easyrider Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Burn to be wild Ne sodi sicer v ta topic, samo sem šele sedaj opazil pa me zanima: BURN ali BORN ? lp Easyrider
Zoolo Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 Easy, v originalu BORN, ... lahko pa da je Lucky, umetniška svoboda pač, zadevo malo predelal za lasne potrebe. ***** Come in peace or stay at home!
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Gregs, hvala lepa, ampak bom probala še s kom drugim!! Sicer pa, saj veš, da se tudi rada s tabo peljem...... mah kva zdej...... no pa drugič!! Če bo pa kakorkoli prišlo do spremembe, te bom pa poklicala!! Tako je prav - ne samo z enim, z večimi!... Pridobiti izkušnje... Ja, če pa Zoolo ne more, pa lahko še vedno pokličeš - ali pa s Pikico prideš na bencinsko...
andrej Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 pozdrav. tudi jaz bom poskusil priti v soboto, če le ne bo šihta. razpored dobim šele jutri. sicer pa ne vem, zakaj se ne zmenimo za kakšen daljši izlet. domžale - bled ni ravno neka strašna tura, vreme pa je te dni še dovolj lepo za celodnevno vožnjo. v soboto sva bila s kolegom na vršiču. avstrijcev in italjanov vse polno. lep pozdrav, andrej
Lucky Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: Easy, v originalu BORN, ... lahko pa da je Lucky, umetniška svoboda pač, zadevo malo predelal za lasne potrebe. ***** Come in peace or stay at home! You got that right, pal. Born je že mal oguljeno, pa sem si privoščil besedno igro. Divje, a ne? PS: Moderator, brez zamere, prosim. LP, Lucky Burn to be wild
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 quote: PS: Moderator, brez zamere, prosim. Hmmm.... In kaj naj bi zameril?!
A_je_to Objavljeno Oktober 5, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2001 Lepo se imejte se zame... jaz zal ne pridem ker ima prijatelj poroko. Tko da ... drugic _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Noise Objavljeno Oktober 5, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2001 Pol pa vsaj Alexis pošlji //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Noise Objavljeno Oktober 5, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2001 quote: quote: Aja, da NE BOSTE POZABILI FOTKAT SE, jasno??? Lucky, upam, da ti tud gres na Bled in da bos imel svojo digitalko s sabo... Držte pesti, da fotkič dobim tudi ta vikend. Sicer pa samo povejte kolk fotk hočte, 20, 30, 50, 100...?? Bom škljocal k utrgan, še med vožnjo, če bo treba. Mimogrede si lahko še kak filmček posnamemo. Samo en bo moral držat kamero. Zakon si, fotkaj kolker lahk (100?)... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
A_je_to Objavljeno Oktober 8, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2001 Hmm da bi Alexis poslal? hm hm ... v to hordo mozakarjev v ledrastih hlacah? :) Raje ne, ker bi ji bilo se prevec vsec hehe. Drugace je pa sla z mano na poroko, ker je bil to najin skupni friend. In kako je blo na FS? _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Perla Objavljeno Oktober 8, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2001 quote: In kako je blo na FS? Dogajanje in vtisi so opisani v "Zbor in skupna vožnja v soboto 06.10.01" Perla
Noise Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 In v clanku ter fotogaleriji... (ce se niste videli)... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Priporočene objave