bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 vi ste falili datum, z mano gre pobirat črve :) dagrevavnedeljolovitribepress Ma ne vem če ne ... Torej : - jutri pobiram črve z kocko :wacko: - nasledno soboto me itak ni, tako da se kino s symru-jem prestavi na 26.7. - od 1. avgusta dalje me ni pa do 11.8. torej bi se lahko z tunderchatom zmenla za 16.8. ampak ker mam takrat roj. dan boma mogla še to prestavit za en teden na 23.8. ^_^ - tako da potem ostane 30.8., takrat sem pa fraj za Zok-a :) :D Se že veselim ... Lp B) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 vi ste falili datum, z mano gre pobirat črve :) dagrevavnedeljolovitribepress Ma ne vem če ne ... Torej : - jutri pobiram črve z kocko :wacko: - nasledno soboto me itak ni, tako da se kino s symru-jem prestavi na 26.7. - od 1. avgusta dalje me ni pa do 11.8. torej bi se lahko z tunderchatom zmenla za 16.8. ampak ker mam takrat roj. dan boma mogla še to prestavit za en teden na 23.8. ^_^ - tako da potem ostane 30.8., takrat sem pa fraj za Zok-a :) :D Se že veselim ... Lp B) :lol: Ka pa js?? :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Ka pa js?? :( :( No prav ... pol pa bomo še teb dali nekam ... ti sporočim :) :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 No prav ... pol pa bomo še teb dali nekam ... ti sporočim :) :D :lol: Super si! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ti se hecaš, en črv stane 7 evrov :blink: tako da če se hoče lovit ribe treba it sam po vabo, še dobro da ne ribarim!! bauca, sej sem se samo hecal, lahko se greva tudi kopat v reko(Dragonjo), so majhni tolmuni, a še boljše, bova bol skupaj ^_^ če pa se gre kaka druga kopat, naj sporoči!! :P ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ti se hecaš, en črv stane 7 evrov :blink: tako da če se hoče lovit ribe treba it sam po vabo, še dobro da ne ribarim!! bauca, sej sem se samo hecal, lahko se greva tudi kopat v reko(Dragonjo), so majhni tolmuni, a še boljše, bova bol skupaj ^_^ če pa se gre kaka druga kopat, naj sporoči!! :P ^_^ Povabi igrauca pa bota skupaj ribici, pa čakajta na trnek :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Povabi igrauca pa bota skupaj ribici, pa čakajta na trnek :) kruto!! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Povabi igrauca pa bota skupaj ribici, pa čakajta na trnek :) kruto!! :D :D :D Ma ni ... jaz sem nežna duša :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 lol :) Moje jezero je privat in zelo skrito :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 kruto!! :D :D :D Ma ni kruto! vidva kr pejta! Js pa BAUCA pa greva na en ROMANTIŠ večer!! :D :D JOKE! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 gas gas, kr pejdi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Če še ma kdo kakšno željo da bi šeu z mano v kino ali pobirat črve ... nimam cajta ... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sami neki ribiči tle... :P Vsi bi sam neki lovili, ampak kot kaže noben nič ne ulovi.. Pomeni to, da sem tudi jaz ribič? :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 jst imam že ulovljen dober plen.... :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 (popravljeno) jest sm ribica v jezeru :P Nobena me noče ulovit :lol: Popravljeno Julij 12, 2003. Popravil igralec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 jest sm ribica v jezeru :P Nobena me noče ulovit :lol: če bi bil soška postrv bi te marsikatera ujela...če si pa krap imaš pa problem... :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sami neki ribiči tle... :P Vsi bi sam neki lovili, ampak kot kaže noben nič ne ulovi.. Pomeni to, da sem tudi jaz ribič? :rolleyes: ;) A jest kej ne vem? :blink: :o ;) :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sami neki ribiči tle... :P Vsi bi sam neki lovili, ampak kot kaže noben nič ne ulovi.. Pomeni to, da sem tudi jaz ribič? :rolleyes: ;) A jest kej ne vem? :blink: :o ;) :P B) Kaj pa tebe zanima ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 jest sm ribica v jezeru :P Nobena me noče ulovit :lol: če bi bil soška postrv bi te marsikatera ujela...če si pa krap imaš pa problem... :D ;) hmm, ne vem kaj sem :P krap pa nisem lol :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 (popravljeno) Midva z Zokom sma vidla enga krapa vidla v ribniku ... da nisi bil kje ti igrauc ... ?! :o :D :P Popravljeno Julij 12, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 ehh, kake mas, no, tist ribnik ko sma se midva hotla not zapelat je prevc romanticn kraj za Micota... B) :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 ehh, kake mas, no, tist ribnik ko sma se midva hotla not zapelat je prevc romanticn kraj za Micota... B) :rolleyes: ;) Tudi res :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Otroc, pejte spat. :P :P :lol: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 u first! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Nekam zamrla tema.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se