No ti bom mail poslala, pa se bova zmenila!! kisses Pupa
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2001 Pupa, ne seri! Ves, da te peljem, no problem! Enkrat sem ti ze rekel: moras kdaj stegniti jezik, pa bo... Nic me ne obremenjujes... Je pa res, da nazaj grede bom jaz moral iti malo prej, ker imam ob 19:00 praznovanje rojstnega dne (pa ne svojega).
pupa Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 Gregs, hvala lepa, ampak bom probala še s kom drugim!! Sicer pa, saj veš, da se tudi rada s tabo peljem...... mah kva zdej...... no pa drugič!! Če bo pa kakorkoli prišlo do spremembe, te bom pa poklicala!! kisses Pupa
kekec III Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Pupa, v topicu Zbor in skupna vožnja 6.10. Brrrm ažurira seznam udeležencev, tko, da bi (moderatorji, administratorji !) lahko ta dva topica združili. Bi dobili tudi pravo listo tistih, ki pridemo ! Lojzi ma vas rad Lojzi ma prav-mimo grede ali boš šel tudi ti,Lojzi? LP
lojzi Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 Absolutno, s svojo prvo ženo ! Lojzi ma vas rad
Lucky Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Aja, da NE BOSTE POZABILI FOTKAT SE, jasno??? Lucky, upam, da ti tud gres na Bled in da bos imel svojo digitalko s sabo... Pa da mi potem posljes in da dam gor kako lepo ste se imeli... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Držte pesti, da fotkič dobim tudi ta vikend. Sicer pa samo povejte kolk fotk hočte, 20, 30, 50, 100...?? Bom škljocal k utrgan, še med vožnjo, če bo treba. Mimogrede si lahko še kak filmček posnamemo. Samo en bo moral držat kamero. LP, Lucky Burn to be wild
Priporočene objave