bubamara Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 a zdej boš pa še zbirala al kaj...... :P :D tak fantič rabi izkušeno žensko da ga vpelje v svet odraslih....bubamara GO FOR IT!!!! :lol1: .) ...sej si ti neki skos dejaven tukaj v tej temi... <_< ...vpelji ga v skrivnosti ljubezni TI...najina EMSO nima ravno razlike v cifrah... :lol1: pa taki fantici oz. v teh letih kot je kocka, imajo rajsi za vzornike fante... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 taki fantiči vejo, da obstajajo ženske, ki mislijo da so hude, da so bolše že zato ker so se rodile pred osemdesetimi, da obstajajo ženske ki pišejo neumnosti in se same sebi zdijo pomembne! ki uporabijo besedo "tukaj smo", čeprav sem jaz bil tu že leto prej! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 ufffffffff...dobro in lepo napisano... :notworthy: ...res... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 da se vam da :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 ufffffffff...dobro in lepo napisano... :notworthy: ...res... :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 ....psi lajajo karavana gre dalje :zzz: uf ta je bla pa globoka :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 da se vam da :notworthy: kako da ne,hormoni pomagajo! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 No pa bom še jest eno ponudbo napisal! Iščem punco tako ki ma rada motorje, morje in pivo stara naj bo od 20-25 let še kej??? :hmm: mislm da ne, sem namreč skromen!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 A bi šla katera na probno turo z mano ob prvem lepem vremenu za otvoritev sezone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 A bi šla katera na probno turo z mano ob prvem lepem vremenu za otvoritev sezone če se ženska ne javi grem jst...sem vedno si želu tak motorček vozt...ti boš pa gledu...pol pa dobiš za pir... :D :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 No pa bom še jest eno ponudbo napisal! Iščem punco tako ki ma rada motorje, morje in pivo stara naj bo od 20-25 let še kej??? :hmm: mislm da ne, sem namreč skromen!!! Evo da se zgrebem... :D Sam jaz se kr malo bojim te tvoje skromnosti, ne vem če je to tako enostavno kot si ti napisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 (popravljeno) thundercat A ti veš, da mi je ta tamau s tem mopedom ( na slik) s polnim gasom ušou v garažo, pol pa žena prvo mene namlat, pol pa tamalga rešuje, jest pa kar je od motorja ostal. Če si še zainteresiran, se dogovoriva - tud zdej pozim se da, moped je popravljen, men pa tud pir paše pozim Popravljeno Februar 5, 2004. Popravil HOMAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ...najina EMSO nima ravno razlike v cifrah... :lol1: :kva2: buba????????? :? jaz pa sem mislil da si ti 505, pa si očitno 500?!?!?!?! .) :lol1: hmmmm sestre majo novo članico - bubo B) . no ja saj najlepša si od njih :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ...Prevy... :lol1: :naughty: ...nisem vedla, da se EMSO gleda samo po dveh cifrah... :yea2: ...kul...sej skos ze trdim, da leta niso pomembna... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 Evo da se zgrebem... :D Sam jaz se kr malo bojim te tvoje skromnosti, ne vem če je to tako enostavno kot si ti napisal Kaj a se bojiš da nebi ustrezala mojim kriterijem??? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 thundercat A ti veš, da mi je ta tamau s tem mopedom ( na slik) s polnim gasom ušou v garažo, pol pa žena prvo mene namlat, pol pa tamalga rešuje, jest pa kar je od motorja ostal. Če si še zainteresiran, se dogovoriva - tud zdej pozim se da, moped je popravljen, men pa tud pir paše pozim uf... :unsure: sm mislu, da sm bil spet jest neki kriv... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Kaj a se bojiš da nebi ustrezala mojim kriterijem??? :rolleyes: Ma ne to itak ustrezam .) V bistvu me je strah da se zdaj delaš takega fajnega nezahtevnega pobčka pol pa bo iz tega nastal prezahteven,zakompliciran tip! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Zakompliciran??? :blink: Jest?? :hmm: !edino kajenja ne prenašam! v takih primerih znam težit FYI: drgač se pa nč ne delam nezahtevnega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Sori k se utikam ampak: yep lahko potrdim, da Smesko ras ni zakompliciran mozakar, se mi zdi, da je vcasih kar mal premalo zakompliciran. Tud zahteven ni, saj je moj prijatelj :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 matr sej me sam hvališ :blink: se bom mogu res spremenit :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 hehe... no ga bom mogu se jest mal pohvalt: :naughty: njegov kolega (od smeskota) mi je prodal ful dobro cbr-o tolk, da vse tabols o smeskotu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Matr fantje kok vam pa smeško plača za tele pohvale .) ? Nema veze sem itak oplela zarad tipa močno dvomim da bi se odpovedla cigaretom :cry: (nekjejetrebatreniratpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XRV-rider Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Čau! Jaz bi pa rad spoznal preprosto dekle, ki so ji všeč popotovanja na dveh kolesih, morje, sonce in dobra volja! No in če kakšna taka, ki bi rada spoznala nej mi pošlje kar PM! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Čau! Jaz bi pa rad spoznal preprosto dekle, ki so ji všeč popotovanja na dveh kolesih, morje, sonce in dobra volja! No in če kakšna taka, ki bi rada spoznala nej mi pošlje kar PM! :P A ti bi pa kr privat? Pa že kr prvič? :unsure: (že pišem...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Čau! Jaz bi pa rad spoznal preprosto dekle, ki so ji všeč popotovanja na dveh kolesih, morje, sonce in dobra volja! No in če kakšna taka, ki bi rada spoznala nej mi pošlje kar PM! :P PIR!!! :kva2: Ne pozabt na PIR!!!!!!! Stigmata - sej bo, sam mal bo treba potrpet, poletje se bliža, valentinovo tud kmal bodo podivjal hormončki nato pa še motorji in ni ga vraga da si nebi kšnga fejst desca najdla... :friend2: ti ga prvošm :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se