maus Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: Nemci bi morali v tistem času Partizanom reči "teroristi" se mi zdi da je bil pionir takšnega bojevanja , kot se odvija danes..... al pa bi moral rečt tabelim teroristi, ker so držal z okupatorjem, ki je teroriziral pošten slovenski narod Bmflar, I30, robot in 1 other 4
I30 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Da naute vi tenoristi, če u te še naprej smetil! Alla in Igi Pop 2
FLY Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 V tistem času so jih imenovali drugače: Zivnorc in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) http://jugoslavenska-narodna-armija.blogspot.si/2016/08/cuveni-gaddafijev-govor-koji-je-zapalio.html Pol je pa dosti hitro padel ......... Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil Kmet2 Nearrain, I30 in Bmflar 3
Nearrain Objavljeno Avgust 10, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) The weight of chains Ceprav je malce prosrbski priporocam vsem antijugo nostalgikom Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil Nearrain
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar 1
Nearrain Objavljeno Avgust 10, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2016 Šeta penzioner ulicom i zastade da pogleda velelepnu kuću nekog lokalnog gazde koji je u privatizaciji kupio preduzeće u kojem je u godinama poslije rata bio partijski direktor. A kad taj sa balkona shvati da mu onaj na ulici procjenjuje životno djelo, zadovoljno upita: "A, komšija, šta misliš koliko vrijedi?" "Dvadeset godina robije da je Titove države", odbrusi penzioner i nastavi šetnju. FLY, motofrik, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2016 Pismo Druga Tita Standard Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem. I to iz dna duše. Mrzite me i sve mi po spisku psujete. Kažete da sam bio diktator, da sam gušio slobode, da sam slao u zatvor nedužne, da sam naredio ubistva mnogobrojnih. Da dok sam bio na čelu FNRJ i SFRJ zadužio i vašu djecu, vaše unuke i praunuke. Da sam bio protiv slobode ispovjedanja vjere. Da sam napravio društvo privilegiranih a da je narod bio željan svega. E pa mrzite me, nadam se da ćee me mrziti iz dana u dan sve više. Zaboraviti ćete da sam postao predsjednik države koja je još bila u feudalnom dobu, da skoro nije bilo tvornica, da je procenat nepismenosti bio izuzetno visok, da su bolesti koje su odavno bile iskorijenjene u Evropi i dalje harale po cijelom Balkanu. Zaboraviti ćete ili već jeste koliko je kilometara pruga, puteva i cesta napravljeno dok sam bio „diktator“. Koliko je bolnica izgrađeno, škola i univerziteta. Koliko smo samo tvornica napravili, kakvu smo vojnu industriju izgradili. Koliko ste samo imali radničkih odmarališta, prvenstveno na moru ali i na kopnu. Vaša su djeca imala dobre škole, vaš je pasoš bio cijenjen. Jesam, priznajem, bio sam diktator. Nisam dozvolio da nam Rusi i Amerikanci seru po glavi. Tačno je, bio sam diktator, nisam htio da čujem da može biti neko gladan. Naređivao sam, i opet bih, da svaki radnik dobije stan od svoje firme. Naređivao sam i opet bih, da svaka radnička familija ima pravo na godišnji odmor na moru. Priznajem, mrzio sam zaostalost i koristio sam svoj diktatorski autroritet da svako djete mora ići u osnovnu školu a ko želi može i u srednju i na besplatan fakultet. Liječenje na VMA u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu je bilo dostupno svima i svima je bilo besplatno. Mrzite me što sam hapsio i slao na Goli otok. Mrzićete me još i više kad vam kažem da bih to opet činio samo da obezbijedim miran san svakom djetetu u svojoj diktaturi. A u tome sam i uspio. Ko je radio svoj posao, nije išao na Goli otok. Ko je radio gluposti, rovario protiv tek osnovane države, kovao planove za uspostavljanje sovjetske republike, ili neke američke kvazi-demokracije, taj je imao besplatnu kartu za Goli otok. Mrzite me što sam naredio ubistva kvislinga i izdajica 1945-te. Ma šta sam trebao? Da ih amnestiram, a oni klali nedužan narod 4 godine. Kažete da sam naredio ubistva nekih sveštenika, hodža i popova? A nije vam palo na pamet da ih je ostalo u životu više od 99%, odnosno da sam naredio (i opet bih) da se smaknu samo oni koji su blagoslovljavali koljače. Zaboravili ste da nisam zabranio da se grade i crkve i džamije. Kme, kme Tito je bio diktator, on nije dozvolio razvoj demokracije! Pa majku vam vašu, sve sam vam dao! Nije se zvalo ova ili ona stranka ali ste imali SSO, SK, sindikate, radničke savjete, SUBNOR, imali ste sve mogućnosti da se ponašate demokratski i uvježbavate demokratske procese. Kao smeta vam što nije mogao napredovati ko nije bio član partije! Pa majku vam vašu, ko sad napreduje u tim vašim državama? Da nisu možda nezavisni intelektualci!? Ma znate šta, razočarali ste me i to duboko. Sve sam vam dao i šta vi onda uradite? Sve razjebete! Gdje su sad one škole i tvornice, gdje su univerziteti? Koliki je natalitet? Rastete li ili padate? Jeste li sretni ili nesretni? Ljeto je, hoćete li na more? Hoćete li svojim parama ili možda na kredit? Čije su vam banke? Čiju hranu jedete, je li uvozna ili domaća? Imate li za zimnicu? Sjećate li se mojih zimnica, svake godine, ha? Ko je kum vašeg djeteta? Je li komšija i prijatelj druge nacije ili više toga nema? Gdje su vam djeca, sa vama ili su pobjegla u inostranstvo, brisati guzice švabama? Može li se živjeti od penzije ili se svi molite bogu da umrete prije nego odete u penziju, samo da se ne patite i ne mučite svoju djecu? Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite li da sam ja to samo onako pričao? Budale jadne! Sad vam švabe i francuzi uvaljuju priču o evropskoj uniji! A vi pušite sve što vam kažu! Pa imali ste uniju jaču od evropske sa vojskom, policijom, bankom, minimalnim uvozom, čist zrak i domaću hranu, džaba školstvo i zdravstvo. A sad ćete dobiti njihovu vojsku i policiju, njihove banke da vas pljačkaju, zaboravite na čisti zrak i vodu, ići ćete kod njih da ih služite a domaće ćete pojesti samo govno. A to ste i zaslužili. RobiRoberto, Bmflar, I30 in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2016 Mislim da to spada v to temo oz. je povezano z Titom . Končno sem si šel ogledat nuklearni bunker v NP-Paklenica . Bil razočaran ,saj sem mislil da bo kaj na temo Tito saj naj bi bil bunker namenjen njemu . Tito se v grobu obrača kaj so naredili iz praktično spomenika . Dobil sem občutek ,da se tudi Hrvati otepajo zgodovine na vsak način , otepajo velikega človeka ki so mu današnji balkanski (med katere štejem tudi naše lopove) politiki ne do gležnja temveč tudi do podplata ne !!! Skratka v samem bunkerju so baje za 3milione evrov vložka naredili razne prezentacije za plezalce in tudi besede ne čemu je bil prvotno namenjen objekt .....sramota in razočaranje. Fenssi , vse klimatizirano in posodobljeno ...... V bistvu pa je vse tudi to kar so naredili naredili na pol in je še v porodnišnici z bufetom vred , ki ne obratuje ..... Namesto zgodovine , moderna predstavitev plezalništva in če sva že plačala z Damijem vstopnico bom pa pogledal ....... Bila sva xxxxx obiskovalca ..... Kupil sem edini suvenir , ki je potem skoz capljal za mano in ponavljal Mitas ,Mitas ...... Vhod v bunker, prilagojen tudi za resne invalide , ki si res želijo videt plezalno tematiko namesto zgodovine na katero bi morali biti ponosni ....... narod , ki briše svojo zgodovino je izgubljen narod ! Vstopnina 50 kun po glavi , odločno preveč za praktično nič !!! Lahko ob koncu samo rečem TITO vrni se !!! lp izibajker, Luka66, Scarabeo 500 in 17 others 20
Kmet2 Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 Došao seljak na grob druga Tita i kuka:. Dragi druze Tito, dok si bio živ imali smo i ulja i šećera i cementa i deterdženta...Tada ga iz vječne straže vojnik udari kundakom, te će ti on:. Evo vidiš druže Tito, šta ti govorim, nemaju ni municije.. .....čista resnica , policija še zaščitnih jopičev nima ..... Joker, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 Mitas, mitas Mitas, mitas Kmet2 in Bmflar 2
Borutt Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Došao seljak na grob druga Tita i kuka:. Dragi druze Tito, dok si bio živ imali smo i ulja i šećera i cementa i deterdženta...Tada ga iz vječne straže vojnik udari kundakom, te će ti on:. Evo vidiš druže Tito, šta ti govorim, nemaju ni municije.. .....čista resnica , policija še zaščitnih jopičev nima ..... Milica, Marica in Matilda. Pa Joško je vse to budno spremljal. Slava mu. Kaldu, DAMI34 in Bmflar 3
UnionJack Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 kad smo već kod tileta, ...pa še nekaj takratne ideologije hecno branje iz hiše cvetja.... ...takratni in današnji sledilci imajo nekaj podobnosti z nekaj manj gorečnosti. DAMI34 1
Bmflar Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Đilas, Đilas Đilas, Đilas a si not padu
ducar Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 mah, to je bil en navaden pajac, ki je uspel zajebat šet narodov in nas zafrustrirat za 70 let, posledice so pa tu. Samo jamranje, paradigma "svi se ratuju protiv nas" vzrok za vso našo nesposobnost, itaq so za vse krivi USA in Rode, itd, itn…..jebite se YU nostalgi. Brez dela ne bo nič. Nakladači vse dežel, združeni ste.
Nearrain Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 19 minutes ago, ducar said: mah, to je bil en navaden pajac, ki je uspel zajebat šet narodov in nas zafrustrirat za 70 let, posledice so pa tu. Samo jamranje, paradigma "svi se ratuju protiv nas" vzrok za vso našo nesposobnost, itaq so za vse krivi USA in Rode, itd, itn…..jebite se YU nostalgi. Brez dela ne bo nič. Nakladači vse dežel, združeni ste. Glede na to koliko se v YU ni jamralo in koliko se zadaj jamra Je bil "pajac" se kako sposoben. Frustracija pa vedno ostaja na voljo nesposobnim in nerazgledanim ne glede na druzbeno ureditev. Joker, Bmflar, solorider in 6 others 9
ducar Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 Sposoben je bil. Zacementirane buče. Začeli smo jamrati nad samim seboj. Svet se nam pa s prijaznim nasmehom odmika. Na srečo se nas bo S. Korea usmilila in nas počakala. Smo si po tovarišijski lopovščini presenetljivo blizu. V narodu ni več ognja v kosteh, žal, samo še apatija. Če bi se zavedali moči posameznika, bi bilo že zdavnaj bolje. Tako pa, puškarjenje v bolnicah, kockanje parlamenta ( kaj je zdaj v štajerski prestolnici? so kockarji MB popeljali v raj, al kva? ). Skratka, Slovenci rabimo kmetije, pa bradrje, pa kuhne. Se imamo tko fletno. V pankrskih časih smo imeli vsaj vizijo! Hudič pocitraj to deželo, da se enkrat že resetiramo.
dr.looney Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 2 urami, ducar pravi: Sposoben je bil. Zacementirane buče. Začeli smo jamrati nad samim seboj. Svet se nam pa s prijaznim nasmehom odmika. Na srečo se nas bo S. Korea usmilila in nas počakala. Smo si po tovarišijski lopovščini presenetljivo blizu. V narodu ni več ognja v kosteh, žal, samo še apatija. Če bi se zavedali moči posameznika, bi bilo že zdavnaj bolje. Tako pa, puškarjenje v bolnicah, kockanje parlamenta ( kaj je zdaj v štajerski prestolnici? so kockarji MB popeljali v raj, al kva? ). Skratka, Slovenci rabimo kmetije, pa bradrje, pa kuhne. Se imamo tko fletno. V pankrskih časih smo imeli vsaj vizijo! Hudič pocitraj to deželo, da se enkrat že resetiramo. V pankrskih cajtih je bil Tito in drugačne vrednote. ko pa začne vladati izključno kapital imaš pa trenutno stanje. Želiš si reseta. jaz si ga ne, ker nobena vojna ne prinese nič dobrega. V vojnah ni zmagovalcev so samo vojni dobičkarji. pa še en drobcen nasvet ti dam, malo širše glej na svet ne samo skozi sovraštvo, biblijo in domobransko zgodovino. Alla in I30 2
ducar Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 6 minutami, dr.looney pravi: V pankrskih cajtih je bil Tito in drugačne vrednote. ko pa začne vladati izključno kapital imaš pa trenutno stanje. Želiš si reseta. jaz si ga ne, ker nobena vojna ne prinese nič dobrega. V vojnah ni zmagovalcev so samo vojni dobičkarji. pa še en drobcen nasvet ti dam, malo širše glej na svet ne samo skozi sovraštvo, biblijo in domobransko zgodovino. Pa kaj je s teboj? Kakšno vojno hočem?, kaj ima biblija tule?, kje je sovraštvo?, kje so dmobranci? Hočem samo to, da se streznimo, določimo kurz in skupaj delujemo za večjo blaginjo. Trenutno ste pa ravno vi obremenjeni s polpreteklo zgodovino in romanji v kumrovec in Dražgoše. Ko bi vsaj imeli za kaj. Vsako debato, tudi če se pogovarjamo o ženskih vložkih, na koncu obrnete v dvoboj rdeči-beli. Tako ne bo šlo. Šišajo nas narodi, ki so bili krepko za nami. Ne bi napisal, če ne bi vandral po svetu. V nobeni državi iz vzhodnega bloka nisem dobil občutka, da se narod med seboj tako drka. Ja, če je tvoj katekizem Kapital, potem pa izvoli po tej špuri, te nihče ne ovira. Spoštujem tvoje mnenje, vendar se z njim ne strinjam. Nekaj sem pa v življenju tudi dal skozi, zato mi tiste pravljice ne vžgeje, na te nove izzive pa ne znamo učinkovito reagirati. Ne mislim z nasiljem. Ljudje imamo moč, a se tega premalo zavedamo, oziroma pademo na limance politikom. Ma saj je vse brez veze, morda potrebujemo še naslednjih 25 let. Mladi boste morda to dočakali, nam starcem najbrž ne bo usojeno.
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2016 Ta apatija Je nastala po smrti Tita. Juga Je bila trn v peti zahodni ekonomskim sferam. Po smrti tastrga ni bilo tezko vzpostavit klimo za razpad Juge in posledicno drzavljansko vojno. Kdo Je profitiral, Razen par domacih tranzicijskih prostitutkov kateri bi prodali lastno mater za slabo provizijo in tujih multinacionalk in bankirjev? Ideologije, brskanje po izdajalskih kosteh, romanja na Drazgose in domobranske orgije na Sentjostu so zavarivanje neprijatelja z eno miceno razliko, da eni vsaj malikujeo tiste kateri so sodelovali Pri osvoboditvi, docim drugi pa tiste kateri so raje pomagali okupatorju. Eno in drugo Je futr za zblojeno rajo, da ne bi slucajno zacela razmisljat z svojo glavo. Vrli Titejevi nasledniki so nastavili rit zahodu, da so se lahko omastili s tranzicijo, saj dokler Je bil on Pri zivljenju Si na kaj takega tudi v najbolj pregresnih sanjah niso dovolili pomislit. Potrebujemo reset ustave, katera bo onemogocila presedanje iz stola na stol v politiki eni in isti kliki od osamosvojitve naprej, pa naj bojo rdeci ali beli. Poleg tega pa potrebujemo politike kateri bodo delovali za dobro Slovenije in ne EU, NATA in zregesene zahodne monetarne politike. Ko Si ravno drzave iz ex vzhodnega bloka omenil...prosperirajo samo tiste, katere so pokazale supak zahodni monetarni politiki in pravi cas dojele, da so bolj pomembna ekonomska partnerstva iz iste regije z isto zgodbo od udinjaja EU in svetovnim bankirjem. Mi smo bili pametnejsi... Zato smo kjer smo. Najbolj ironicno Je dejstvo, da smo iz Beograjskega jarma s takim entuzijazmom vstopili v EU kjer smo tretjerazredna kolonija parih drzav katere vodijo politiko EU sebi v prid. se enkrat kdor se ne bori za svoje pravice si jih ne zasluzi izibajker, dr.looney, skalar36 in 12 others 15
RobiRoberto Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 pred 15 urami, Nearrain pravi: Potrebujemo reset ustave, katera bo onemogocila presedanje iz stola na stol v politiki eni in isti kliki od osamosvojitve naprej, pa naj bojo rdeci ali beli. Poleg tega pa potrebujemo politike kateri bodo delovali za dobro Slovenije in ne EU, NATA in zregesene zahodne monetarne politike. Ko Si ravno drzave iz ex vzhodnega bloka omenil...prosperirajo samo tiste, katere so pokazale supak zahodni monetarni politiki in pravi cas dojele, da so bolj
Nearrain Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 I30, nazo13, Bmflar in 2 others 5
gusar Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 Vesel sem,da Tito ni umru,da še vedno živi v naših glavah.V rdečih kot belih Pepos, nazo13 in I30 3
nazo13 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Ob 4. 9. 2016 at 18:16, ducar pravi: ... Hočem samo to, da se streznimo, določimo kurz in skupaj delujemo za večjo blaginjo. ... Mater ste se ga napili na Titovi sedmini, če se že 36 let treznite in modrujete. Edini sklep, ki ste ga sprejeli do sedaj je: "Za vse je kriv Tito in komunisti!" . O kakšni lopovščini in lenobi pa vse tiho. dr.looney, Kmet2, Pepos in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se