biker77 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 pr men, jz pobiram prijave za take mhm :whistle: :whistle: :whistle: joke :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: oki..sam jest bom šel v ponedeljek en krogec :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 oki..sam jest bom šel v ponedeljek en krogec :naughty: :hmm: a z mano? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 kam se pa jest pol prijavim? v mojo skupino? aja, sej res, ne upaš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 v mojo skupino? aja, sej res, ne upaš :P upam jaz :naughty: ...boš videl kaj to baby blade dela :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) :hmm: a z mano? ;) nč ne spremljaš tele teme a ne? zdej sam po grobniku pa mobikrogu še brskaš.. sploh pa boš takrat v službi.. v mojo skupino? aja, sej res, ne upaš :P ma nimam jest cel dan časa za tistih 150 km-jev :evilgrin: Popravljeno September 18, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 upam jaz :naughty: ...boš videl kaj to baby blade dela :whistle: a se ti sploh vozš še kaj letos? nič te ni videt nikjer. eno je upati se, drugo slediti nekomu :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ma nimam jest cel dan časa za tistih 150 km-jev :evilgrin: ni problem, bom pa jaz do tebe prišel, da ne boš ti cijazil cel dan do mene :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 a se ti sploh vozš še kaj letos? nič te ni videt nikjer. eno je upati se, drugo slediti nekomu :naughty: :P bolj tak ampak gre :D...če bi prišel tam gor kjer še nisi bil bi me kr dostkrat videl :naughty: ampak probati ni greh....če ne gre pač ne gre v vsakem primeru se boš enkrat ustavil na pumpi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ni problem, bom pa jaz do tebe prišel, da ne boš ti cijazil cel dan do mene :naughty: :lol1: :lol1: Noz zdaj pa zares, se nam bos pridruzil v nedeljo? :) Obljubim da bom tako vozil, da bos lahko sledil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 bolj tak ampak gre :D...če bi prišel tam gor kjer še nisi bil bi me kr dostkrat videl :naughty: ampak probati ni greh....če ne gre pač ne gre v vsakem primeru se boš enkrat ustavil na pumpi :whistle: počasi bi bil res že čas da pridem tja "gor kjer še nisem bil" ... :D :lol1: :lol1: Noz zdaj pa zares, se nam bos pridruzil v nedeljo? :) Obljubim da bom tako vozil, da bos lahko sledil :P Če bi se že pridružil, potem bi se Pikiju, vi ste prehitri zame ;) jaz sem en tak e-bajker pa nimam pojma kako se u realu motor vozi aja, zares, ok, težko ti danes povem, pri meni se plani delajo od jutra do večera ... sproti :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 kaj mislš, da te bom do novega leta čakala, al kaj :slap: kdor čaka, .... so mu ga odrezal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ahahhahahahaha LOL v keri bazi si ti to? :D :kva2: ej tastar, ka če bi ti men poslau un filmček k ga midva po mobikrogu "kao žgeva" :winkiss: prosm prosm prosm prosm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 jny007 pozabu si na en post iz lanskega leta odgovort pa replicirat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ahahhahahahaha LOL v keri bazi si ti to? :D :kva2: Mokre sanje? :P :D *** Dajte še kakšno furco na Štajersko naredit, da se pozdravimo malo... ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) ej tastar, ka če bi ti men poslau un filmček k ga midva po mobikrogu "kao žgeva" :winkiss: prosm prosm prosm prosm HEHE cak da ata telefon v komp utakne pa vse presname...bom dons zvecer ce mi rata.. :D jny007pozabu si na en post iz lanskega leta odgovort pa replicirat.. DARN madona a veš da eni delamo, pa nimamo cajta cel dan chekirat novih postov..že tko mam 2 uri dela, da za pol dneva poste preberem... kdo si je ta SPAM zmislu...se ne onesnažuje le rid ampak tud forum c c c :evilgrin: Popravljeno September 18, 2007. Popravil jny007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ej dex kdaj bi se pa tahitri vrnil na ride (upam da ne preveč zvečer kr mam vlak za ljubljano hehe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ej dex kdaj bi se pa tahitri vrnil na ride (upam da ne preveč zvečer kr mam vlak za ljubljano hehe) a ti bi šu z 125 kr med tahitre :P no sj js bi šu tut.. ampak men ne gre nkamr :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 a ti bi šu z 125 kr med tahitre :Pno sj js bi šu tut.. ampak men ne gre nkamr :D hehe pomojm da bi jih mogu lovit sej uni pa tut nebojo furali ko na grobniku (drgač je pa condor na koncu kolone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Kaj pa super hitri :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Kaj pa super hitri :? Običajno vozim sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) Običajno vozim sam... O.K. v super-ultra-supersonic/superfotonic-highspeed-profperformance skupino nočem it, ampak med super hitre pa ja. Vseen hvala. ;) Popravljeno September 18, 2007. Popravil Matex_46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 hey ritke, kaj zj... j kdo med vam že resn zih de se vidjamo u nedelo :naughty: turca vabi... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Kakšno število se tu plete za slow/fast riderje (št. kandidatov je že kej znano) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) pomojm da bi jih mogu lovit sej uni pa tut nebojo furali ko na grobniku (drgač je pa condor na koncu kolone Voznja definitivno ne bo brezglavo norenje, to je dejstvo. Se pa bo obcasno malce bolj potegnilo, predvsem po kaksni bolj odprti cesti, ravnini, ipd.. Moje mnenje je, da 125ccm motocikel ni kos nalogi, (lahko se tudi motim, ker ne vem cisto kako in koliko gre.. ) sploh pa po kaksnih klancih navzgor. Je namrec neprijetno, da mora cela skupina nekoga cakat, zato tudi imamo dve z razlicnimi tempi :) Prihod nazaj pa mislim, da se ne bo veliko razlikoval glede na skupino v kateri se vozi. Ker vmes imamo nekaj postankov in iz postankov bomo startali istocasno oboji, razlika pri hitrejsi skupini bo le ta, da bo imela verjetno malce daljse postanke, zaradi hitrejsega prihoda na dogovorjeno tocko :) Kakšno število se tu plete za slow/fast riderje (št. kandidatov je že kej znano) ? Meni znani v hitri skupini smo zaenkrat: DeX, Snoopy, Condor, Tanjuska. Vec bo pa irenca povedala, ona zbira prijave :) Popravljeno September 18, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Meni znani v hitri skupini smo zaenkrat: DeX, Snoopy, Condor, Tanjuska. se pravi puna ves čas.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave