snoopy Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 SNUPI... seveda se bom štulu.. sj morm tko al tko vse za vami popravljat.. leta pač naredijo bolj izkušenega.. in bolj neumnega ljuda :lol1:pozdraute condorja tud v mojem imenu :worship: bi rade volje prišel... pa mam opravke :closedeyes: Sj...spet boš pozeral :photo: in te tvoje izkušnje ane...če maš sive lase še ne pomen da jih maš "upravičeno" :lol1: sicer pa...se znajdeš ane...ti ne bo treba pospravlat... :glare: barabin pozerski...
Rock-46 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Da vam vržem eno kost za glodat he he he...LP iz sončnega Kranja :naughty: Ha ha sama frajarija ga je :naughty: :naughty: Hehe sam njemu pa res kapo dol kako se pelje po zadnjem... :worship: (cepravneodobravamteganacesti presss) :whistle: Lp,Rock
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 k je treba smeti pospraulat me vedno boli hrbet :lol1:
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 k je treba smeti pospraulat me vedno boli hrbet :lol1: ...dio bono, ma ti si telepatist :lol1: :lol1: :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ...dio bono, ma ti si telepatist :lol1: :lol1: :lol1: Kje pa samo v letih je... :whistle:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 lahko, da se bom čez ride danes peljal,da vidim, če ste kje pozabili kako smet :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 lahko, da se bom čez ride danes peljal,da vidim, če ste kje pozabili kako smet :whistle: Welcome on board!
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 povdarek je na "POGLEDAL" :whistle:
Polona N. Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 še največja napaka je, da mene zamujaš :lol1: tebe itak vidim skor vsak dan k se iz šihta pelem.
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 vreme smo zrihtal tko da se videsmo ob 18h gor
Port Folio Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Kle v Lj se bo vsak trenutek vscal, kako kaže na Primoskem, se mislm zapelat, čez "kačjanske" čez cca 20 min :?
gandi Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 vreme smo zrihtal tko da se videsmo ob 18h gor Vreme??? Počak da tale "huda ura" pride do Planine :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 NE BO!!! Oblačnost se giblje proti SZ. Vsaj tako kaže radarska slika ARSO-ja.
Kleemen Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Tuki na primorskem že cel dan sije sonce neki oblakov je in mal piha veter-pa zebe ko hudič :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 matr pa to je cela operacija ko če bi vojska ZDA hotla napast irak v puščavskem viharju pa ne bi vedli, al spustit vojsko z vajeti al ne ...
Irencko Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 matr pa to je cela operacija ko če bi vojska ZDA hotla napast irak v puščavskem viharju pa ne bi vedli, al spustit vojsko z vajeti al ne ... u mi je blo že kr mal čudn... si se mal cajta zadržvov, brez svojih pripomb... no douh pa le nisi zdržu :krneki:
Jure Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 V naših koncih lepo sončno :) Se vidimo ob 18h :D
Klajba Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 V naših koncih lepo sončno :) Se vidimo ob 18h :D Pri nas pa se dela tema :unsure: , bo spet jeba
osa rider Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 men se zdi da dns nebo nobene čistilne akcije pa tud panoramske vožnje!!sej to je že praksa če piki neki omeni la pa hoče spelat,pol ga vreme skoz je.e!pikec ti res nimaš sreče!!!folk,jst bi tu pršu na akcijo sam sm brez prevoza!!!upam da vam uspe vsaj čistilna akcija!stopotjo pa pozdrav kondorju!!!!upam da si O.K!
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 dečki so izpucali tri vreče :worship: sama sm ta dogodek žal zahinavla sem pa vseno le uspela jit condorja pozdravit hvala za postrežbo
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Evo... Poročilo o čistilni akciji na ridah... Ko sem prišel gor (z majhno zamudo) sta me pričakala DeX in Nofrus...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Najprej smo poslikali svinjak na "the ovinku"...
Priporočene objave