snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Sem samo predlagal in bi takoj prišel v klub, če ga ustanovite :) če bi blo kaj za pomagat bi lohk dal eno roko :D .... A moraš vedno per držat v rok al kaj??? :lol1:
gandi Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Zmenjen,...imam pa ŽE eno vprašanje...če nam rata ustanovit klub...bomo potem mogl met zmeri paperje kadar bomo na ridah posedal??javno zberanje pa to...k so takrat policaji govoril?=!?? :whistle: :whistle: PS:a mi pa misleš da ti ne bi živcev žrl??? :naughty: :devil: @gandi:kdaj bo spet kakšen foto/moto sešn?? :D Lahko bi ga jutr al pa v petek, sam če bo vreme in če bo suho :grupni: :drunk:
snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Predlagam da odpremo novo temo :whistle: Zdj pa ne pretiravi no...prehitevaš stvari...komi se je tle začel kj dogajat ;)
snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Lahko bi ga jutr al pa v petek, sam če bo vreme in če bo suho :grupni: :drunk: Kaj pa vikend??? Ko bom še jst gor?? :D :whistle: :whistle:
gandi Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Kaj pa vikend??? Ko bom še jst gor?? :D :whistle: :whistle: Delam pa ne morm :headbang:
snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Delam pa ne morm :headbang: In...neverjetno... snoopy bo spet zvisu :cry: ;) bom pa policaje poklical da me še mal posnamejo :lol1:
Kleemen Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 A moraš vedno per držat v rok al kaj??? :lol1: mam dve roki :whistle: Zdj pa ne pretiravi no...prehitevaš stvari...komi se je tle začel kj dogajat ;) Da se ne spet pozabi ;) Kaj pa vikend??? Ko bom še jst gor?? :D :whistle: :whistle: Pa ja prideš na mk Rihenberk čez vikend :OK:
snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ....Pa ja prideš na mk Rihenberk čez vikend :OK: nč ne vem...če bom sam doma...bom raj na ride skoču pa se ga doma orng nažrl pol zvečer :beer1: :beer2:
Kleemen Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 nč ne vem...če bom sam doma...bom raj na ride skoču pa se ga doma orng nažrl pol zvečer :beer1: :beer2: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Kaj pa pokaš?? :hmm: Ti...dj mi povej...če maš v očeh rokah per ane...a če ti kupmo uno čelado za per...boš mel pol frej roke??da boš lahko orng kj počel pa tko... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 evo da se po dolgmu cajtu spet javim sicer sem zadevo prebrala bolj na brzino a vendar condor ta vest o tvojemu padcu me je pošteno razžalostila,sem pa vesela da gre na bolje in da se kmalu kaj vidimo novica o mlinčku me je zelo razveselila :worship: če bo vse po sreči pridem jutri na čistilno akcijo upam da vreme bo vas že kr pogrešam
Irencko Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 beyba zadn cajt... :wub: ja moj mlinček :worship:
Fric Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 kaj a bo ju3 kej akcije naridah???upejmo na lepo vreme
Polona N. Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 @Polona N. ...kje pa hodiš??Si se zabubila tam na "morostu"??? Ja pozdravljen! Nism se ŠE zabubla na morostu... :D A boš dons al pa jutr na ridah?? Moram mal pridit pogledat...... Ker vidim da velik zamujam.
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ja pozdravljen! Nism se ŠE zabubla na morostu... :D A boš dons al pa jutr na ridah?? Moram mal pridit pogledat...... Ker vidim da velik zamujam. še največja napaka je, da mene zamujaš :lol1:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 kaj se pa hudiča tiščiš za 4 stenami :whistle: sam so pa parazne ride...še policajev ni več :krneki: a je kakega taplavega usulo?
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Danes na ridah ob 18-ih čistilna akcija!!! Ob 19-ih pa se počasi odpravimo do Condorja na obisk, da ga malo razvedrimo! Prosim za čimštevilčnejšo udeležbo! Jaz prinesem fotoaparat, da pofotkamo našo čistilno akcijo. ;)
snoopy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ja pozdravljen! Nism se ŠE zabubla na morostu... :D A boš dons al pa jutr na ridah?? Moram mal pridit pogledat...... Ker vidim da velik zamujam. Jap...glej da dns prideš pospravlat za mano :kva2: še največja napaka je, da mene zamujaš :lol1: Ti se pa nehi štult :glare: :photo: Dns po 6uri mi mogoče rata prletet...apeliram na to da bo Dex primerno segrel asfalt in ostali do takrat pobrali smeti po cestišču... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ...apeliram na to da bo Dex primerno segrel asfalt in ostali do takrat pobrali smeti po cestišču... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...sam de nabaš ti kej nasmetu pa cist :hmm:
snoopy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ...sam de nabaš ti kej nasmetu pa cist :hmm: nihej taku hovort ka te pou aldi neč na zastop!! :lol1: :whistle: :whistle: ne bom jst nč smetu...sam piksne skrij..polne in prazne ;) Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil snoopy
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ne bom jst nč smetu...sam piksne skrij..polne in prazne ;) ... a ti naštimam tazriuga na rajda :naughty: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil Klajba
snoopy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ... a ti naštimam tazriuga na rajda :naughty: Dj ne bod žleht no!!!!pol boste pa govoril da ste mogl za mano pospravlat :lol1:
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Dj ne bod žleht no!!!!pol boste pa govoril da ste mogl za mano pospravlat :lol1: ..ah jest sn pa misu, de bama cirkusánta glídal :whistle:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 SNUPI... seveda se bom štulu.. sj morm tko al tko vse za vami popravljat.. leta pač naredijo bolj izkušenega.. in bolj neumnega ljuda :lol1: pozdraute condorja tud v mojem imenu :worship: bi rade volje prišel... pa mam opravke :closedeyes:
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 pozdraute condorja tud v mojem imenu :worship: bi rade volje prišel... pa mam opravke :closedeyes: Vidi ti prdonja, E sad se zna, kad treba da se radi, tad se Maus izvadi. :lol1: :lol1:
Priporočene objave